Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така де.Нашите предци така са живеели стотици хиляди години, биели са се с лъвове и мечки и с други воини,ама са били неуверени.Представяш ли си някой ловец с лък и копие,който е убил бизон и се е защитил от мечка да го командва жена му.Е няма как да стане.Естествено жените винаги са имали начини да влияят на мъжете, ама не е било с пряко противопоставяне,а с хитрост и молби.
Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.Аз също съм се възползвал от тоя курвалък, но като съм си избирал жена е била съвършено различна.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...85%D0%B0%D1%82
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениедрън-дрън...
Много знаеш дали наистина са се биели с "лъвове и мечки", а не са се хвалели само по стените на пещерите! като Джизъса!
p.s.
Как пък аджеба изчисли, че били неуверени - със сметалото ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТака де.Нашите предци така са живеели стотици хиляди години, биели са се с лъвове и мечки и с други воини,ама са били неуверени.
Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.
Много знаеш дали наистина са се биели с "лъвове и мечки", а не са се хвалели само по стените на пещерите! като Джизъса!
p.s.
Как пък аджеба изчисли, че били неуверени - със сметалото ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ахааа, ти си бил войник и студент, а жените са стояли пред чакръка през цялото това време. Ти чувал ли си за понятието "дисперсия"? Е, то казва, че плътността на математическото очакване ти да си орал из страната е същата като плътността на математическото очакване момичетата да са били изорани от такива като теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И втората понеже сега е с друг в твоите очи е тотална мръсница и паднала жена . Къде ми е иконката за див смях?!
Мире, слънце, трябваше да одъртея и да проумея колко много комплекси крият някои души
Туй си е чиста неувереност, Мире. Това да “властваш”, да караш колата, да “подчиняваш”, да си ти важният в двойката, а жената да е слугиня и прочие и прочие щуротии - прикриват много голяма неувереност брат.
Курвалъка при жените е съвременно явление и няма нищо естествено в него.Аз също съм се възползвал от тоя курвалък, но като съм си избирал жена е била съвършено различна.Last edited by mirodes; 16.05.2024, 19:58.
- 1 like
Коментар
-
Е!
Това е от теория на вероятностите. Няма нищо общо с моя надървен натюрел.
Не бихме искали твоят натюрел да е отпуснат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е!
Това е Буратино, какво очакваш
Това е от теория на вероятностите. Няма нищо общо с моя надървен натюрел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеКъде ми е иконката за див смях?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение.... Постоянно ми изопачаваш думите.
Това е Буратино, какво очакваш
Коментар
-
Ахааа, ти си бил войник и студент, а жените са стояли пред чакръка през цялото това време. Ти чувал ли си за понятието "дисперсия"? Е, то казва, че плътността на математическото очакване ти да си орал из страната е същата като плътността на математическото очакване момичетата да са били изорани от такива като теб.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-и кой ти каза,че не съм напускал родния си град?Бил съм войник в различни краища на страната,включително в София, студент в Пловдив, а и нашия град не е малко градче,а като се ожених общината беше с над 120 хиляди население.Даже гаджетата в гимназията бяха предимно от други населени места.
А и не твърдя,че тази поговорка се отнася само до мен, а по принцип.Постоянно ми изопачаваш думите.
- 1 like
Коментар
-
Баба не, ама съм имал две девствени гаджета.
Мире, слънце, трябваше да одъртея и да проумея колко много комплекси крият някои души
Туй си е чиста неувереност, Мире. Това да “властваш”, да караш колата, да “подчиняваш”, да си ти важният в двойката, а жената да е слугиня и прочие и прочие щуротии - прикриват много голяма неувереност брат.
Last edited by Selena2024; 16.05.2024, 19:31.
Коментар
-
Нещо ти куца математиката. Ако мъжете са били с много жени, как тези жени са били с малко мъже? Все пак в едно малко, затворено от цивилизацията, градче това си е математически парадокс. Или ти си орал из цяла Европа и накрая си взел една девственица, с която си се запознал в хоремага?
А и не твърдя,че тази поговорка се отнася само до мен, а по принцип.Постоянно ми изопачаваш думите.
Коментар
Коментар