IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Пълни глупости. Смисълът на поговорката е,че жените ценят мъже,които са били с много жени и обратно, мъжете ценят жени,които са били с малко мъже или са девствени ПРЕДИ връзката им.
    Нищо общо няма с мъж кръшкач .Кажи на някоя жена, че си девствен и ще те помисли за пълен лузър.
    Нещо ти куца математиката. Ако мъжете са били с много жени, как тези жени са били с малко мъже? Все пак в едно малко, затворено от цивилизацията, градче това си е математически парадокс. Или ти си орал из цяла Европа и накрая си взел една девственица, с която си се запознал в хоремага?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Тази метафора явно е била за някъде другаде, но ти си я сложил като лайтмотив за семейство от мъж кръшкач и вярна и сгодна женица. Такива приказки съм чувал само в кръчмата на село, а логиката е, че мъжете кръшкат, а жените си остават верни. Което си е математически парадокс.
      Пълни глупости. Смисълът на поговорката е,че жените ценят мъже,които са били с много жени и обратно, мъжете ценят жени,които са били с малко мъже или са девствени ПРЕДИ връзката им.
      Нищо общо няма с мъж кръшкач .Кажи на някоя жена, че си девствен и ще те помисли за пълен лузър.И обратно ако жена каже на мъж,че е девствена това веднага я издига в очите му.На никой мъж не е приятно да е баджанак с много други мъже.
      Last edited by mirodes; 16.05.2024, 19:06.

Коментар

Няма такова нещо.Ценен е тоя ключ,който е отключил много ключалки и ценна е тази ключалка, която е отключвана само от един ключ .
        И жените много добре го знаете затова и криете бройката мъже,с които сте правили секс.
        Тази метафора явно е била за някъде другаде, но ти си я сложил като лайтмотив за семейство от мъж кръшкач и вярна и сгодна женица. Такива приказки съм чувал само в кръчмата на село, а логиката е, че мъжете кръшкат, а жените си остават верни. Което си е математически парадокс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мериш с двоен аршин. Умилително старомоден. Уви епохата се измени. Аз просто констатирам. А в твоята глава какви мисли се въртят на никой не му дреме.
          Няма такова нещо.Ценен е тоя ключ,който е отключил много ключалки и ценна е тази ключалка, която е отключвана само от един ключ .
          И жените много добре го знаете затова и криете бройката мъже,с които сте правили секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ти ако вземеш девствена баба, ще се видиш в чудо, бе, Мирко.
            Баба не, ама съм имал две девствени гаджета.

Коментар

Само допреди 70-80 години нашите баби са се омъжвали девствени. Сега правят по 100 бройки до 25 години и после стават майки и съпруги. За тия на 45 не ми се мисли.Знаеш ли какво си мисля като видя някоя жена, с която съм правил секс ?Какви свирки ми е правила или други неща. И като я видя с някой мъж да играе ролята на порядъчна съпруга и ми става смешно
              Мериш с двоен аршин. Умилително старомоден. Уви епохата се измени. Аз просто констатирам. А в твоята глава какви мисли се въртят на никой не му дреме.

Коментар

Само допреди 70-80 години нашите баби са се омъжвали девствени. Сега правят по 100 бройки до 25 години и после стават майки и съпруги. За тия на 45 не ми се мисли.Знаеш ли какво си мисля като видя някоя жена, с която съм правил секс ?Какви свирки ми е правила или други неща. И като я видя с някой мъж да играе ролята на порядъчна съпруга и ми става смешно
                Ти ако вземеш девствена баба, ще се видиш в чудо, бе, Мирко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че е голяма разправия с обслужването и ремонтите, а ще карам малко.
                  Евгич, не ти трябва кола. Навремето като се нежежавахме по междучасията в училище, качвахме девойките на магаре. Стискаш й краката, удряш й по една лапа назад към дупето - там намираш и друго, тя те шамари с циците по главата, докато я разнасяш натам- насам, ръцете й се увиват около врата ти - ти ги хапеш, тя врещи. Изобщо - това с кола не може да стане. И сега не е по-различно, и без това си изтървал времето, поне можеш да си избереш някакъв къс от него. Ако искаш сериозна девойка - само на магаре.

Коментар

Нали Кайзен беше разказал, че негови познати двойки не са много разкрепостени и са си първи, взели са се на младини и не са имали други партньори.

Сигурно има и бръмчалки,

Аз ви бях разказвал за една мъжкарана..........по-точно наскоро майсторът (който ми я препоръча) ми каза, че тя намерила приятел, но той не могъл да я обладае, заради лошата хигиена и това че може би не е била с мъж от много време.

Жените от соц-а много често са само с 1 мъж. Но и няма как да знаем с точност.

Коментар

То зависи от колата. Предишната ми кола беше"Ситроен"и беше постоянно в сервиза. Сегашната я вкарвам само за смяна на масло и чат пат за смяна на части по ходова част, че с тия дупки по пътищата колите се повреждат.Ама не е чак толкова скъпо в сравнение с ползите,които имаш.Автомобилът дава свобода,можеш да отидеш където и когато си поискаш, без да зависиш от никого. А за един мъж това е много важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Каквито едните, такива и другите. Не са мой проблем. Пък и отмениха арабския халифат през 1492ра

Коментар

Тотално бъркаш.
                          Обслужването е веднъж годишно, караш я при майстора и той си знае. Ремонтите, ако е на малко км. може и да не са наложителни. Ще я показваш някоя година и ще я смениш.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Тая спестовност ще ти изяде главата. Колата е необходимост и не е нужно да те вози до имотите.

Коментар

ок

Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.

Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.

По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.

Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
                              Тая спестовност ще ти изяде главата. Колата е необходимост и не е нужно да те вози до имотите.
                              Абе тоя тиндър, фб и другите платформи трябва да са ти резервен вариант основно трябва да ти е живия първи контакт.

Коментар

ок

Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.

Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.

По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.

Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
                                Някой ден ще пукна от смях бре човеко.

Излез навън. Пролетта иде. Стига си се завираш по дупките били те и електронни.

Вчера бях на клуб. Пълно е с жени. Млади жени.

Коментар

Working...
                                X