Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тази метафора явно е била за някъде другаде, но ти си я сложил като лайтмотив за семейство от мъж кръшкач и вярна и сгодна женица. Такива приказки съм чувал само в кръчмата на село, а логиката е, че мъжете кръшкат, а жените си остават верни. Което си е математически парадокс.
Нищо общо няма с мъж кръшкач .Кажи на някоя жена, че си девствен и ще те помисли за пълен лузър.И обратно ако жена каже на мъж,че е девствена това веднага я издига в очите му.На никой мъж не е приятно да е баджанак с много други мъже.Last edited by mirodes; 16.05.2024, 19:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма такова нещо.Ценен е тоя ключ,който е отключил много ключалки и ценна е тази ключалка, която е отключвана само от един ключ .
И жените много добре го знаете затова и криете бройката мъже,с които сте правили секс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мериш с двоен аршин. Умилително старомоден. Уви епохата се измени. Аз просто констатирам. А в твоята глава какви мисли се въртят на никой не му дреме.
И жените много добре го знаете затова и криете бройката мъже,с които сте правили секс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ти ако вземеш девствена баба, ще се видиш в чудо, бе, Мирко.
Коментар
-
Само допреди 70-80 години нашите баби са се омъжвали девствени. Сега правят по 100 бройки до 25 години и после стават майки и съпруги. За тия на 45 не ми се мисли.Знаеш ли какво си мисля като видя някоя жена, с която съм правил секс ?Какви свирки ми е правила или други неща. И като я видя с някой мъж да играе ролята на порядъчна съпруга и ми става смешно
Коментар
-
Само допреди 70-80 години нашите баби са се омъжвали девствени. Сега правят по 100 бройки до 25 години и после стават майки и съпруги. За тия на 45 не ми се мисли.Знаеш ли какво си мисля като видя някоя жена, с която съм правил секс ?Какви свирки ми е правила или други неща. И като я видя с някой мъж да играе ролята на порядъчна съпруга и ми става смешно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, че е голяма разправия с обслужването и ремонтите, а ще карам малко.
Коментар
-
Сигурно има и бръмчалки,
Аз ви бях разказвал за една мъжкарана..........по-точно наскоро майсторът (който ми я препоръча) ми каза, че тя намерила приятел, но той не могъл да я обладае, заради лошата хигиена и това че може би не е била с мъж от много време.
Жените от соц-а много често са само с 1 мъж. Но и няма как да знаем с точност.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Каквито едните, такива и другите. Не са мой проблем. Пък и отмениха арабския халифат през 1492ра
Коментар
-
Обслужването е веднъж годишно, караш я при майстора и той си знае. Ремонтите, ако е на малко км. може и да не са наложителни. Ще я показваш някоя година и ще я смениш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тая спестовност ще ти изяде главата. Колата е необходимост и не е нужно да те вози до имотите.
Коментар
-
ок
Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.
Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.
По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.
Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
Абе тоя тиндър, фб и другите платформи трябва да са ти резервен вариант основно трябва да ти е живия първи контакт.
Коментар
-
ок
Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.
Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.
По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.
Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
Излез навън. Пролетта иде. Стига си се завираш по дупките били те и електронни.
Вчера бях на клуб. Пълно е с жени. Млади жени.
Коментар
Коментар