IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Това и за синът ти ли важи?
    Въобще няма нужда да му казвам каквото и да е.
    Не му се бъркам. Оправя се чудесно. Сега идва да повършее в България На наш Евго може и уроци да дава.

Коментар

Баща ми е бил сваляч, ама е темерут и не ме е учил как се свалят жени. Аз сега имам само дъщери,така че смисъл от такива уроци няма.
      Но се е сменила парадигмата и трябва с нови знания да се свалят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Братовчед ми пита така продавачките.

Иначе ми се струва, че ако един баща е играч и е сексуално активен и треска мадамите наред, той може да научи сина си на същото.

И да се повтори същият модел, както при Голямата и Малката перука.
        Баща ми е бил сваляч, ама е темерут и не ме е учил как се свалят жени. Аз сега имам само дъщери,така че смисъл от такива уроци няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Докато се съобразяваш с нея нищо няма да излезе. Не я слушай.
          Това и за синът ти ли важи?

Коментар

Ние живеем отделно вече 15 г.

Майка ми постоянно ми казва да не спирам да търся, но не е съгласна да взема нещо посредствено, каквато и ти няма да одобриш.

За мен не е важно да шета вкъщи, но е важно да не хойка и да ме направи баща.
            Докато се съобразяваш с нея нищо няма да излезе. Не я слушай.

Коментар

Иначе ми се струва, че ако един баща е играч и е сексуално активен и треска мадамите наред, той може да научи сина си на същото.

Това е точно така. Моя вуйчо е голям донжуан. Ходел съм с него на барове и ми е преподавал. За него мога само да кажа - висш пилотаж. Аз колкото и да се опитвам да го имитирам се получава жалка картина. Абе всеки трябва да си намери подхода. За едни работи, за други не.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

не, ще се натрапвам на гости на таралежа и левчо
                Аз нямам вила на Златна рибка. Ако си чул нещо, да знаеш, че информацията не е достоверна.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Естествено, че не трябва да питаш жените какво имат.По-скоро те трябва да те питат.

Коментар

• Когато сте тийнейджър, мечтаете да напуснете дома на родителите си, да навършите пълнолетие и да можете да живеете възможно най-независимо. Но когато дойде време за висше образование или за първата ви работа, невинаги е лесно да вземете решение да напуснете дома си. Причините за това са много, включително скъпите наеми, условията на пазара на труда и степента на самостоятелност, на която родителите са приучили децата си. През 2020 г. във Франция средната възраст, на която децата ще напуснат дома на родителите си, е 22,7 години за момичетата и 24,2 години за момчетата.

Adolescent, on rêve de partir de chez ses parents, devenir majeur et pouvoir mener sa vie dans la plus grande indépendance. Pourtant, quand vient l'heure des études supérieures ou du premier emploi, prendre la décision de quitter le cocon familial n'est pas toujours facile. Et ceci, pour de multiples raisons : les loyers coûteux, les conditions du marché du travail ou encore le degré d'autonomie auquel les parents ont habitué leur enfant. En France, en 2020, l'âge moyen de départ est de 22,7 ans pour une fille et de 24,2 ans pour un garçon.

https://etudiant.lefigaro.fr/vos-etu...ideal-parents/

Коментар

Чрез сайт хич не става, единствено чрез Тиндър може.

Ще пробвам и свалките както си ме учил,

Но не по селския начин да се хиля и да питам: "Имаш ли туй, имаш ли онуй?"
                      Естествено, че не трябва да питаш жените какво имат.По-скоро те трябва да те питат.

Коментар

Това е добре, че си отделно от тях.Явно варианта за свалки на жени няма да проработи .Затова се ориентирай към сайтовете за запознанства. Било български или чуждестранни.
                        Чрез сайт хич не става, единствено чрез Тиндър може.

Ще пробвам и свалките както си ме учил,

Но не по селския начин да се хиля и да питам: "Имаш ли туй, имаш ли онуй?"

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ако всички "действат и как мислят" по един и същи начин, то тогава проблема не е при тях!

Гледам, че си забранил бабешките теми на почивката, за какво ще си говорите, турски сериали може би, щото за жени очевидно няма да е

Питам щото и аз тръгвам утре ама основна тема ще е обсъждане на жени ....с жената

Предпочитам да не ми говорят на плажа и вечер чета малко.

Все пак, ако съм с познати на плажа, говорим за общи неща, всеки каквото го вълнува.
                          Last edited by Evgo; 19.07.2024, 12:12.

Коментар

Майка ми постоянно ми казва да не спирам да търся, но не е съгласна да взема нещо посредствено, каквато и ти няма да одобриш.

Това е добре, че си отделно от тях.Явно варианта за свалки на жени няма да проработи .Затова се ориентирай към сайтовете за запознанства. Било български или чуждестранни.

Коментар

Абе тва не е стока да я вземаш, виж си изказа, никво уважение към жената, като човек? После аз съм бил селянин?!?
                              И продължавай да слушаш мама, мъж на 47
                              Съвети за секса дава ли ти?

Коментар

Това е възможно най-лошият вариант за мъж,който си търси жена,да е изключително близък с роднините си.Имам двама познати на възрастта на Евго и двамата стари ергени,единият е много близък с баща си,другият с майка си,щото баща му почина.Постоянно движат с тях и шансът да имат връзка с жена е минимален.

Коментар

Working...
                                X