If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ела Лельо да пием кат за последно, да изпием 1 кофа с водка
тва ми е от последните постове и смятам да приключа участието си, вече не ми е интересно не ми е гот и не ме кефи вече форума
в последните дни се получи интересна дискусия с доктора "български лев" в двете теми за вируса, но 1 смислена дискусия за 6 месеца !?!?.....
тц май съм дотук ... безсмислено е писането в форум анонимка .... безсмислено като всеко друго нещо в живота
Наздраве Лельо
Като за последно , цяла нощ ?
Хайде , може и две
В началото на въпросните теми , съм влизала инцидентно 2-3 пъти и толко . Никога не съм ги следяла и нямам представа за дискусията ви .
И на мен ми помогнаха да стигна до твойте изводи , та ще последвам решението ти .
Ще е готина нощ ! С много водка и много музика .
Наздраве , туз !
ела Лельо да пием кат за последно, да изпием 1 кофа с водка
тва ми е от последните постове и смятам да приключа участието си, вече не ми е интересно не ми е гот и не ме кефи вече форума
в последните дни се получи интересна дискусия с доктора "български лев" в двете теми за вируса, но 1 смислена дискусия за 6 месеца !?!?.....
тц май съм дотук ... безсмислено е писането в форум анонимка .... безсмислено като всеко друго нещо в живота
Наздраве Лельо
Коментар