IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    значи оня мечок все пак е свършил работата
    Бебето вероятно е от друг мъж, след мечока, за когото се е сгодила.

А работата е свършена в клиника за репродуктивно здраве, беше качвала материали как да се подобри фертилността и възможностите на яйцеклетката.

Коментар

• значи оня мечок все пак е свършил работата

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Що, бре!? Демографската криза трябва да се бори. С всякакви средства.
        Наздраве, гризач!
        еми, точно затова
        другите се борят с всички сили
        а аз стоя безучастен

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не очаквай на първа среща жена да ти се хвърли на врата и да ти се обясни в любов.Нито пък да прави планове за дългосрочни отношения. Жените разсъждават различно от мъжете.
          А и крайно време е да си купиш кола.За жените мъж, който няма автомобил е неудачник.И не става въпрос дали е скъпа кола или не,а че с колата може да вършиш много дейности и да ти се улесни живота. Особено на семеен човек с деца.На никоя жена няма да е приятно да кара децата на градина с градския транспорт.
          До нас има ясли и градини и няма да се налага да шофираме.

По принцип, и аз искам да купя хубава джипка,

Мисля да спра да коментирам тази аптекарка. Аз все пак се опитах максимално с нея, дори й бях писал: "Как искаш да се получат нещата между нас, като не ме допускаш и гледаш да се измъкнеш." А тя: "Да, така е."

А ти като не беше добре няколко месеца, жена ти как се оправяше без кола, като не кара?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Канеше се да идва.

Беше малко странна птица - возила ме е в Аудито си, но не до нас, а само донякъде, по нейния маршрут, т.е. съвсем малко, колкото да се изфука с колата си.

На младини, на 30 г, е била хубава, но сега не е.
            Не очаквай на първа среща жена да ти се хвърли на врата и да ти се обясни в любов.Нито пък да прави планове за дългосрочни отношения. Жените разсъждават различно от мъжете.
            А и крайно време е да си купиш кола.За жените мъж, който няма автомобил е неудачник.И не става въпрос дали е скъпа кола или не,а че с колата може да вършиш много дейности и да ти се улесни живота. Особено на семеен човек с деца.На никоя жена няма да е приятно да кара децата на градина с градския транспорт.
            Last edited by mirodes; 16.05.2024, 08:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Здрасти. Кога ще го смениш този чип?Премествай сега веднага етикетите със сроковете на годност!
              Родилките над 40 годишна възраст са малко на брой.Освен това вероятността да се роди дете с увреждания е много по-висока.А и едно е майка на 22 години, друго на 44.На тия години трудно се гледат малки деца.

Коментар

Канеше се да идва.

Беше малко странна птица - возила ме е в Аудито си, но не до нас, а само донякъде, по нейния маршрут, т.е. съвсем малко, колкото да се изфука с колата си.

Защо да те води до вас? Нали знае, че живееш с мама! Имали ли сте уговорка, тя да те предаде в ръцете на мама, за да не се изгубиш? Не, нали! Какво още искаш от дамата? Защо не си извадил 50-толевка, да я поставиш над волана, пред нея и да я помолиш да те предаде в ръцете на мама?... Не знаеш ли, че това са разходи, които ТЯ плаща? Защо поне не си поделяш с нея тия нейни разходи?...

Основното: спряла е някъде по пътя, с тайната надежда за целувки, при което - да плъзнеш леко ръка и да я погалиш по вътрешната страна на бедрото..., ама Евго е сериозен, държи на положение и не се занимава с "глупости"...

И, не казвай, че не си бил на седалката - до нея, когато те е "возила", иначе задължително е трябвало да платиш за такси!

...

Коментар

Става дума за аптекарката.

Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".

Проверих я днес от друг ф.б. профил.

Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
                  Опа и аптекарката се уредила. И взела, че родила в изтекъл срок на годност. Мъка.

Коментар

Преди малко разбрах, че една от момите, с която съм излизал 2 пъти е станала майка през април на 43-45 г.

Правила ми е номера и изобщо не се радвам, дори мислех, че няма да успее предвид възрастта й.

Това е 6-ти случай от пандемията насам за късно раждане на мои познати.
                    Здрасти. Кога ще го смениш този чип?Премествай сега веднага етикетите със сроковете на годност!
                    Last edited by Selena2024; 16.05.2024, 01:10.

Коментар

И какво като си има апартамент?Щом ти идва на вилата явно има сериозни намерения.Току така няма някоя жена да отиде на вилата на мъж.
                      Канеше се да идва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

то и аз нямаше много да се радвам ако някой забремени всичките ми познати
                        Що, бре!? Демографската криза трябва да се бори. С всякакви средства.
                        Наздраве, гризач!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.

Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.

Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.
                          И какво като си има апартамент?Щом ти идва на вилата явно има сериозни намерения.Току така няма някоя жена да отиде на вилата на мъж.

Коментар

Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
                            Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
                            А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
                            Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.

Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.

Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.

Коментар

Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
                              Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
                              Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
                              А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
                              Last edited by mirodes; 15.05.2024, 22:26.

Коментар

Щом е искала да дойде с теб на морето е била навита.Недей да слушаш какво говорят жените,а какво правят.

Коментар

Working...
                                X