IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те за това си стоят сами........защото не им се слугува и са егоистки.

Има мъже, които се хващат с жени "извън репродуктивния период". За да не стоят сами и да скърца леглото.
    А ти защо си стоиш сам?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе тя не мое да държи права линия по улицата ще се грижи за чааве при това САМА. 50% от така наречените жени за никъф чеп не стават, още 40% сал за френска
      Те за това си стоят сами........защото не им се слугува и са егоистки.

Има мъже, които се хващат с жени "извън репродуктивния период". За да не стоят сами и да скърца леглото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

При мен са рекордьори по късни раждания. Почват от 40 нагоре. Когато ходих на курса за бременни се чувствах като извънземно с моите 30. Всичките бяха на 40-40+

Съответно най-добрите клиники за фертилност. Не казвам дали е добре или зле, просто е факт.

В България също има изместване. Моя близка роди първото на 37. Всичко е ок слава Богу.
        Средната възраст за раждане на дете в Испания е 32 години. В България 28,ама заради един определен етнос.Иначе за българките е над 30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

аз съм гледал различни предавания през годините по темата.

Наскоро казаха, че българката вече не ражда на 25г за първи път, а на 37 г. и много често остава с едно дете.

Също казаха, че след 42г жената зачева много трудно. И дори да роди на 40 г. или на 41 г. трябва да взема хормони, за да не загуби бебето.

Една лекарка допълни, че хората отлагат репродукцията си, с което много влошават нещата.

Аз ако бях стара мома, на 40г или на 38-39г, "веднага щях да отворя вратите на крепостта" на 2-метровия пич от вчерашния ми разказ или на който и да е мъж, стига да е сносен и приемлив от български етнос,
          Абе тя не мое да държи права линия по улицата ще се грижи за чааве при това САМА. 50% от така наречените жени за никъф чеп не стават, още 40% сал за френска
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, Арана. Има такива случаи, но те са единици. Колкото е по-късна възрастта на зачеване, толкова и вероятността за проблеми е по-голяма.
            Наздраве!

С мой познат лекар сме си говорили, че възрастта, при която се ражда първо дете в България се е изместила от около 25 години към 30 години за дамите. Предполагам, че и в другите държави е така. Медицината в областта на човешкия стерилитет много напредна и сега при добро желание и наличие на финансов ресурс, повечето хора могат да се сдобият с наследник.
            При мен са рекордьори по късни раждания. Почват от 40 нагоре. Когато ходих на курса за бременни се чувствах като извънземно с моите 30. Всичките бяха на 40-40+

Съответно най-добрите клиники за фертилност. Не казвам дали е добре или зле, просто е факт.

В България също има изместване. Моя близка роди първото на 37. Всичко е ок слава Богу.

Коментар

Да, Арана. Има такива случаи, но те са единици. Колкото е по-късна възрастта на зачеване, толкова и вероятността за проблеми е по-голяма.
              Наздраве!

С мой познат лекар сме си говорили, че възрастта, при която се ражда първо дете в България се е изместила от около 25 години към 30 години за дамите. Предполагам, че и в другите държави е така. Медицината в областта на човешкия стерилитет много напредна и сега при добро желание и наличие на финансов ресурс, повечето хора могат да се сдобият с наследник.
              Добро утро,

аз съм гледал различни предавания през годините по темата.

Наскоро казаха, че българката вече не ражда на 25г за първи път, а на 37 г. и много често остава с едно дете.

Също казаха, че след 42г жената зачева много трудно. И дори да роди на 40 г. или на 41 г. трябва да взема хормони, за да не загуби бебето.

Една лекарка допълни, че хората отлагат репродукцията си, с което много влошават нещата.

Аз ако бях стара мома, на 40г или на 38-39г, "веднага щях да отворя вратите на крепостта" на 2-метровия пич от вчерашния ми разказ или на който и да е мъж, стига да е сносен и приемлив от български етнос,

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Имам пралеля в рода. Ражда здраво детенце на 54. Всичко е ок и с него и с потомството му.
                Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Това е по-скоро прецедент. Казвам го с ясното съзнание, че жените в моя род се отличават с доста дълга плодовитост. Имали сме майки както на 45, така и на 52 години. И това се е случвало още по времето на турското робство.
                  Женската фертилност като цяло с редки изключения, е по-скоро константа. За разлика от по-силната част от човешкия род, ние се раждаме с определен брой яйцеклетки, които се разпределят във времето и намаляват с възрастта. Чиста физиология и най-вече наследственост е възможността за забременяване и износване на плода в по-късна възраст.
                  Така че, както и да се променят начина на живот, социални отношения и културните идентичностти , човешката биология остава относително постоянна и непроменена през годините.
                  Наздраве!
                  Имам пралеля в рода. Ражда здраво детенце на 54. Всичко е ок и с него и с потомството му.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щото са високи-затова ли са прекрасен генетичен материал?
                    Абе ти всичко ли буквално възприемаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не го приемам като загуба
                      по-скоро като прочистване

а пратньорката....ще предаде каквото има
                      Какво ти прочистване ... Хич не се прочистват според парадокса на Дарвин.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

И не само. Евго написа, че хващат окото. Спортуват, високи са, изглеждат добре - прекрасна генетика на хабитуса. От партньорката ще иска само да придаде малко интелект в поколението - нищо работа
                        Наздраве!
                        не го приемам като загуба
                        по-скоро като прочистване

а пратньорката....ще предаде каквото има
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

А дали хомосексуалните наклонности генетично е възможно да се предадат?

Кевин Спейси още от малък е разбрал, че е хомо, но се стархувал да признае, тъй като баща му бил строг с неонацистки възгледи и вероятно щял да го убие ако разбере, че е гей.
                          В случая баща - син няма генетично предаване очевидно.
                          Мисля, че генетично хомосексуалността се наследява между 10% - 20 % или там някъде, като отговорна за това е майката, т.е в нейният род трябва да се търсят мъже с такива предпочитания.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Както съм писал и преди, младата комерсиално настроена българка изобно и 5 пари не дава, че мъжът е висок, с хубав гардероб, чист, може да сготви хубаво, не е простак и има своята кариера и може да подсигури евентуалното бъдещо поколение.

Тя се интересува тя какво ще получи и дали той може да й осигури лукс, пари и комфорт. Готова е да легне с 150 кг дебелак, че и по-дебел и със старчок, за да постигне целта си.

Отделно модите се менят и стават все по-странни. Вече се приема за куул, ако някой мъж има и татуси, и корекции и изкуствени мускули - неща, които не приемам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Кевин Спейси още от малък е разбрал, че е хомо, но се стархувал да признае, тъй като баща му бил строг с неонацистки възгледи и вероятно щял да го убие ако разбере, че е гей.
                              Не е генетично.Ген на хомосексуализма не е открит,въпреки че човешкият геном е разгадан. А и няма как да се предадат такива гени, щото гейовете не оставят поколение в повечето случаи.
                              Иначе и аз да имах син педераст ,щях да скъсам всяка връзка с него.За един мъж няма по-голямо падение от това.

Коментар

И не само. Евго написа, че хващат окото. Спортуват, високи са, изглеждат добре - прекрасна генетика на хабитуса. От партньорката ще иска само да придаде малко интелект в поколението - нищо работа
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X