IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Добрютро !
    Я глей какво нещо - най-младите най-рано стават
    Тарантулчо, за какво ти е да се буташ в столичния хаос и странен въздух. СЕди си на тая белоснежна чистота и й се радвай от вътре, от топлото
    А и с тея винени и дюлеви извлеци, като ти стане ептен горещо, излизаш навън да се сбориш с мечката
    Из моя квартал изтрепаха котките - май е неква концепция заради вируса, ама не ми се вярва да се пробват с мечката
    Марандито да заповяда веднага у Кръчмата и да почерпи.
    Наздраве, Преци!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Тарантуле, ти сигурен ли си, е ако натрупа 30 см сняг, навеса ще издържи...?
      Щот Кака бе споменала ( пардон наричала), че според каквото и говорят звездите, под този навес не трябва да се стои при екстремални метео условия...
      За Кака не се притеснявай - тя не оди а се търкаля по снега и падението не я притеснява

Здрави да сме !
      Тежък, мокър сняг ... Ама, то на Арахната главата корава. Евентуално някоя цицина да си изкара.
      Наздраве, 4i40!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Какво става тук - букети цветя? Това за салатка ли? Или за слънчев спомен от лятото? Навън е бело натрупало поне 5-6 см. Честит първи снег! След два дни поливане на новия навес, ми идва отрезняващо и пречистващо. И мързеливо, що нема кво се работи на тоя сняг. Взема се прибера в Софето, да критикувам разчистването на улиците. Чиче твърди, че съм дъртофел, та е време да промърморя. Айде, Кака да става и да си направи кадро на снега в анфас, с лице към снега, че да отчетем първата паднала жена за новата зима. Хаирлия да е!
        Тъкмо рекох, че Короната ти е разписала час за аудиенция, а ти с вътрешна дезинфекция си се занимавал два дни.
        Наздраве, Мрънкало!
        Мечо

Коментар

• Добрютро !
          Я глей какво нещо - най-младите най-рано стават
          Тарантулчо, за какво ти е да се буташ в столичния хаос и странен въздух. СЕди си на тая белоснежна чистота и й се радвай от вътре, от топлото
          А и с тея винени и дюлеви извлеци, като ти стане ептен горещо, излизаш навън да се сбориш с мечката
          Из моя квартал изтрепаха котките - май е неква концепция заради вируса, ама не ми се вярва да се пробват с мечката

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз не постя [ATTACH=CONFIG]n3683858[/ATTACH] Мислим , джоланче , няма да откажеш ?
            Мерси. за нагощаването, но мислим да хапнем за обяд боб с кисело зеле на фурна.

Честит първи сняг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
              Какво става тук - букети цветя? Това за салатка ли? Или за слънчев спомен от лятото? Навън е бело натрупало поне 5-6 см. Честит първи снег! След два дни поливане на новия навес, ми идва отрезняващо и пречистващо. И мързеливо, що нема кво се работи на тоя сняг. Взема се прибера в Софето, да критикувам разчистването на улиците. Чиче твърди, че съм дъртофел, та е време да промърморя. Айде, Кака да става и да си направи кадро на снега в анфас, с лице към снега, че да отчетем първата паднала жена за новата зима. Хаирлия да е!
              Добро утро !

Тарантуле, ти сигурен ли си, е ако натрупа 30 см сняг, навеса ще издържи...?
              Щот Кака бе споменала ( пардон наричала), че според каквото и говорят звездите, под този навес не трябва да се стои при екстремални метео условия...
              За Кака не се притеснявай - тя не оди а се търкаля по снега и падението не я притеснява

Здрави да сме !

Коментар

• Какво става тук - букети цветя? Това за салатка ли? Или за слънчев спомен от лятото? Навън е бело натрупало поне 5-6 см. Честит първи снег! След два дни поливане на новия навес, ми идва отрезняващо и пречистващо. И мързеливо, що нема кво се работи на тоя сняг. Взема се прибера в Софето, да критикувам разчистването на улиците. Чиче твърди, че съм дъртофел, та е време да промърморя. Айде, Кака да става и да си направи кадро на снега в анфас, с лице към снега, че да отчетем първата паднала жена за новата зима. Хаирлия да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кви са тея самотни шотове с тез кисели лимони,
                  немали некое кебабче от ония на Тракащият.

А забравих че сме велики пости, е може картофена салатка и кисели краставички.
                  Аз не постя Click image for larger version

Name:	файл (6).jpeg
Views:	1
Size:	10.7 КБ
ID:	3683858 Мислим , джоланче , няма да откажеш ?

