IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

ок

Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.

Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.

По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.

Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
    Някой ден ще пукна от смях бре човеко.

Излез навън. Пролетта иде. Стига си се завираш по дупките били те и електронни.

Вчера бях на клуб. Пълно е с жени. Млади жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Знаци счупили са стотици мъжки полови членове на младини и на 40 години се сещат да родят.
      Честито на печелившите им мъже.
      Каквито едните, такива и другите. Не са мой проблем. Пък и отмениха арабския халифат през 1492ра

Коментар

Нямаш ли кола в очите на жените си аутсайдер.Още повече като се родят деца.Аз сега навъртам десетки километри градско пътуване да разкарвам жената и децата до градина ,училище,до паркове и магазини.
        Мъж без кола не си е работа. Още повече за семеен с деца.
        И ти гледай как се движи автомобила,а не дали пази при ПТП.Джиповете не са устойчиви на пътя,може да са мощни, ама някоя семейна кола е много по-добре да караш. Моята например не е престижна марка,но в завоите никога не съм имал проблеми.
        ок

Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.

Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.

По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.

Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.

Коментар

Живеем до Фантастико и Била, до нас е спирката на метрото, ползваме таксита и самолети за екскурзии в чужбина и за море.

На работа не е удобно да ходя с кола в големия трафик и трябва да мина доста кръстовища. Една джипка ще е комформтна за извънградско и ще е по-добра защита при ПТП (да не се случват). Имам предвид - Тигуан, Suzuki Grand Vitarra или джип на Мерцедес, а не мутренски джип.
          Нямаш ли кола в очите на жените си аутсайдер.Още повече като се родят деца.Аз сега навъртам десетки километри градско пътуване да разкарвам жената и децата до градина ,училище,до паркове и магазини.
          Мъж без кола не си е работа. Още повече за семеен с деца.
          И ти гледай как се движи автомобила,а не дали пази при ПТП.Джиповете не са устойчиви на пътя,може да са мощни, ама някоя семейна кола е много по-добре да караш. Моята например не е престижна марка,но в завоите никога не съм имал проблеми.
          Last edited by mirodes; 16.05.2024, 14:32.

Коментар

Образованите мадами са с малък километраж, стоят си моми до късно и не се занимават с мъже. Дори и девствени има. Има и такива, които не са по секса.

Аз съм ви разказвал преди 20 г една комшийка си беше прибрала гадже в апартамента й. Аз съм го засичал само 1-2 пъти на площадката. Момчето беше младо, високо, не беше грозно, само дрехите му бяха малко оръфани. Обаче тя живя с него няколко седмици и го изгони.

Сигурен съм, че е вършил мъжката работа както трябва на 25 г.
            Ами тогава такава си търси. И аз съм попадал на девствени жени на по 30 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

При положение, че плъхът дава 4-5 поколения годишно, съм направо учудена. Дет се вика, самец с богат опит, пък не му се случват нещата.
              Мъка, мъка ....
              Наздраве!
              трябва да има някаква грешка
              аз съм семеен плъх с плъхчета

Коментар

Знаци счупили са стотици мъжки полови членове на младини и на 40 години се сещат да родят.
                Образованите мадами са с малък километраж, стоят си моми до късно и не се занимават с мъже. Дори и девствени има. Има и такива, които не са по секса.

Аз съм ви разказвал преди 20 г една комшийка си беше прибрала гадже в апартамента й. Аз съм го засичал само 1-2 пъти на площадката. Момчето беше младо, високо, не беше грозно, само дрехите му бяха малко оръфани. Обаче тя живя с него няколко седмици и го изгони.

Сигурен съм, че е вършил мъжката работа както трябва на 25 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

То дори до магазина като пазаруваш в хипермаркет ти трябва кола. Един ерген не може да си представи колко тежат торбите за едно семейство с няколко деца, какво, жената да мъкне 30-40 кила с автобуса ли?
                  Живеем до Фантастико и Била, до нас е спирката на метрото, ползваме таксита и самолети за екскурзии в чужбина и за море.

На работа не е удобно да ходя с кола в големия трафик и трябва да мина доста кръстовища. Една джипка ще е комформтна за извънградско и ще е по-добра защита при ПТП (да не се случват). Имам предвид - Тигуан, Suzuki Grand Vitarra или джип на Мерцедес, а не мутренски джип.

Коментар

То не е само до ясли и градини. Като отидете на курорт семейството няма да ходите с влак. Или пък да ги заведеш на Витоша или до мола. Кола си трябва. И джип не ти трябва, още повече живееш в София. Това е голям автомобил и при този трафик и липса на паркоместа ще е проблем .Още повече не си опитен шофьор.
                    То дори до магазина като пазаруваш в хипермаркет ти трябва кола. Един ерген не може да си представи колко тежат торбите за едно семейство с няколко деца, какво, жената да мъкне 30-40 кила с автобуса ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тук при мен е масово явление.

Коментар

До нас има ясли и градини и няма да се налага да шофираме.

По принцип, и аз искам да купя хубава джипка,

Мисля да спра да коментирам тази аптекарка. Аз все пак се опитах максимално с нея, дори й бях писал: "Как искаш да се получат нещата между нас, като не ме допускаш и гледаш да се измъкнеш." А тя: "Да, така е."

А ти като не беше добре няколко месеца, жена ти как се оправяше без кола, като не кара?
                        То не е само до ясли и градини. Като отидете на курорт семейството няма да ходите с влак. Или пък да ги заведеш на Витоша или до мола. Кола си трябва. И джип не ти трябва, още повече живееш в София. Това е голям автомобил и при този трафик и липса на паркоместа ще е проблем .Още повече не си опитен шофьор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми, точно затова
                          другите се борят с всички сили
                          а аз стоя безучастен
                          При положение, че плъхът дава 4-5 поколения годишно, съм направо учудена. Дет се вика, самец с богат опит, пък не му се случват нещата.
                          Мъка, мъка ....
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти на мечока ли беше писал да не се зсанимава с нея
                            На този след Мечока.

Стига сме се занимавали с тях. Животът е прекрасен и има други жени.
                            Last edited by Evgo; 16.05.2024, 12:21.

Коментар

Родилките над 40 годишна възраст са малко на брой.Освен това вероятността да се роди дете с увреждания е много по-висока.А и едно е майка на 22 години, друго на 44.На тия години трудно се гледат малки деца.
                              Тук при мен е масово явление.

Коментар

Бебето вероятно е от друг мъж, след мечока, за когото се е сгодила.

А работата е свършена в клиника за репродуктивно здраве, беше качвала материали как да се подобри фертилността и възможностите на яйцеклетката.
                                ти на мечока ли беше писал да не се зсанимава с нея

Коментар

Working...
                                X