If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той го казваше същото с твоите думи,а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.
Искам да прочета историята на новия колега August.
засмях се.
а колегата август пише малко неразбираемо
и сигурно има някаква заплетена история с жените
може дори да е спортист
много са те настроили жените в семейството към баща ти
а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
Не е така, но не искам да се коментира тук.
Той го казваше същото с твоите думи, а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.
Искам да прочета историята на новия колега August.
Не виждам проблем момчето студент да си доведе момиче в детската, да пуснат музика и да се заключат.
Аз от 3-ти курс си бях намерил работа и изкавах пари, макар и малко мизерни, първоначално колкото минимална пенсия (50 лв през 1999 г.), после колкото минимална заплата и повече (200-300 лв през 2001 г.). И бях оправен, трудолюбив и находчив за онези времена. Старият не ми даваше достатъчно пари и точно негова е вината да не се подредят нещата хубаво.
много са те настроили жените в семейството към баща ти
а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.
Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.
Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
Ако Никито е еталон за мъжка красота, то аз в момента съм мис Мундо. Посмали малко .
Не ми става ясно в кой случай не желаеш да ровим? Мен не ме интересува вашия апартамент и ДС.
Оащбаче другото за детската стая и студентките е интересно и показателно за събитията след това. И не жените са проблем....
Спирам, че пак ще се окажат селянин от провинцията
Не виждам проблем момчето студент да си доведе момиче в детската, да пуснат музика и да се заключат.
Аз от 3-ти курс си бях намерил работа и изкавах пари, макар и малко мизерни, първоначално колкото минимална пенсия (50 лв през 1999 г.), после колкото минимална заплата и повече (200-300 лв през 2001 г.). И бях оправен, трудолюбив и находчив за онези времена. Старият не ми даваше достатъчно пари и точно негова е вината да не се подредят нещата хубаво.
Причината да не купим апартамента е втората жена на дядо ми и негова мръсница. Тя го учеше да прави номера, ако я нямаше нея, да го е купил още през 1968 г. и днес щях да го ползвам аз.
Не ми става ясно в кой случай не желаеш да ровим? Мен не ме интересува вашия апартамент и ДС.
Оащбаче другото за детската стая и студентките е интересно и показателно за събитията след това. И не жените са проблем....
Спирам, че пак ще се окажат селянин от провинцията
Коментар