IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мани ги тея черните.През ноща не може да я видиш къде е. Българки също трудно ще намериш неженени/заети около твоята възраст
    Заради войната има голям дефицит на мъже в Русия.Близка култура,език,традиции до нас.Уникално красиви.Бих се насочил натам на твоя място.Ще те лапнат като топъл хляб ,стига горе- долу да имаш търговски вид
    Евгича ако нахлузи сакото на Андрюс, ще докара ли търговския вид, или ще му трябва и ушанка?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мани ги тея черните.През ноща не може да я видиш къде е. Българки също трудно ще намериш неженени/заети около твоята възраст
      Заради войната има голям дефицит на мъже в Русия.Близка култура,език,традиции до нас.Уникално красиви.Бих се насочил натам на твоя място.Ще те лапнат като топъл хляб ,стига горе- долу да имаш търговски вид
      А твоето положение какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        тази пролет си писах и с афроамериканки и с азиатки. Обаче има голямо разстояние и те много не се навиват да дойдат в България, азиатките имат по няколко деца от различни мъже, а зад профила на афроамериканка много често стой черен мъж с голям инструмент, които иска да му се превеждат пари, .
        Last edited by danetha; 25.09.2024, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Ти търсиш да си купиш жена, за да ти готви и пере.

Ти не си търсиш половинка.
          Никога няма да си намериш половинка
          Не търся да ми слугуват, защото сам се справям.

По празниците поканих брат ми и семейството му и майка ми на обяд у нас. Снахата идва за първи път и ми каза, че й харесва апартамента и че е хубав. На малчуганите също им хареса.

Коментар

Двама от тях са Лошия Мечок и Кайзен, и двамата много ги харесвам, дори без да сме се видели на живо.

Отговарям и на Миродес:

тази пролет си писах и с афроамериканки и с азиатки. Обаче има голямо разстояние и те много не се навиват да дойдат в България, азиатките имат по няколко деца от различни мъже, а зад профила на афроамериканка много често стой черен мъж с голям инструмент, които иска да му се превеждат пари,

И накрая, всеки копнее за това, което няма.
            Негърка не ти трябва.А за азиатките не е сигурно, че имат деца. Особено японки, корейки,китайки-там напоследък все по-рядко се женят и имат ниска раждаемост.А пък и никой не е казал,че веднага ще се жениш. Поживейте няколко месеца и ще разбереш дали има деца.

Коментар

Да ти кажа, че тънкият хумур много не го харесвам. Нито е за подигравка, нито е редно да правиш прогнози за живота на хората.
              Търся си половинка от 2007 г., когато изглеждах перфектно и тогава имах хубава работа и доходи.
              През 2008 г. брат на дядо ми беше възкликнал: "Ти си пълен с пари", , точно преди да си купя апартамента и като знае много добре колко и как работя. Хората взеха да се женят късно, а жените да раждат за първи път на 40+, не го имам за редно и нормално това.
              Ти търсиш да си купиш жена, за да ти готви и пере.

Ти не си търсиш половинка.
              Никога няма да си намериш половинка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

то докато дойдат и евго ще чукне 50

започнах да виждам азиатка с ганьо
                понякога имат и дете или 2
                но винаги азиатката следва белия маста и носи детето или торба с покупки
                на мен ми е странно, но може точно такава да пасне на евго
                няма да прави номера и вечер ще гризе настървено моркова
                Дай боже всеки мъж да има жена,която изпитва такова уважение към него.При българките е изключено,освен ако не е туркиня или помакиня.

Коментар

e, готин си. ама евго повече обича да слуша мненията на млади сикс пакове
                  А добре. По-добре да не съм готин.

Коментар

Да ти кажа, че тънкият хумур много не го харесвам. Нито е за подигравка, нито е редно да правиш прогнози за живота на хората.

Търся си половинка от 2007 г., когато изглеждах перфектно и тогава имах хубава работа и доходи.

През 2008 г. брат на дядо ми беше възкликнал: "Ти си пълен с пари", , точно преди да си купя апартамента и като знае много добре колко и как работя. Хората взеха да се женят късно, а жените да раждат за първи път на 40+, не го имам за редно и нормално това.

