IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Той не беше доволен от тези комшии (които имаха задължението да го доглеждат) и ни пита дали сме съгласни да го гледаме срещу къща в провинцията, но не се съгласихме. Не е настоявал. Ако се беше молил на майка ми, тя щеше да се съгласи без нищо. (А знаеш ли как я е лъгал навремето да не се притеснява, че всичко ще се оправи.)

Беше с голяма пенсия и си плащаше на жена да чисти и пере у тях.
    Не е там въпросът. Ти не знаеш, че съществува едно такова нещо наречено емоция. Проблемът е, че палитрата на емоционалното богатство се предава на детето първо от майката и после от останалите близки.

Значи има едни категории от човешкото поведение наречени великодушие и щедрост. Понякога се дава без да се получава. И не е краят на света. Тези фини настройки в детето пак са отговорност на майката и бащата. Ако детето не получи от малко този набор от емоционални инструменти трудно ще се оправя на определени нива в социума.

Това е при теб проблемът.

Коментар

• Абе всички имате по един тон критики към Евго. По-спокойно бе хора!
      Аз пък смятам, че той ще си намери половинка - нито е куц, нито сакат, нито недъгав или с едно око, така, че споко, ще му дойде и на него "късмета" на масата. Въпрос на време.

Само една дребна критика към него - бъди проактивен! Имай самочувствие. Жените много надушват това. И ги привлича като муха на мед.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Два пъти написах, че спирам да пиша, ама се "разкайвам" и си оттеглям заканата, не мога да спра, чета Ви и ме карате да пиша. Ще си пиша на воля и вече ням ада се опитвам да бъда коректен, а който иска да се сърди.

Твоята констатация съм му казвал как се лекува - Психолог, лекар специалист по човешки драми. Проблема е, че нащо момче се мисли за велик и Невиновен за ситуацията си, а всичко започва от мисленето му в следствия на живота с мама и баба и мъкненето на буркани към вилата на морето.
        Ти си силистренски селянин, братле, така си е,

Песните на клуб НЛО са много актуални дори днес, С хубава музика и текст!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Два пъти написах, че спирам да пиша, ама се "разкайвам" и си оттеглям заканата, не мога да спра, чета Ви и ме карате да пиша. Ще си пиша на воля и вече ням ада се опитвам да бъда коректен, а който иска да се сърди.

Твоята констатация съм му казвал как се лекува - Психолог, лекар специалист по човешки драми. Проблема е, че нащо момче се мисли за велик и Невиновен за ситуацията си, а всичко започва от мисленето му в следствия на живота с мама и баба и мъкненето на буркани към вилата на морето.
          Но, това е затворен кръг. Нещо като жертвите на домашно насилие. Или алкохолиците или наркоманите. Сложно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
            Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
            Felicitations

P.S. И виждам, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
            Ще сбъркаш ако не я поглеждаш. Тя е барометър. Като камбаната на Гаус представена вербално

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Евго, почерненото изречение обяснява защо си ерген.

Ето от това бягат жените. Пълна липса на емпатия и нулева емоционална интелигентност. И това се усеща. И не си виновен ти. Много са те деформирали майки и баби.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                А ти - защо не си се грижил за дядо ти?

Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...

Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...
                Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                Ето от това бягат жените. Пълна липса на емпатия и нулева емоционална интелигентност. И това се усеща. И не си виновен ти. Много са те деформирали майки и баби.
                ...
                “Щетите”, мон ами, започнаха още през септември 1944 г. Чалгата e само следствие.
                Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
                Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
                Felicitations
                • P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
                • P.S.2: Наблюдаваме щетите от 45 години промиване на мозъците и 35 години чалга - масов политически далтонизъм, морална и емоционална деградация
                Last edited by barbaron; 18.07.2024, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Баба ми не беше жива тогава, през 2001 г.

Не знам точно кога, втората му жена го беше накарала да прехвърлят с покупко продажба общия им апартамент (купен от него) на комшии, за да не го наследим ние. И той живя там до последно до 2009 г., защото те трябваше да го догледат.

Въпреки всичко, бяхме готови да го гледаме, ако беше помогнал за нашия ведомствен апартамент през 1991 г. или ни беше дал техния апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бихте ли му шута с майка ти и баба ти?
                    Баба ми не беше жива тогава, през 2001 г.

Не знам точно кога, втората му жена го беше накарала да прехвърлят с покупко продажба общия им апартамент (купен от него) на комшии, за да не го наследим ние. И той живя там до последно до 2009 г., защото те трябваше да го догледат.

Въпреки всичко, бяхме готови да го гледаме, ако беше помогнал за нашия ведомствен апартамент през 1991 г. или ни беше дал техния апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                      Най-големите щети са от либерастката пропаганда-глобално затопляне, джендър пропаганда, политкорекност,мултикулти.
                      На изток не е по-розова картинката. Прибави и нелегалната имиграция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

“Щетите”, мон ами, започнаха още през септември 1944 г. Чалгата e само следствие. Сега и планетата я чалгизираха. Не е само България.
                        Най-големите щети са от либерастката пропаганда-глобално затопляне, джендър пропаганда, политкорекност,мултикулти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

С лайкване няма да станат нещата. Трябва да я заговориш и да я поканиш на кафе.Жените харесват решителните мъже.
                          Изпреварил си ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не е лоша, но се държи като дива коза. Дори не ме поздравява по коридорите. А вие искате да я свалям.

Особенна е, с комплекс на стара мома. Аз съм й намеквал, че я харесвам, като съм я лайквал със сърце,
                            С лайкване няма да станат нещата. Трябва да я заговориш и да я поканиш на кафе.Жените харесват решителните мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              или наблюдаваме щетите от 35 години чалга
                              “Щетите”, мон ами, започнаха още през септември 1944 г. Чалгата e само следствие. Сега и планетата я чалгизираха. Не е само България.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бихте ли му шута с майка ти и баба ти?
                                Гаранция

Коментар

Working...
                                X