If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще ходя на Екстракорпорална литотрипсия.., предхождана от стент дабъл джей.
пийте едно и за мен!
Емилчо, да слушкаш какичките медсестрички и да не бегаш от докторчетата със скалпели в ръце. То пък при теб беше неква изчанчена процедура. Може пък да ги поразрохкат камъчетата с рок-интервенция. Некое тимпан-соло да ти включат на система и да се ретро кефиш цела нощ. С медсестричките. Тренирай въртене на кръст и таз. Успех в рок деструктурирането!
Ааа, Габрово съм го оставил на вас с Кака. Та може почерпиш като Валерката. Нема се разсъхваме, я!
Тебе кака, мене - не. А и връзка с ГаброУо нямам, ако и да имам спомени от някога... За Рачо Ковача бях писал преди време, ама не за паметника, насред реката...
А и тотото не помня що беше, но тогава Валерката профукал пачки за един апарт..., Над 8 000 си бяха голяма парА, при има-няма 80-90 лв. заплата (чувал съм само)...
Е, не стаа, родата е от Малко Габрово и съм малко стиснат. Не чак като онаа кака, ама достатъчно. Пък те осемте милиона паднаха. У Пловдив паднаха. А аз тогава не бях там. Пък и да бях, на мен ли щяха да се паднат?
Защо не ? Да си бил там е достатъчна предпоставка за късмет
Е, не стаа, родата е от Малко Габрово и съм малко стиснат. Не чак като онаа кака, ама достатъчно. Пък те осемте милиона паднаха. У Пловдив паднаха. А аз тогава не бях там. Пък и да бях, на мен ли щяха да се паднат?
Мани, и аз немах никаква идея за тотото Ами дано не са в някой кофражист поне, че хептен да не се загрози древния град
наздраве
Трябва да пуснеш фиша в ГаброУо... От там, като ученик през ваканцията - зная, че спечели от тото 2 - голямата парА - един подчинен на свако ми (лека му пръст!)...
Та, Валери беше сервитьорче и снимката му се появи по тото-пунктовете, заедно с едни пачки... Той, разбира се - цъфти в широка усмивка...
Два месеца по-късно Валери се връща на работното си място, след запоите с познати и приятели, като е останал с някакви 2-3 заплати...
Та, редно е да почерпиш, преди голямата печалба... (викам аз)...И ще стискаме палци!
Ааа, Габрово съм го оставил на вас с Кака. Та може почерпиш като Валерката. Нема се разсъхваме, я!
Пусни фиша де, после ше приберем свободния флоут на алтерко и ще гледаме с наздравици, какво ще стане с койна, ако Мъско му гледа на кафе
Пускай фиша, да не се зяносат милионите у некой кофражист, да ги инвестира в тула и бетон
наздраве
Тия пръскала по магазините - лоша работа. Обеззаразяват ме и не мога се заразя с некоя парична зараза, та да спечеля и аз от тотото 8 млн. Пък не са достатъчно крепки, за да ме подлъжат да си пусна фиш. И така, седя си без осум милиона и правя сметки кво ше направя с тях. Ехххх.... Обещавам първом да почерпа Кръчмата. Само да ми паднат.
Трябва да пуснеш фиша в ГаброУо... От там, като ученик през ваканцията - зная, че спечели от тото 2 - голямата парА - един подчинен на свако ми (лека му пръст!)...
Та, Валери беше сервитьорче и снимката му се появи по тото-пунктовете, заедно с едни пачки... Той, разбира се - цъфти в широка усмивка...
Два месеца по-късно Валери се връща на работното си място, след запоите с познати и приятели, като е останал с някакви 2-3 заплати...
Та, редно е да почерпиш, преди голямата печалба... (викам аз)...И ще стискаме палци!
Коментар