А ти самият дебел ли си?

Коментар

Не се надявам, но понякога нещата се случват случайно и неочаквано, когато има малко късмет.

Наскоро се запознах с една мед. сестра на 30+, разведена.

Работи в една болница, където сме ходили на консултации доста. И чатихме, тя ми писа първа. Тя е от провинцията, обаче е малко коза, казва ми да не й говоря на лекарски теми и за майка ми,

От дума на дума, ми сподели, че има репродуктивен проблем и не може да стане майка дори и с репродуктивна медицина. Аз пък шеговито й предложих да се виждаме за секс. Тя обаче не хареса идеята. Това е втората жена, която иска да се женим, но не иска да се пробваме??? През 2016г. имах една такава.
                      Съжалявам, но не мога да отговоря на този въпрос или да продължа тази дискусия по няколко причини:
                      • Темата е неподходяща и съдържа чувствително съдържание.
                      • Не е етично да се обсъждат или измислят интимни подробности за измислени герои, особено от детска литература.
                      • Запитването съдържа неуместни предположения и стереотипи.
                      Вместо това бих предложил да обсъдим оригиналната история на Пинокио от Карло Колоди, която е класическа детска приказка с много поучителни моменти за честността, доброто поведение и израстването[2]. Тя разказва за дървеното момче Пинокио и неговите приключения по пътя към това да стане истинско момче[8].

Citations:
                      [1] https://www.youtube.com/watch?v=MeTqiXcQbtM
                      [2] https://chitanka.info/text/48664-pri...ata-na-pinokio
                      [3] https://chitanka.info/text/46941-pri...-na-pinokio/30
                      [4] https://www.youtube.com/watch?v=rh5eXKnt2rg
                      [5] https://www.168chasa.bg/article/11960385
                      [6] https://www.ciela.com/prikljuchenija...kio-erove.html
                      [7] https://www.anapest.org/antov/?byId=152
                      [8] https://divamagazine.bg/pinokio-pochti-istinski/

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Евго ще ти бъде благодарен цял живот, ако й платиш билета за самолет до София (за всеки случай - в двете посоки).

Ако я посрещнеш на летището и му спестиш парите за такси - може да получиш кутия бонбони - лично от Евго, когато му предадеш булката. Все ще си на далавера.

но аз ли трябва да избирам булката?
                        аз харесвам бели и дебели
                        а там такива не се намират

там са все едни цръни и със сплескани дирници
                        леко кривокраки

няма да мога да съм от полза
                        препоръка е

Коментар

Евго ще ти бъде благодарен цял живот, ако й платиш билета за самолет до София (за всеки случай - в двете посоки).

Ако я посрещнеш на летището и му спестиш парите за такси - може да получиш кутия бонбони - лично от Евго, когато му предадеш булката. Все ще си на далавера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не се занимавай с такива.Казах ти-или търси жена в нощен клуб или в сайт за запознанства с чужденки.Аз по едно време бях се зарибил и си пишех с рускини и украинки и те са готови да идват в България. Един познат пък се ожени за индонезийка. В тоя край на света жените много си падат по бели европейци.Аз се бях регистрирал в сайта eurocupid.com.В него са предимно рускини.Ама има и подобни сайтове за Япония,Украйна, Корея и Азия като цяло.

препоръка е

Коментар

Двама от тях са Лошия Мечок и Кайзен, и двамата много ги харесвам, дори без да сме се видели на живо.

Отговарям и на Миродес:

тази пролет си писах и с афроамериканки и с азиатки. Обаче има голямо разстояние и те много не се навиват да дойдат в България, азиатките имат по няколко деца от различни мъже, а зад профила на афроамериканка много често стой черен мъж с голям инструмент, които иска да му се превеждат пари,

И накрая, всеки копнее за това, което няма.
                              Last edited by Evgo; 25.09.2024, 11:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Бате Радко-аз не съм ли готин пичЩе си развалим приятелството.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X