If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти кажа, че се имаш за голям спец, а нямаш кой знае какви успехи и само се заяждаш с нас. И наближаваш 60 г вероятно.
В самия нотариален акт и бележката, която ти дават, си пише какво точно е събрал нотариуса.
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
Пълна програма не прилича ли, на пълна простотия, пп?!..хаха
Жената е медицинска сестра в Токуда. Можеш да си сигурна, че са пробвали всичко.
Не си мисли, че науката е всемогъща, на 40+ рисковете са големи, особено за първо раждане. И да родиш с 300 зора едно бебе, после какво? Мислиш, че на 60 да се разправяш с тийнове е същото като на 40?
И от Токуда по-длибоко нема … И от единичен случай вадиш генерален извод.
Като го родиш после го гледаш. Давам ти малко по-различна перспектива,за това което става в други държави. Сега, както казах не убивай вестоносеца.
Ми глупости ми говориш. Случайно да си доктор? Описвам ти в момента какво става по западна Европа.
За братовчед ти - клиниките по фертилност във Валенсия. Там да пробват.
Ти описваш един единичен случай, а аз ти описвам тренд в държава с 46 милиона население. Женят се на по 40 - обикновено са връстници. Ражда се първото и оттам нататък колкото искат.
Франция - същата история.
Сега аз описвам процеси - не убивайте вестоносеца. Това виждам това описвам. Толкоз.
Ама не било като у наше село. Еми, сори светът се развива в някаква си негова собствена посока и, уви, не всичко е като у наше село.
Жената е медицинска сестра в Токуда. Можеш да си сигурна, че са пробвали всичко.
Не си мисли, че науката е всемогъща, на 40+ рисковете са големи, особено за първо раждане. И да родиш с 300 зора едно бебе, после какво? Мислиш, че на 60 да се разправяш с тийнове е същото като на 40?
Не са етикети, а чиста биология. Вероятността на 40 да забременее и задържи бебе е доста малка. Имам братовчед, опитват с жена си от началото на 30те, 11 пъти инвитро, няколко забременявания и помятания и на 45 вече се отказаха. Много е съсипващо.
Тя е на 44г и не иска да дондурка бебе. Ако е искала, щеше на 35г да роди от някой.
Има и разни странности в битов план, които ми пречеха да я атакувам преди време. Най-вече че не се държаеше приятелски и не беше контактна.
Не са етикети, а чиста биология. Вероятността на 40 да забременее и задържи бебе е доста малка. Имам братовчед, опитват с жена си от началото на 30те, 11 пъти инвитро, няколко забременявания и помятания и на 45 вече се отказаха. Много е съсипващо.
Ми глупости ми говориш. Случайно да си доктор? Описвам ти в момента какво става по западна Европа.
За братовчед ти - клиниките по фертилност във Валенсия. Там да пробват.
Ти описваш един единичен случай, а аз ти описвам тренд в държава с 46 милиона население. Женят се на по 40 - обикновено са връстници. Ражда се първото и оттам нататък колкото искат.
Франция - същата история.
Сега аз описвам процеси - не убивайте вестоносеца. Това виждам това описвам. Толкоз.
Ама не било като у наше село. Еми, сори светът се развива в някаква си негова собствена посока и, уви, не всичко е като у наше село.
Жената като е Ялова и на 18 не може да износи. А е ЯЛОВА от диети и липса на хранене, камо ли нормално. Една съученична от 12 клас през година забременяваше и все "капут" на 35 години се намери един диетолог/доктор да и вкара малко мозък в кратуната. Напълня 10-15кг и си забременя, НОРМАЛНО си износи и така вече 3 пъти.
Ми аз не определям съвременните социални реалности, нито развитието в медицината - просто описвам какво става. Пък ти ако не ти харесва- чемодан - вокзал - саудистка арабия .
В Германия е същото, ама за да го видиш требе да си интегриран.
Освен някоя претендирана обида, малко неврони да впрегнеш ей така за разнообразие, а?
Те едно време и на трийсе годишните булки им лепяха етикетчета.
То и ти си “дъртофелник” по твоите стандарти, пък точиш лиги по 18 годишни индийки .
Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).
Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.
Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
Един ден, ако сме самотни още, мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
Ееей уморих се с тебе. Кога ще влезеш в 21ви век не е ясно. Сега раждат и след 50 години. Нарича се асистирана репродукция. А тая жена е на 40. Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш бе човек. Не е в “репродукцията” проблема. Разбери го вече и почвай да действаш.
Аз много добре знам колко по-добре е ранната репродукция.
Преди 20-21г имах колежка студентка. Пълничка, но с огромен бюст. И се разбирахме с нея. По няколко курса съм й помагал и у нас е идвала (на гости, да учим и на бал). Знаех, че не е мадама, но мислех, че може да стане нещо. Звънял съм у тях да я тръся, а майка и отконяваше обажданията. Тя обаче си чатеше с някакъв войник по icq и после и стана любовник. И не съм контактувал с нея от 17 г. Тя по принцип е неорганизирана, с 4-ки завърши и трудно си намери нормална работа.
Преди време се засякохме на улицата. Тя очакваше да спра да я заговоря, но вдигнах глава и отминах. Няма прошка за коврите, както казва един приятел.
Коментар