Не е от Разград ама карай...Кубрат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение„За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 – днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена – aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!“
Тина Търнър
Късни прозрения на дамския състав, ориентиран към шоу-бизнеса... и не само...
Погледнах в уики,..., че те - баба Търнър и кака Лили - били наборки от вида "Бабе(т)"(в една година са раждани), само че - едната - в Нътбуш, а другата - в Разград... И да - не са лишени от решителността да "правят шоуто" - отиват и го правят, без да отлагат "за по-добрите дни и времена" (оказва се, че такива нямат шанс, независимо от фантазиите ни).... И правилно: времето не тече, а скорострелно лети.
Някои дами (каки, лели, баби) - хващат птичето на рамото си, защото вярват в максимата: "по-добре (сега) птичка в ръката, отколкото (някога) - орел в небесата"..
Кака Търнър и кака Лили - май и те са съгласни с народа и неговите умотворения......, ама и годинките им не са малко .. Ако отчетем, че Томчето Търнър е прозряла истината на 70 (според цитата) - пак е била доста, над средната възраст за подобна оценка, а къде е днес!...
Но всеки вярва в своите критерии за творческо дълголетие и "младост"... уви - времето лети и някои хващат птичките (може да са орехчета, но са птички, които отлитат бързо...) Шоуто трябва да продължи ... СЕГА (в смисъл - в момента, а не някога)
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Възпитанието е насилие и граници ! В къщи не е навън ! :P
ПП Под насилие нямам в предвид да му изкривиш кокалите !
ПП В момента работя по въпроса ,че холът не е детската им стая и свободата върви под ръка с отговорности !
ПП Разбира се за да възпитаваме децата трябва да възпитаваме и себе си !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
„За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 – днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена – aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!“
Тина Търнър
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Няколко пъти го циклихме след като поотрасна, но ... следите остават
Наздраве!
ПП Под насилие нямам в предвид да му изкривиш кокалите !
ПП В момента работя по въпроса ,че холът не е детската им стая и свободата върви под ръка с отговорности !
ПП Разбира се за да възпитаваме децата трябва да възпитаваме и себе си !Last edited by pa4anga; 27.11.2022, 12:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, ако знаеш какво става с паркета когато се подгонят с ролери ще ти стане лошо хахаха
Наздраве и на теб !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, ако знаеш какво става с паркета когато се подгонят с ролери ще ти стане лошо хахаха
Наздраве и на теб !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали и преди съм ти писала, че само доброто ми възпитание и средата, в която съм израсла ме възпират да изкажа мнението си за теб. Знам, че не всеки е имал щастието да попадне на такива родители и приятели, та затова не съм твърде критична.
Ама, все пак внимавай с коментарите, щото както се правя на неграмотна и ниско образована , мога да се забравя и по инерция да напиша на кое стъпало от човешката еволюция си се спрял.
Наздраве!
Коментар
-
на кое стъпало от човешката еволюция си се спрял.
Имай малко милост, моля те, ще си изразходвам слъзния запас.
- 1 like
Коментар
-
Мен има предвид. Аз съм фен на зелените камъчета, ама смарагди. Не тюркоази.
Наздраве!
Най-смешното е, че едно “камъче” може да струва колкото 20 кабриолета, ама за него са “дрънкулки”.
Обсолетен модел мъж, кво да се прави …Last edited by Arana; 25.11.2022, 23:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.
Аз си имам хобита и занимания.
Коментар
-
Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.
ПП И чисовника тиктака , рискуваш просто да останеш дърт цербер, скръндза и пресметлив сухар .Last edited by pa4anga; 25.11.2022, 22:45.
- 1 like
Коментар
-
Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.
Ама, все пак внимавай с коментарите, щото както се правя на неграмотна и ниско образована , мога да се забравя и по инерция да напиша на кое стъпало от човешката еволюция си се спрял.
Наздраве!Last edited by tnm; 25.11.2022, 22:34.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 9 Харесвания
Коментар
-
Настоящото ми куче е голям дзвер - разби кочинката за няколко месеца. Но такива поразии, каквито правеше сина ми и племенницата ми ... Добитъкът може само да им духа прахоляка.
Единият тренираше хвърляне на нож във входната ни дъбова врата, която струваше майка си и баща си, а другата го раздаваше Леонардо да Свинчи. Един ден я изтървах за кратко от поглед и целия коридор беше изрисуван като панорамен фототапет от 80 години на миналия век.
Наздраве!
Наздраве и на теб !!!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар