Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Как да ти кажа. Обществата са различни и си имат генезис и история различните порядки.
Ти мериш всичко с твоя аршин, което на самия теб ти пречи да разбираш нещата.
За чука всички са пирони.
Участвам чат пат в един друг форум и там се вихри някаква дива дискусия за писаната правна норма и морала. А ти знаеш, че едното и другото се менят с времето в зависимост от съответните обществени нужди.
И напротив много добре ги разбирам нещата-утре ако се разведа,не по-късно от седмица ще има друга жена до мен. Именно,щото знам какво искат жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е естественият ред в природата. Всяко отклонение води до анархия и демографски срив.Арабки,негърки ,афганистанки и тем подобни и през акъла не им минава да оспорват водещата роля на мъжа в семейството. В резултат имат демографски бум,а не срив като при европейките.
Коментар
-
Ами ти сама казваш колко шавливи били испанките.Ако испанците бяха мъже на място нямаше да е така.
Ти мериш всичко с твоя аршин, което на самия теб ти пречи да разбираш нещата.
За чука всички са пирони.
Участвам чат пат в един друг форум и там се вихри някаква дива дискусия за писаната правна норма и морала. А ти знаеш, че едното и другото се менят с времето в зависимост от съответните обществени нужди.Last edited by Arana; 27.05.2023, 17:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не става въпрос за това чии желания са на първо място. Да изпълниш желанията на конкретната жена, а не да й казваш тя какво искала и да тропаш нервно с крак.
П.С.
Ако ребриш всички по един и същ начин, на някои може да им хареса, а другите ще ти бият шута, или ще ти накичат рогата. А, ако е и малко населеното място ще те коментират в стил "Он само так си знае".
А ако се стигне дотам мъжът да тропа с крак, да вика,да бие, то тоя мъж няма авторитет пред жена си.
Коментар
-
Точно обратното е-жените уважават мъже,които поставят техните желания на първо място, а не тези на жените. Естествено нищо няма да им пречи да ги ползват като касичка, ама така уважение няма да постигнат.Не казвам,че и другата крайност е за предпочитане и че нищо не трябва да се харчи по жената,но не трябва да й се задоволява всеки каприз и ако получи нещо трябва да знае,че е с благоволението на мъжа.И че тя винаги е втора цигулка в дуото.
П.С.
Ако ребриш всички по един и същ начин, на някои може да им хареса, а другите ще ти бият шута, или ще ти накичат рогата. А, ако е и малко населеното място ще те коментират в стил "Он само так си знае".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз познавам няколко жени, бивши колежки, на 40+, без деца, госпожици.
Интересното при тях е, че когато бяха 30+, бяха горделиви и искаха богат чужденец и богат мъж. И се държаха нафукано и малко високомерно, поведението им беше, че искат да се пласират скъпо и на богато. Иначе хубави и нагласени, стройни, една от тях и с висока заплата.
Аз ако бях на тяхно място преди няколко години бих взел мъж с моя профил или щях да харесам някоя хубаво, здраво момче от улицата и щях да им предложа да се вземем. И щеше да стане. Както писа Миродес, мъжете не отказват подобни предложения от жена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Точно обратното е-жените уважават мъже,които поставят техните желания на първо място, а не тези на жените. Естествено нищо няма да им пречи да ги ползват като касичка, ама така уважение няма да постигнат.Не казвам,че и другата крайност е за предпочитане и че нищо не трябва да се харчи по жената,но не трябва да й се задоволява всеки каприз и ако получи нещо трябва да знае,че е с благоволението на мъжа.И че тя винаги е втора цигулка в дуото.
най накрая да съм почти на твоето мнение .Аз мисля ,че крайностите /без насилието под каквато и да било форма/ е верния път .Представи си кораб ледоразбивач , те това е образа !И под крайност разбирай , че баланса никой не тр да може да го помести , от мъжкото чадо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение[/B]
Не думай
- 1 like
Коментар
-
Дип че си ми далеко ти
Аз не дискриминирам по етнически произход
Коментар
-
Не думай
Коментар
-
С тигана може да налагаш Педро или Хосе.При мен няма да ти се получи.
Преди десетина години бях на един семинар в Полша и там имаше един Педро,чиято годеница беше полякина.То не бяха целувки, не беше чудо,комплименти и през нощта след дискотеката я изпраска един българин.
Аз не дискриминирам по етнически произход
Коментар
-
Каквото той бил казвал. А тигана, а!
Хехе то от жена до жена и от мъж до мъж има разлика от зрмята до небето. Гледам бая творчество сте избродирали докато си изпия съботното кафе.
Сега откъде пират - проблемно става.
Преди десетина години бях на един семинар в Полша и там имаше един Педро,чиято годеница беше полякина.То не бяха целувки, не беше чудо,комплименти и през нощта след дискотеката я изпраска един българин.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 13:47.
- 1 like
Коментар
-
Не е идеята само в общуването, а да разбереш и калибрираш адекватно исканията на отсрещната страна. Така се постига клиентска удовлетвореност. Чрез нея са възможни по-високи маржове в надценката, респективно по-висока печалба и бонуси.
Ползвайки същата аналогия ще го формулирам, както неслучайно се пееше в една емблематична българска песен - Щом доволна е жената, хич не пита за цената.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 13:26.
Коментар
-
Мире, трябва да те назначим за малко за търговец. Колко ще ти се изменят представите за живота и хората, сам няма да повярваш. Ти имаш 1 калъп и гледаш всичко живо да прекараш през него. И мъже и жени.
Коментар
Коментар