IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ааа, ама той заключил ли ги е?
    а някоя снимка от децката имаше ли
    Това би било вече шедьовър . Няма, няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сигурно си ровила в албумите на Кавръчето преди да ги заключи.
      Тц. Някой му изтипоса снимките в имотната тема преди време. Ален Делон пасти да яде

Коментар

ааа, ама той заключил ли ги е?
        а някоя снимка от децката имаше ли
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Баш . Може да е висок мускулест и с как беше … с “гладко лице”

Преименувайте вече темата на “Евгови вълнения”.

Коментар

засмях се.

а колегата август пише малко неразбираемо
            и сигурно има някаква заплетена история с жените
            може дори да е спортист
            Баш . Може да е висок мускулест и с как беше … с “гладко лице”

Преименувайте вече темата на “Евгови вълнения”.

Коментар

Не е така, но не искам да се коментира тук.

Той го казваше същото с твоите думи, а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.

Искам да прочета историята на новия колега August.
              засмях се.

а колегата август пише малко неразбираемо
              и сигурно има някаква заплетена история с жените
              може дори да е спортист
              препоръка е

Коментар

много са те настроили жените в семейството към баща ти
                а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
                Не е така, но не искам да се коментира тук.

Той го казваше същото с твоите думи, а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.

Искам да прочета историята на новия колега August.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Напълно грешна теза. Не четеш ли или не разбираш. Жените са готини човечета, акъл нямат или не им стига.

Малце си попрезобил. Ако не бяха жените, и нас нямаше да ни има. Да съществуваш, за да ръгаш във въздуха, е пълен Дарвинистки нонсенс.
                  Last edited by pinoccio; 17.09.2024, 20:16.

Коментар

Не виждам проблем момчето студент да си доведе момиче в детската, да пуснат музика и да се заключат.

Аз от 3-ти курс си бях намерил работа и изкавах пари, макар и малко мизерни, първоначално колкото минимална пенсия (50 лв през 1999 г.), после колкото минимална заплата и повече (200-300 лв през 2001 г.). И бях оправен, трудолюбив и находчив за онези времена. Старият не ми даваше достатъчно пари и точно негова е вината да не се подредят нещата хубаво.
                    много са те настроили жените в семейството към баща ти
                    а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Проблем има и то огромен. Няма как да вкараш студентка в детска, а в хола да е мама.
                      Именно щото ти не виждаш проблем водим тези разговори.
                      еее, те хората зрели жени вкарват по децките,
                      какви са тия толко претенциозни студентки
                      препоръка е

Коментар

Не виждам проблем момчето студент да си доведе момиче в детската, да пуснат музика и да се заключат.
                        Проблем има и то огромен. Няма как да вкараш студентка в детска, а в хола да е мама.
                        Именно щото ти не виждаш проблем водим тези разговори.

Коментар

Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.

Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.

Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
                          Ако Никито е еталон за мъжка красота, то аз в момента съм мис Мундо. Посмали малко .

Веднага спирай да се оплакваш коя била грозна!

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Напълно грешна теза. Не четеш ли или не разбираш. Жените са готини човечета, акъл нямат или не им стига.

Не стига, че акъл нямат, ами са прости и меркантилни.
                            Пази Боже от такваз напаст!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не ми става ясно в кой случай не желаеш да ровим? Мен не ме интересува вашия апартамент и ДС.
                              Оащбаче другото за детската стая и студентките е интересно и показателно за събитията след това. И не жените са проблем....
                              Спирам, че пак ще се окажат селянин от провинцията

Аз от 3-ти курс си бях намерил работа и изкавах пари, макар и малко мизерни, първоначално колкото минимална пенсия (50 лв през 1999 г.), после колкото минимална заплата и повече (200-300 лв през 2001 г.). И бях оправен, трудолюбив и находчив за онези времена. Старият не ми даваше достатъчно пари и точно негова е вината да не се подредят нещата хубаво.

Коментар

Предлагам да не ровим този стар случай.

Причината да не купим апартамента е втората жена на дядо ми и негова мръсница. Тя го учеше да прави номера, ако я нямаше нея, да го е купил още през 1968 г. и днес щях да го ползвам аз.
                                Не ми става ясно в кой случай не желаеш да ровим? Мен не ме интересува вашия апартамент и ДС.
                                Оащбаче другото за детската стая и студентките е интересно и показателно за събитията след това. И не жените са проблем....
                                Спирам, че пак ще се окажат селянин от провинцията

Коментар

Working...
                                X