Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Какво са му пускали? Не разбрах.
От друга страна, самите критерии на някои от дамите също са много съмнителни..., а може и да са разколебани, да нямат доверие в самите себе си. Затова сме хора, за да се съмняваме във всяка теза, която сме допуснали в своето жизнено пространство.
Често те сравняват (прасето от листата) със своя баща. И настава една суматоха: какво си мислех, а какво се получи?...
Впечатленията, разбира се - са трупани в детството, когато животът се е развивал при различни условия, преобладавали са романтика и принцове (не само на бели коне), красиви принцеси, с които са се идентифицирали и в края на всяка история - с единствено правилния епилог: "И те живели дълго и щастливо!", но именно тук е началото, с което е трябвало да почва дискусията, отражение на живота в семейството: "При какви условия може да се живее дълго и щастливо (в реалностите на съвременното общество), защото, за хубавата ябълка от сега почват проблемите и по-важното: проблемите никога не свършват....
Това, че някоя лелка се е омъжила и е родила, си е нейно постижение и не е кой знае какво.
По принцип Господ си знае работата и който се подиграва свършва зле. Примери за това много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеПак се връщаме няколко страници назад - читавите бързо си намират половинка. Ако се случи да излязат повторно на "пазара", пак ги обират бързо, не се застояват. Защо - защото качественият човек\партньор е търсена "стока".
ПП Да намираш значи да търсиш , а търсенето е контра продуктивно когато се касае за лични взаимоотношения , да кажем е неестествено .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Така се утешават лузърите. Абсолютно контрапродуктивно. По-смислено е да си погледнат недостатъците и трезво да помислят какво могат да променят, за да минат малко по-напред в листата на чакащите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обикновено Господ събира 2 противоположности - добра с лош, кротък с нахална, добра жена с прасе, свестен мъж с уруспа (както казват турците).
Имам един познат, който е уникално прасе, но си е намерил добра жена, а после са му пускали и други жени.
Какво са му пускали? Не разбрах.
От друга страна, самите критерии на някои от дамите също са много съмнителни..., а може и да са разколебани, да нямат доверие в самите себе си. Затова сме хора, за да се съмняваме във всяка теза, която сме допуснали в своето жизнено пространство.
Често те сравняват (прасето от листата) със своя баща. И настава една суматоха: какво си мислех, а какво се получи?...
Впечатленията, разбира се - са трупани в детството, когато животът се е развивал при различни условия, преобладавали са романтика и принцове (не само на бели коне), красиви принцеси, с които са се идентифицирали и в края на всяка история - с единствено правилния епилог: "И те живели дълго и щастливо!", но именно тук е началото, с което е трябвало да почва дискусията, отражение на живота в семейството: "При какви условия може да се живее дълго и щастливо (в реалностите на съвременното общество), защото, за хубавата ябълка от сега почват проблемите и по-важното: проблемите никога не свършват....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не съм съгласен , "хубавите ябълки прасетата ги ядЪт" ......
- 1 like
Коментар
-
Статистиката показва, че (според теб) "чакащите" НЕлузъри - са били облагодетелствани, защото бързо са открили "хубавата ябълка" в твое лице - и пак, първият от бързо сформираната "листа" те е хруснал и е примижал от сладост...
Не се съмнявам, че и Евго попада в подобни листи, ама ябълката все била някак неподходяща за неговите младост, красота, ум и жизненост (по неговите определения) ...
Имам един познат, който е уникално прасе, но си е намерил добра жена, а после са му пускали и други жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Така се утешават лузърите. Абсолютно контрапродуктивно. По-смислено е да си погледнат недостатъците и трезво да помислят какво могат да променят, за да минат малко по-напред в листата на чакащите.
Не се съмнявам, че и Евго попада в подобни листи, ама ябълката все била някак неподходяща за неговите младост, красота, ум и жизненост (по неговите определения) ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не съм съгласен , "хубавите ябълки прасетата ги ядЪт" ......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНеобикновените жени са за необикновените мъже
Ти бъди благодарен и на най-обикновената от обикновените, на тази с най-ниските критерии, ако се съгласи да те вземе. Иначе ще се пенсионираш, докато обясняваш какви обикновени били чуждите жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко е много относително.
Предполагам жените на твоя приятел са обикновени ( с деца от предишен брак) или лели, около 40г.
Може да е готин физически и да си знае работата и за това да го търсят. Може да ни споделиш каквъ е случая.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз ако съм жена, няма да взема приятеля ти в днешния комерсиален свят след като е само с риза на гърба си.
Колкото и да е готин, бедничък и оръфан не бих взел, ако бях жена. Дори да е с издути панталони, нямаше да го взема.
По-скоро, някой мъж с професия, културен, ерудиран, да има хубав дом, то само със секс живее ли се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Красавец, дали някой си "знае работата" е дискусионен въпрос, без да знаем какъв смисъл влагаш в тия думи... Очевидно, повече от мъжете си "знаят работата", но защо постоянно искаш да ти "споделят какъв е случая"? (да не би това - пепел ми на езика - да те възбужда по особен начин, а?)
Този, за когото става дума, със сигурност не би нарекъл "леля" по-млада на възраст от него жена, както правиш самият ти, Евго.
Евго, когато говорим за по-млада от нас дама, най-често използваме определението "гадже", а не "леля".
Колкото и да е готин, бедничък и оръфан не бих взел, ако бях жена. Дори да е с издути панталони, нямаше да го взема.
По-скоро, някой мъж с професия, културен, ерудиран, да има хубав дом, то само със секс живее ли се.
Коментар
Коментар