IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Аз нищо не съм обещавал...
    До колкото си спомням( старост - нерадост), имах приблизително следното питане - Ако случайно се видим на един прекрасен плаж, аз с потник и вестник Дума, а тя по като в "Раждането на Венера", дали ще пийнем по едно питие ...?
    Нямам спомен какво ми отговори, но беше нещо в този смисъл - " Мъжа ми кара голям черен джип, а аз съм отговорник на месната ловна дружинка и имаме цял шкаф с пушкала..."
    Наздраве !
    пп Пита ме един познат - много ти самовлюбен ника...!?
    Не бре - чете се ярЪк, който по нашия беломорски край му казват - троскот. "Любим" плевел на земеделците, щот е неизкореним, гада му с гад....
    Както знаеш, дори да мигнеш, жените го възприемат като намигване. Ако си я фиксирал като подходящо обект за плажни лудории, тя веднага те е сложила в списъка "прасе за отстрел", което място в сърцето на една жена е повече от завидно. Никога не е ясно с какво ще те отстреля и къде ще те просне. Затова глей от мен. Редовно я хваля, но умерено и със сивкави конотации. Заобикалям на повече от изстрел разстояние. Хваля й хайванчетата, та дано губи време с тех, наместо да ходи на лов по други околии. И никога, ама никога не й разкривай де се намира Дивото, щото ще реши, че е добро место за стрелби и други веселби

Коментар

• Забелязвам, че май някакъв бот сглобен с 486, коригира писането - пиша едно, излиза друго, но след седмица се оправя

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тя от теб се жалва. Бил си обещавал с широка ръка, па си се скрил в тесен дол, кога е трябвало да раздаваш обещаните аванси - рози, панделки, боМбони и разни макарони. Сега седи у дън дебрите на гората и си оплаква съдбата. Наздраве за изтрезняването все некой ден!
        Аз нищо не съм обещавал...
        До колкото си спомням( старост - нерадост), имах приблизително следното питане - Ако случайно се видим на един прекрасен плаж, аз с потник и вестник Дума, а тя по като в "Раждането на Венера", дали ще пийнем по едно питие ...?
        Нямам спомен какво ми отговори, но беше нещо в този смисъл - " Мъжа ми кара голям черен джип, а аз съм отговорник на месната ловна дружинка и имаме цял шкаф с пушкала..."
        Наздраве !
        пп Пита ме един познат - много ти самовлюбен ника...!?
        Не бре - чете се ярЪк, който по нашия беломорски край му казват - троскот. "Любим" плевел на земеделците, щот е неизкореним, гада му с гад....

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Прозира личен опит....
          Щоот, по добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена...
          Наздраве !
          Тя от теб се жалва. Бил си обещавал с широка ръка, па си се скрил в тесен дол, кога е трябвало да раздаваш обещаните аванси - рози, панделки, боМбони и разни макарони. Сега седи у дън дебрите на гората и си оплаква съдбата. Наздраве за изтрезняването все некой ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добре ме почвате, надявам се, ще ме довършите.
            От мен - наздраве и венсеремос!
            Прозира личен опит....
            Щоот, по добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена...
            Наздраве !

Коментар

• Бог създаде жените различни, но ракията дава шанс на всяка .....чин-чин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                Да пием една студена вода за вчера викам
                Аз съм на лимонада.

Коментар

• Да пием една студена вода за вчера викам

Коментар

Ха-хъ, никво довършване за такива като теб, що падат под масата или заспиват на пречките на чадъра докато са правили опити да кукуригат оттам. Скъпа Како, кукуригат само мъжките екземпляри. Женските кудкудякат за всеобщ тормоз. Наздраве за правото да изразяваме собственото си мнение и същност.

Коментар

Мислех снощи да те поздравя с празника на женския тормоз над невинните мъже, но ми стана жал за твоите две третинки, де ги правиш на мандрили като ги разиграваш на връвчица и проявих мъжка солидарност. От днес те почваме ние. Наздраве и Рот фронт!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Мръни, честит празник, бре!
                        Сипи тука едно питие за здраве на нервната ти система.
                        Наздраве!
                        Мислех снощи да те поздравя с празника на женския тормоз над невинните мъже, но ми стана жал за твоите две третинки, де ги правиш на мандрили като ги разиграваш на връвчица и проявих мъжка солидарност. От днес те почваме ние. Наздраве и Рот фронт!

Коментар

• Мръни, честит празник, бре!
                          Сипи тука едно питие за здраве на нервната ти система.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Настойчиво, по-точно.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Нахалитетно настойчиво. Наздраве Дрън-дрън-на-кухарче!

Коментар

Нахално габровче, брей!

Настойчиво, по-точно.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Нема, ама сложи и една копаня с бадеми.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Нахално габровче, брей!

Коментар

Working...
                                X