IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Убаво, ама леля ще ме почерпи ли?
    Наздраве!
    Кой, каквото си направи, друг не може да го направи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

На коя от многото
      Наздраве, за добрютро
      Питай analog. Вчера той сподели, че едната нещо му се е разбутала, та се наложи набързо да му пусна рецепта за наместване
      Наздраве, Преци!
      Last edited by tnm; 02.12.2020, 14:20.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ясно де, аз за безипасната карфица питах - има ли и опасна карфица. Не знам дали съм ти казвал, но не знам си колко пъти прабаба ми е била знахарка и учен човек у селото, та към някои неща не се отнасям със съвсем лека ръка. Вродено ми е явно, пък и със сигурност щяха да ме утрепят в едни други времена, най-малкото щото съм "дяволско изчадие" със зелени очи, дето много му знае балалайката и е компетентно по всички теми
        Наздраве, тнм!
        Има - тази, която не се закопчава и де с нея ще забода в най-скоро време Арахната на корковото табло
        Наздраве, наздраве!

П.П. На безопасната карфица и безопасна игла и думат.
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Дай Боже !
          Забий ми я на правилното място, но да стърчи нагоре....

Наздраве, Тнм !
          Убаво, ама леля ще ме почерпи ли?
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Това против уроки и наместване на чакрата, бре!!!
            Наздраве!
            Надникнах да видя какво пиете, пък вие си бъркате по чакрите.
            Малко неудобно се получи...

Коментар

Наздраве!
              На коя от многото
              Наздраве, за добрютро

Коментар

Наздраве!
                Ясно де, аз за безипасната карфица питах - има ли и опасна карфица. Не знам дали съм ти казвал, но не знам си колко пъти прабаба ми е била знахарка и учен човек у селото, та към някои неща не се отнасям със съвсем лека ръка. Вродено ми е явно, пък и със сигурност щяха да ме утрепят в едни други времена, най-малкото щото съм "дяволско изчадие" със зелени очи, дето много му знае балалайката и е компетентно по всички теми
                Наздраве, тнм!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наздраве, 4i40! Със здраве да си носиш безопасната карфица!
                  Дай Боже !
                  Забий ми я на правилното място, но да стърчи нагоре....

Наздраве, Тнм !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И в Северна може, около река Дуру има страхотни работи. Е, няма ром, ма и портото може да мине за нещо от сорта!
                    Наздраве, как беше лафът - екскурзиите само ги миришем в последната година с грипчето, дето и тнм му се стресира, та слага безопасни карфици - аз малко не го разбрах, в смисъл, има ли опасни карфици, че съм неук в тази област, иначе ритуалът ми хареса, ма пусто направих терасата на зимна градина с парите, дето трябва да ходя до япония, та сега ни луна, ни слънце има отгоре
                    Наздраве!
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това като за принос в демографската политика ли го имаш? Изпълни гражданския си дълг. Ама, да беше закарал Кака в Южна Портокалия, че да изпълниш и кавалерските си задължения.
                      И в Северна може, около река Дуру има страхотни работи. Е, няма ром, ма и портото може да мине за нещо от сорта!
                      Наздраве, как беше лафът - екскурзиите само ги миришем в последната година с грипчето, дето и тнм му се стресира, та слага безопасни карфици - аз малко не го разбрах, в смисъл, има ли опасни карфици, че съм неук в тази област, иначе ритуалът ми хареса, ма пусто направих терасата на зимна градина с парите, дето трябва да ходя до япония, та сега ни луна, ни слънце има отгоре
                      Наздраве!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро !
                        Важното е да има повече тестове с двете чертички...

Здрави да сме !

Наздраве, 4i40! Със здраве да си носиш безопасната карфица!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, как, бях отличник, разбира се! Имах пълно шес. Тестиращите ме гледаха объркано, с преклонение и твърдяха, че такъв случай не са имали.
                          Неоспорим и дълбоко прискърбен факт! При теб традиционната и алтернативната медицини са с вързани ръце
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

Добро утро !

Здрави да сме !
                            Това като за принос в демографската политика ли го имаш? Изпълни гражданския си дълг. Ама, да беше закарал Кака в Южна Портокалия, че да изпълниш и кавалерските си задължения.

Коментар

• Добро утро !

Здрави да сме !

Коментар

Като колко положителни, Мрънкало? Сподели колко бяха знаците след десетичната запетия
                                Наздраве!
                                Е, как, бях отличник, разбира се! Имах пълно шес. Тестиращите ме гледаха объркано, с преклонение и твърдяха, че такъв случай не са имали.

Коментар

Working...
                                X