Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе тя не мое да държи права линия по улицата ще се грижи за чааве при това САМА. 50% от така наречените жени за никъф чеп не стават, още 40% сал за френска
Има мъже, които се хващат с жени "извън репродуктивния период". За да не стоят сами и да скърца леглото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
При мен са рекордьори по късни раждания. Почват от 40 нагоре. Когато ходих на курса за бременни се чувствах като извънземно с моите 30. Всичките бяха на 40-40+
Съответно най-добрите клиники за фертилност. Не казвам дали е добре или зле, просто е факт.
В България също има изместване. Моя близка роди първото на 37. Всичко е ок слава Богу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
аз съм гледал различни предавания през годините по темата.
Наскоро казаха, че българката вече не ражда на 25г за първи път, а на 37 г. и много често остава с едно дете.
Също казаха, че след 42г жената зачева много трудно. И дори да роди на 40 г. или на 41 г. трябва да взема хормони, за да не загуби бебето.
Една лекарка допълни, че хората отлагат репродукцията си, с което много влошават нещата.
Аз ако бях стара мома, на 40г или на 38-39г, "веднага щях да отворя вратите на крепостта" на 2-метровия пич от вчерашния ми разказ или на който и да е мъж, стига да е сносен и приемлив от български етнос,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, Арана. Има такива случаи, но те са единици. Колкото е по-късна възрастта на зачеване, толкова и вероятността за проблеми е по-голяма.
Наздраве!
С мой познат лекар сме си говорили, че възрастта, при която се ражда първо дете в България се е изместила от около 25 години към 30 години за дамите. Предполагам, че и в другите държави е така. Медицината в областта на човешкия стерилитет много напредна и сега при добро желание и наличие на финансов ресурс, повечето хора могат да се сдобият с наследник.
Съответно най-добрите клиники за фертилност. Не казвам дали е добре или зле, просто е факт.
В България също има изместване. Моя близка роди първото на 37. Всичко е ок слава Богу.
Коментар
-
Да, Арана. Има такива случаи, но те са единици. Колкото е по-късна възрастта на зачеване, толкова и вероятността за проблеми е по-голяма.
Наздраве!
С мой познат лекар сме си говорили, че възрастта, при която се ражда първо дете в България се е изместила от около 25 години към 30 години за дамите. Предполагам, че и в другите държави е така. Медицината в областта на човешкия стерилитет много напредна и сега при добро желание и наличие на финансов ресурс, повечето хора могат да се сдобият с наследник.
аз съм гледал различни предавания през годините по темата.
Наскоро казаха, че българката вече не ражда на 25г за първи път, а на 37 г. и много често остава с едно дете.
Също казаха, че след 42г жената зачева много трудно. И дори да роди на 40 г. или на 41 г. трябва да взема хормони, за да не загуби бебето.
Една лекарка допълни, че хората отлагат репродукцията си, с което много влошават нещата.
Аз ако бях стара мома, на 40г или на 38-39г, "веднага щях да отворя вратите на крепостта" на 2-метровия пич от вчерашния ми разказ или на който и да е мъж, стига да е сносен и приемлив от български етнос,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Имам пралеля в рода. Ражда здраво детенце на 54. Всичко е ок и с него и с потомството му.
Наздраве!
С мой познат лекар сме си говорили, че възрастта, при която се ражда първо дете в България се е изместила от около 25 години към 30 години за дамите. Предполагам, че и в другите държави е така. Медицината в областта на човешкия стерилитет много напредна и сега при добро желание и наличие на финансов ресурс, повечето хора могат да се сдобият с наследник.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това е по-скоро прецедент. Казвам го с ясното съзнание, че жените в моя род се отличават с доста дълга плодовитост. Имали сме майки както на 45, така и на 52 години. И това се е случвало още по времето на турското робство.
Женската фертилност като цяло с редки изключения, е по-скоро константа. За разлика от по-силната част от човешкия род, ние се раждаме с определен брой яйцеклетки, които се разпределят във времето и намаляват с възрастта. Чиста физиология и най-вече наследственост е възможността за забременяване и износване на плода в по-късна възраст.
Така че, както и да се променят начина на живот, социални отношения и културните идентичностти , човешката биология остава относително постоянна и непроменена през годините.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щото са високи-затова ли са прекрасен генетичен материал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не го приемам като загуба
по-скоро като прочистване
а пратньорката....ще предаде каквото има
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И не само. Евго написа, че хващат окото. Спортуват, високи са, изглеждат добре - прекрасна генетика на хабитуса. От партньорката ще иска само да придаде малко интелект в поколението - нищо работа
Наздраве!
по-скоро като прочистване
а пратньорката....ще предаде каквото имапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
А дали хомосексуалните наклонности генетично е възможно да се предадат?
Кевин Спейси още от малък е разбрал, че е хомо, но се стархувал да признае, тъй като баща му бил строг с неонацистки възгледи и вероятно щял да го убие ако разбере, че е гей.
В случая баща - син няма генетично предаване очевидно.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Както съм писал и преди, младата комерсиално настроена българка изобно и 5 пари не дава, че мъжът е висок, с хубав гардероб, чист, може да сготви хубаво, не е простак и има своята кариера и може да подсигури евентуалното бъдещо поколение.
Тя се интересува тя какво ще получи и дали той може да й осигури лукс, пари и комфорт. Готова е да легне с 150 кг дебелак, че и по-дебел и със старчок, за да постигне целта си.
Отделно модите се менят и стават все по-странни. Вече се приема за куул, ако някой мъж има и татуси, и корекции и изкуствени мускули - неща, които не приемам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
А дали хомосексуалните наклонности генетично е възможно да се предадат?
Кевин Спейси още от малък е разбрал, че е хомо, но се стархувал да признае, тъй като баща му бил строг с неонацистки възгледи и вероятно щял да го убие ако разбере, че е гей.
Иначе и аз да имах син педераст ,щях да скъсам всяка връзка с него.За един мъж няма по-голямо падение от това.
Коментар
-
И не само. Евго написа, че хващат окото. Спортуват, високи са, изглеждат добре - прекрасна генетика на хабитуса. От партньорката ще иска само да придаде малко интелект в поколението - нищо работа
Наздраве!
Коментар
Коментар