IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, не ти трябва кола. Навремето като се нежежавахме по междучасията в училище, качвахме девойките на магаре. Стискаш й краката, удряш й по една лапа назад към дупето - там намираш и друго, тя те шамари с циците по главата, докато я разнасяш натам- насам, ръцете й се увиват около врата ти - ти ги хапеш, тя врещи. Изобщо - това с кола не може да стане. И сега не е по-различно, и без това си изтървал времето, поне можеш да си избереш някакъв къс от него. Ако искаш сериозна девойка - само на магаре.
    Ти няма и да кажеш за теб, има ли малки Пинокио или и ти като Репрезентативния си само по напудрените истории?

Коментар

• пинокчо, я кажи
      ако го обърна на суровоядство
      може ли да ям кашкавал и мляко
      или само сурова растителност

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Така де.Нашите предци така са живеели стотици хиляди години, биели са се с лъвове и мечки и с други воини,ама са били неуверени.Представяш ли си някой ловец с лък и копие,който е убил бизон и се е защитил от мечка да го командва жена му.Е няма как да стане.Естествено жените винаги са имали начини да влияят на мъжете, ама не е било с пряко противопоставяне,а с хитрост и молби.
        Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.Аз също съм се възползвал от тоя курвалък, но като съм си избирал жена е била съвършено различна.
        без да искаш уцели
        https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...85%D0%B0%D1%82

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          дрън-дрън...

Много знаеш дали наистина са се биели с "лъвове и мечки", а не са се хвалели само по стените на пещерите! като Джизъса!

p.s.
          Как пък аджеба изчисли, че били неуверени - със сметалото ли?
          Това е ирония спрямо думите на Селена.

Коментар

Така де.Нашите предци така са живеели стотици хиляди години, биели са се с лъвове и мечки и с други воини,ама са били неуверени.
            Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.
            дрън-дрън...

Много знаеш дали наистина са се биели с "лъвове и мечки", а не са се хвалели само по стените на пещерите! като Джизъса!

p.s.
            Как пък аджеба изчисли, че били неуверени - със сметалото ли?

Коментар

Ахааа, ти си бил войник и студент, а жените са стояли пред чакръка през цялото това време. Ти чувал ли си за понятието "дисперсия"? Е, то казва, че плътността на математическото очакване ти да си орал из страната е същата като плътността на математическото очакване момичетата да са били изорани от такива като теб.
              Не коментирам ВСИЧКИ жени и мъже ,а САМО мъжете,които са били с много жени и девствените жени. Има и такива, колкото невероятно да ти се струва. В моя род всички жени са се омъжвали девствени. С изключение на едната ми баба,която е била пълно сираче и някакъв идиот я е изнасилил.И после тя го е убила,за да си защити честа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И втората понеже сега е с друг в твоите очи е тотална мръсница и паднала жена . Къде ми е иконката за див смях?!

Мире, слънце, трябваше да одъртея и да проумея колко много комплекси крият някои души

Туй си е чиста неувереност, Мире. Това да “властваш”, да караш колата, да “подчиняваш”, да си ти важният в двойката, а жената да е слугиня и прочие и прочие щуротии - прикриват много голяма неувереност брат.
                Така де.Нашите предци така са живеели стотици хиляди години, биели са се с лъвове и мечки и с други воини,ама са били неуверени.Представяш ли си някой ловец с лък и копие,който е убил бизон и се е защитил от мечка да го командва жена му.Е няма как да стане.Естествено жените винаги са имали начини да влияят на мъжете, ама не е било с пряко противопоставяне,а с хитрост и молби.
                Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.Аз също съм се възползвал от тоя курвалък, но като съм си избирал жена е била съвършено различна.
                Last edited by mirodes; 16.05.2024, 19:58.

Коментар

Е!
                  Това е от теория на вероятностите. Няма нищо общо с моя надървен натюрел.
                  Радваме се за което!

Не бихме искали твоят натюрел да е отпуснат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Е!

Това е Буратино, какво очакваш
                    Е!
                    Това е от теория на вероятностите. Няма нищо общо с моя надървен натюрел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                      Къде ми е иконката за див смях?!
                      Оффффф ........................

Коментар

.... Постоянно ми изопачаваш думите.
                        Е!

Това е Буратино, какво очакваш

Коментар

Ахааа, ти си бил войник и студент, а жените са стояли пред чакръка през цялото това време. Ти чувал ли си за понятието "дисперсия"? Е, то казва, че плътността на математическото очакване ти да си орал из страната е същата като плътността на математическото очакване момичетата да са били изорани от такива като теб.
                          В мировия ум цари неевклидовата геометрия и времето н-тия арабски халифат

Коментар

Хахаха-и кой ти каза,че не съм напускал родния си град?Бил съм войник в различни краища на страната,включително в София, студент в Пловдив, а и нашия град не е малко градче,а като се ожених общината беше с над 120 хиляди население.Даже гаджетата в гимназията бяха предимно от други населени места.
                            А и не твърдя,че тази поговорка се отнася само до мен, а по принцип.Постоянно ми изопачаваш думите.

Коментар

Баба не, ама съм имал две девствени гаджета.
                              И втората понеже сега е с друг в твоите очи е тотална мръсница и паднала жена . Къде ми е иконката за див смях?!

Мире, слънце, трябваше да одъртея и да проумея колко много комплекси крият някои души

Туй си е чиста неувереност, Мире. Това да “властваш”, да караш колата, да “подчиняваш”, да си ти важният в двойката, а жената да е слугиня и прочие и прочие щуротии - прикриват много голяма неувереност брат.

Last edited by Selena2024; 16.05.2024, 19:31.

Коментар

Нещо ти куца математиката. Ако мъжете са били с много жени, как тези жени са били с малко мъже? Все пак в едно малко, затворено от цивилизацията, градче това си е математически парадокс. Или ти си орал из цяла Европа и накрая си взел една девственица, с която си се запознал в хоремага?
                                Хахаха-и кой ти каза,че не съм напускал родния си град?Бил съм войник в различни краища на страната,включително в София, студент в Пловдив, а и нашия град не е малко градче,а като се ожених общината беше с над 120 хиляди население.Даже гаджетата в гимназията бяха предимно от други населени места.
                                А и не твърдя,че тази поговорка се отнася само до мен, а по принцип.Постоянно ми изопачаваш думите.

Коментар

Working...
                                X