IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

СтабиУен е мирчо та дрънка. Действай той верва само в неща дето може да види, пипне или клецне. Нема грешка. Отвъдното му е космическа мъгла и бронебойни патрони не са открити
    точно такъв човек трябва за да извадим каляската
    ако нещо не мърда, значи не е живо и не може да навреди
    ако мърда, колко му е да отнесе един боздуган,
    за да не се бърка в чужди работи
    Last edited by ratten; 11.03.2023, 16:54.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мирко е стабилен
      даже мисля с него да идем да подкараме каляската, както е натоваерна
      мирко, нали не те е шубе от уроки и черни магии
      СтабиУен е мирчо та дрънка. Действай той верва само в неща дето може да види, пипне или клецне. Нема грешка. Отвъдното му е космическа мъгла и бронебойни патрони не са открити

Коментар

Леле , аз пък, след като Ви затязах вчера ходих на панаир по езотерика и по метода на Кирлиан си фотографирах аурата. Излезе с цвета, който винаги съм знаела че има

Влизам тука и гледам пак батак станал с обичайните заподозрени.

Дай си говорим за самодиви и вещици. Пусто ако знаех как да качвам снимки през епъл техниката, щях да кача две три вещици и пет шест гледачки на таро, та да може Мирчо да пощръклее и за да му отиде и другия ник
        мирко е стабилен
        даже мисля с него да идем да подкараме каляската, както е натоваерна
        мирко, нали не те е шубе от уроки и черни магии
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Како-един здрав секс оправя всякакви аури.Вместо да си губиш времето с врачки, можеш по-ефективно да оползотвориш времето си.
          Ако пък в Испания няма майстори, които да оправят аури,прибирай се в България.Евго е готов да пиете кафе и да обсъдите на кой са по-големи монетите.
          Атеншън, на път си да изгубиш и този си ник

Прочее при тебе е налице някаква сексуална фиксация чини ми се. Вземи малце се поуспокой.
          Last edited by Arana; 11.03.2023, 16:43.

Коментар

Леле , аз пък, след като Ви затязах вчера ходих на панаир по езотерика и по метода на Кирлиан си фотографирах аурата. Излезе с цвета, който винаги съм знаела че има

Дай си говорим за самодиви и вещици. Пусто ако знаех как да качвам снимки през епъл техниката, щях да кача две три вещици и пет шест гледачки на таро, та да може Мирчо да пощръклее и за да му отиде и другия ник
            Како-един здрав секс оправя всякакви аури.Вместо да си губиш времето с врачки, можеш по-ефективно да оползотвориш времето си.
            Ако пък в Испания няма майстори, които да оправят аури,прибирай се в България.Евго е готов да пиете кафе и да обсъдите на кой са по-големи монетите.

Коментар

тая нощ съм сънувал пещерата
              до нея ме заведе биволица, черна като нощта
              на входа и гореше огън със син пламък

Коментар

Кой това?
                Явно тая тема представлява голям интерес за теб.

Коментар

• тая нощ съм сънувал пещерата
                  до нея ме заведе биволица, черна като нощта
                  на входа и гореше огън със син пламък
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не, човек е намерил точно пещера със злато. Вътре е имало е каляска, ракли и натрупани на земята чували. Върху тях е била сложена парцалена кукла с дълги коси.
                    За каляската и раклите съм чел преди много години. Нямам спомен къде обаче.
                    Да не си седмата дъщеря на седмата дъщеря?
                    Това вече на шега, но някъде назад във вековете да не се окажете свързани с Бриджит Бишъп?
                    Last edited by harpiata; 11.03.2023, 02:08.

Коментар

Все се каня да те питам нещо по вещерска линия да ми го потвърдиш. Русалката е за реките, а сирената за моретата. Не са едно и също митично същество нали?
                      Има едни създания от древногръцките митове. Потамиди(в реките) и океаниди(в моретата). Долу-горе еквивалент.
                      Да допълня, че забравих. И едните и другите са по около 3000 и са с нисък божествен ранг. 50-те нереиди, ако сте ги чували, са деца на една океанида.
                      Last edited by harpiata; 11.03.2023, 02:05.

Коментар

Това са митични същества на различни народи. Русалките са славянски, а сирените - гръцки. Но и двата вида девици отговарят за връзките с водата
                        В случая с русалските гробища става въпрос за мъже - русалии. Общото с русалките е, че те лекуват с ритуални танци т.н. русалски болести. Това са заболявания, за които няма обяснение и се предполага, че човек се е разболял от тях след среща с русалките.
                        Водачът на групата има специално знаме, обшито с билки - пелин, комунига, вратига. Той показва фигурата на танца, а другите го следват. Той може да предаде уменията си само по кръвна линия - на син, внук, или племенник. Така е и за другите членове.
                        Самодивите са отделни божества. Докато реките и езерата принадлежат на русалките, горите и ливадите са под закрилата на самодивите. Представителките и на двете митични линии не обичат да се свързват с хората. Но, понякога те са благосклонни и могат да поканят мъж да присъства на сборищата им. Това обаче е голяма рядкост.
                        Наздраве!
                        Благодаря. Винаги е привилегия да се научат нови неща от мъдра самодива под прикритие

Коментар

понякога се чудя, защо го влагаме цялото това старание
                          Да не си помислил да спираш да се стараеш!

Коментар

Все се каня да те питам нещо по вещерска линия да ми го потвърдиш. Русалката е за реките, а сирената за моретата. Не са едно и също митично същество нали?
                            Това са митични същества на различни народи. Русалките са славянски, а сирените - гръцки. Но и двата вида девици отговарят за връзките с водата
                            В случая с русалските гробища става въпрос за мъже - русалии. Общото с русалките е, че те лекуват с ритуални танци т.н. русалски болести. Това са заболявания, за които няма обяснение и се предполага, че човек се е разболял от тях след среща с русалките.
                            Водачът на групата има специално знаме, обшито с билки - пелин, комунига, вратига. Той показва фигурата на танца, а другите го следват. Той може да предаде уменията си само по кръвна линия - на син, внук, или племенник. Така е и за другите членове.
                            Самодивите са отделни божества. Докато реките и езерата принадлежат на русалките, горите и ливадите са под закрилата на самодивите. Представителките и на двете митични линии не обичат да се свързват с хората. Но, понякога те са благосклонни и могат да поканят мъж да присъства на сборищата им. Това обаче е голяма рядкост.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Нищо не почувствах. Аз съм жена. Повече се впечатлих от един граничен стълб, който е маркирал граница между Източна Румелия и Царство България. В Трявна е имало митница.
                              Наздраве!
                              понякога се чудя, защо го влагаме цялото това старание
                              препоръка е

Коментар

ти какво почуства там?
                                Нищо не почувствах. Аз съм жена. Повече се впечатлих от един граничен стълб, който е маркирал граница между Източна Румелия и Царство България. В Трявна е имало митница.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X