Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Безмилостна е българката, тя самата иде от село, ама все й се иска левентът, де го примамила, да е некоя жаба от графство. Ми, да си вземе некой от село Кондорфей, па дано уцели.
П.п. Днес от обед започнахме, пък май изригвания, та отрано са ошмулих. Наздраве!
Не ти е рано бре, от годините е ....
Ей ма мен...Пих 30 гр ракия, после дремнах....
След това си пекнах 100 гр бадеми и изпих 1л бира .....
Сега се позаяждах с никакви по темите и съм готов да си легна с кеф....
Чекам Лелчето да почерпи с 25 гр и си лягам....
пп Ееее, бих се примирил и с почерпката на Тянка, но водата мноо студена....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Безмилостна е българката, тя самата иде от село, ама все й се иска левентът, де го примамила, да е некоя жаба от графство. Ми, да си вземе некой от село Кондорфей, па дано уцели.
П.п. Днес от обед започнахме, пък май изригвания, та отрано са ошмулих. Наздраве!
Наздраве!
П.П. И как тъй са накудкудяка ни в туй, ни в онуй време!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мхъ, важното е ти да си лейди, като в онзи виц (тук поне не ми трият вицовете, че по другите теми е страшно)
Един циганин разговаря с друг.
- Живеем в Англия при един лорд.
- Браво!
- Не е браво, Лордът спи с циганката.
- Това е лошо.
- Е да, ама, аз оправям жената на лорда.
- И к'во са оплакваш тогава?
- Да, ама, аз на него му правя лордчета, а той на мен – циганчета.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ !
Отворила ми се е глътка и ще сменям интериора с уютен , като за мен. [ATTACH=CONFIG]n3722600[/ATTACH] Ще си сипя вино, ще си пусна вефа
https://youtu.be/HRsfoJ6uVAk
и наздраве , ще ви кажа
Мислех и едни неща да ви разкажа , ма ми е приятно просто да потъвам в креслото, с вдигнати крака , да си пия без приказки, слушайки музиката .. Та се разминахте
Ако някой смята да ми прави компания, просто да си налива и да мълчи. Ще бъде високо оценено
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, искам аз да съм лейди. Ама по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, оказа се, не е лорд.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сигурно иска да е момиченце, а то пак момче....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми аз почерпих с нещо между краката
П.С. Уважаема Леля, аз да попитам нещо - а за какво трябваше да се стискат палци преди 10-на дни? Ако не е много нагло от моя страна да задавам такъв въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, искам аз да съм лейди. Ама по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, оказа се, не е лорд.
Наздраве, Мрънкало!)
Един циганин разговаря с друг.
- Живеем в Англия при един лорд.
- Браво!
- Не е браво, Лордът спи с циганката.
- Това е лошо.
- Е да, ама, аз оправям жената на лорда.
- И к'во са оплакваш тогава?
- Да, ама, аз на него му правя лордчета, а той на мен – циганчета.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТаа кака Гага не ще да е лейди. Тя си е просто госпожа Га...брова. Най-обичам да си внасям отвън, щото знам какво си внасям. Предразсъдък от царкировото време. Наздраве за здравите напитки!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗнам ли, има цял месец дотогава. Иначе бях в Боровец за уикенда - лоби барът не бачка, но ако си внесеш отвън, можеш да си пиеш на воля. Грипче на макс, лейди
наздраве
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
А краката, краката кво ги праим...мълчаливо ...?
Наздраве !
П.С. Уважаема Леля, аз да попитам нещо - а за какво трябваше да се стискат палци преди 10-на дни? Ако не е много нагло от моя страна да задавам такъв въпросNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ !
Отворила ми се е глътка и ще сменям интериора с уютен , като за мен. [ATTACH=CONFIG]n3722600[/ATTACH] Ще си сипя вино, ще си пусна вефа
и наздраве , ще ви кажа
Мислех и едни неща да ви разкажа , ма ми е приятно просто да потъвам в креслото, с вдигнати крака , да си пия без приказки, слушайки музиката .. Та се разминахте
Ако някой смята да ми прави компания, просто да си налива и да мълчи. Ще бъде високо оценено
А краката, краката кво ги праим...мълчаливо ...?
Наздраве !
Коментар
-
Добра нощ !
Отворила ми се е глътка и ще сменям интериора с уютен , като за мен.Ще си сипя вино, ще си пусна вефа
и наздраве , ще ви кажа
Ако някой смята да ми прави компания, просто да си налива и да мълчи. Ще бъде високо оцененоLast edited by Lelq; 23.02.2021, 01:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗнам ли, има цял месец дотогава. Иначе бях в Боровец за уикенда - лоби барът не бачка, но ако си внесеш отвън, можеш да си пиеш на воля. Грипче на макс, лейди
наздраве
Коментар
Коментар