Коментар

Добра нощ ! [ATTACH=CONFIG]n3683830[/ATTACH]

https://m.youtube.com/watch?v=JPuVYti3WVc

Казват , че в първите часове , на първият ден в годината , който ни приближава към лятото , растейки , ще завали и първият сняг
                    Наздраве !
                    Кви са тея самотни шотове с тез кисели лимони,
                    немали некое кебабче от ония на Тракащият.

А забравих че сме велики пости, е може картофена салатка и кисели краставички.
                    Last edited by Todor Sabev; 29.11.2020, 22:47.

Коментар

• Добра нощ ! Click image for larger version

Name:	images (19).jpeg
Size:	7.1 КБ
ID:	3683830

https://m.youtube.com/watch?v=JPuVYti3WVc

Казват , че в първите часове , на първият ден в годината , който ни приближава към лятото , растейки , ще завали и първият сняг
                      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Пика, благодаря за оценката и дискусията. Обичам повече да говоря, не да пиша.. Кой знае, може би един ден и ще говорим.
                        Знаеш че мозъкът на обикновения човек работи с 6-7% от капацитета си, на гения с около 10%.
                        Знаеш защо ти го казвам....каквото си ми споделил...замислям се... Мозъкът не познава собствената си сложност.
                        Черпя те една Данска водка - синя, суперредестилат, 50⁰!
                        Наздраве!
                        Сигурно е част от терапията "доктор" да твърди неистини , да не ползвам друга дума .
                        А мозъкът , по-скоро не познава собствената си глупост , от колкото сложност За това са нужни и други мозъци , та да може правилно да се /да го позиционират
                        https://m.youtube.com/watch?v=T2JnyCuAQMg

Наздраве "док" !

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Благодаря ти за прекрасната вечер
                          След още една такава и ще остана във форума
                          Надявам се букета да ти хареса .....
                          Наздраве, Леля

[ATTACH=CONFIG]n3683207[/ATTACH]
                          Пика, благодаря за оценката и дискусията. Обичам повече да говоря, не да пиша.. Кой знае, може би един ден и ще говорим.
                          Знаеш че мозъкът на обикновения човек работи с 6-7% от капацитета си, на гения с около 10%.
                          Знаеш защо ти го казвам....каквото си ми споделил...замислям се... Мозъкът не познава собствената си сложност.
                          Черпя те една Данска водка - синя, суперредестилат, 50⁰!
                          Наздраве!
                          Last edited by bulgarian lev; 28.11.2020, 02:10.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Наздраве, Леля

[ATTACH=CONFIG]n3683207[/ATTACH]
                            Добра нощ!
                            Страхотен е ! Благодаря ! Click image for larger version

Name:	images (18).jpeg
Size:	13.9 КБ
ID:	3683306

https://m.youtube.com/watch?v=k47-7un9r3g

Едва ли мога да влиая на свободната ти воля

Пп. Снощи , главата ми роди страхотна конспирация . Много по-добра от твойте в темата ти
                            Като имам време и нужното настроение , ще ви потопя в нея
                            Наздраве , Туз !

Коментар

Прочетох последният ти пост във въпросната тема и макар да не е сигурно , че ти ще прочетеш моят тук , ще ти кажа

https://m.youtube.com/watch?v=GFu7cnXg52w

Хвана ме в странно настроение и се подхлъзнах , съгласявайки се с теб Не е истинска вярата ти в безсмисленото и усещането ти , че си разтворен в него .
                              [ATTACH=CONFIG]n3682988[/ATTACH] Спокойна , пълна с красиви сънища нощ !
                              Наздраве , Туз !

Наздраве, Леля

Click image for larger version

Name:	33333.jpg
Size:	91.3 КБ
ID:	3683207

Коментар

ела Лельо да пием кат за последно, да изпием 1 кофа с водка
                                тва ми е от последните постове и смятам да приключа участието си, вече не ми е интересно не ми е гот и не ме кефи вече форума
                                в последните дни се получи интересна дискусия с доктора "български лев" в двете теми за вируса, но 1 смислена дискусия за 6 месеца !?!?.....
                                тц май съм дотук ... безсмислено е писането в форум анонимка .... безсмислено като всеко друго нещо в живота
                                Наздраве Лельо
                                Прочетох последният ти пост във въпросната тема и макар да не е сигурно , че ти ще прочетеш моят тук , ще ти кажа

https://m.youtube.com/watch?v=GFu7cnXg52w

Хвана ме в странно настроение и се подхлъзнах , съгласявайки се с теб Не е истинска вярата ти в безсмисленото и усещането ти , че си разтворен в него .
                                Click image for larger version

Name:	images (17).jpeg
Size:	8.1 КБ
ID:	3682988 Спокойна , пълна с красиви сънища нощ !
                                Наздраве , Туз !
                                Last edited by Lelq; 27.11.2020, 02:05. Причина: Забравих най-важното ;)

Коментар

Working...
                                X