IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
    хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
    баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
    и орева света, че му поисках пари за море на 21г
    и дотам, май френд.
    и никога не съм се оплаквал от това.
    и никога не съм очаквал повече.
    ако ме разбираш
    Затова си обърнал резбата и си завил по лекия път.
    Срамна работа няма
    Last edited by danetha; 19.09.2024, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

и нищо да не им купувах пак щях да ги еба. Как съм се възползвал като съм им подарил една торба ХРАНА !?!?!?!
      ботчо, ти като по рецепта си ги оправял
      по един път на гладно
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ама Вие нямате срам......

Отново неверни неща, чичовото!

Баща ти - НЕ, ЧЕ НЕ Е ИСКАЛ ДА "ТИ КУПИ", а в ония времена - всички нуждаещи се от жилище трябваше да бъдат картотекирани! ШЕСТ ГРУПИ, в които картотекираните ЧАКАХА С ГОДИНИ. Само картотекираните в ПЪРВА група, С ДЕЦА, живеещи под наем.... можеха да се надяват да получат жилище - ДО 3-4 години, след картотекирането им.

По коя точно клауза в ЗАКОНА - Евго е трябвало да си има свое жилище?

А защо нас, които коментираме теоите напъни да се представиш за някскъв (херувим) - да ни е срам?

Евго, опитваш да манипулираш мнението на хората ТУК, а те знаят как са се развивали нещата при "комунизЪма"! Айде да си малко по-обран, когато мяташ обиди към баща ти и дядо ти! Те са ти оставили МНОГО и също - СА СЕ СЪОБРАЗЯВАЛИ С ДЕЙСТВАЩИТЕ ЗАКОНИ за ония времена!

Коментар

и нищо да не им купувах пак щях да ги еба. Как съм се възползвал като съм им подарил една торба ХРАНА !?!?!?!
          Щото иначе няма да ти пуснат?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Отново - очевидно не си помагал, а си давал назаем. И възползването ти от студентките затвърждава що за човек си.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ей така. Най-тежката зима на БЪЛГАРИТЕ сигурно от 44г я изкараха без проблеми и лишения.
              Студентките колежки ме черпеха со лучена супа - лук и олио от рента и само сол от магазина. И аз отивах в магазина и пълнех една торба. Хапвах пийвах тез 3 работи и 80-90% им го оставях да ядът 3-4 дена
              Отново - очевидно не си помагал, а си давал назаем. И възползването ти от студентките затвърждава що за човек си.

Коментар

ей така. Най-тежката зима на БЪЛГАРИТЕ сигурно от 44г я изкараха без проблеми и лишения.
                Студентките колежки ме черпеха со лучена супа - лук и олио от рента и само сол от магазина. И аз отивах в магазина и пълнех една торба. Хапвах пийвах тез 3 работи и 80-90% им го оставях да ядът 3-4 дена
                Да, като във филма "Шивачки", описващ бедното положение на новопристигащите софиянци.

Трябваше да се вземеш с някоя от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

И как си ги "хранил" сине майчин, като си им дал "щедър" заем?

Коментар

Абе аз на 21 почнах да храня нашите. Хвърлих им 100 гущера на 10 дек 1996г. Върнаха ми ги след 9 месеца - за рождения ден следващата година
                    На 27 си купих апартите у Софията - след краха ми на борсата и в бизнеса ...
                    От тогава съм проз бачкатор
                    Според мен не трябваше да ги продаваш, а да си вземаш наеми и днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, аз още мечтая за един хубав, дървен апартамент. Татко Карло си отиде и ме остави в работилницата на майстор Джепето, да спя в триците. Но не се оплаквам, тия трици са все от мадами, дето идват да ги рендосвам. Това ми стига, цял свят знае къде е работилницата и се стичат да видят тази чудна работилница. А на твоя апартамент само пощальонът звъни, два пъти.
                      Нали мечтаеше за дървена Ганка? И казваше, че и при теб няма.

Коментар

Абе аз на 21 почнах да храня нашите. Хвърлих им 100 гущера на 10 дек 1996г. Върнаха ми ги след 9 месеца - за рождения ден следващата година
                        И как си ги "хранил" сине майчин, като си им дал "щедър" заем?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

евго, ние тук се закачаме
                          как реши, че нямаме срам

нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
                          хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
                          баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
                          и орева света, че му поисках пари за море на 21г
                          и дотам, май френд.
                          и никога не съм се оплаквал от това.
                          и никога не съм очаквал повече.
                          ако ме разбираш

Коментар

Ама Вие нямате срам......години наред мечтаех за апарт, ядосвах се как навремето изпуснахме първия ни апартамент, че баща ми не иска да ми купи, а има пари, работех вечер до късно.......и уикендите, за да си събера пари. Като трудолюбива пчела ги събирах и шашнах всички преди 16 г.

И успях да си купя жилище на 29 г. сам. Мадамите и 5 пари не дават имаш ли апарт или нямаш. Те искат да харчат днес и сега и то много. Един колега вика: "Много са лакоми",
                            Евгич, аз още мечтая за един хубав, дървен апартамент. Татко Карло си отиде и ме остави в работилницата на майстор Джепето, да спя в триците. Но не се оплаквам, тия трици са все от мадами, дето идват да ги рендосвам. Това ми стига, цял свят знае къде е работилницата и се стичат да видят тази чудна работилница. А на твоя апартамент само пощальонът звъни, два пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Щеше … няма спор … с подобен интериор маломерката веднага щеше да се трансформира в пентхаус
                              Да ти кажа, че има много красиви тапети и хората ги слагат и днес.

Лека нощ

Коментар

Ама Вие нямате срам......години наред мечтаех за апарт, ядосвах се как навремето изпуснахме първия ни апартамент, че баща ми не иска да ми купи, а има пари, работех вечер до късно.......и уикендите, за да си събера пари. Като трудолюбива пчела ги събирах и шашнах всички преди 16 г.

И успях да си купя жилище на 29 г. сам. Мадамите и 5 пари не дават имаш ли апарт или нямаш. Те искат да харчат днес и сега и то много. Един колега вика: "Много са лакоми",
                                А душа, Евго? Душа имаш ли? Не се яде, не се пие, не стои на влог в банка човешката душа …

Опичай го вече тоз акъл. Айде лека и от мен.
                                Last edited by Selena2024; 18.09.2024, 07:35.

Коментар

Working...
                                X