IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ближи и глей да не се опариш. Наздраве!
    Нема, ама сложи и една копаня с бадеми.
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, сипи един голям коняк, че ми омръзна да ти пия кръвта у фейсу без мезе.
      Наздраве!
      Ближи и глей да не се опариш. Наздраве!

Коментар

Това Крафт квалификация ми звучи като надпревара кое хайванче да го подстрижат най-екстравагантно. Ама заедно със стопанката. Може да ти дам две-три идеи за твойта прическа. За неговата неам претенции. Наздраве за канадските ливади!
        Мрънкало, сипи един голям коняк, че ми омръзна да ти пия кръвта у фейсу без мезе.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Добичето Крафт квалификация спечели. Това не ти е "иди ми, дойде ми".
          Наздраве, Мрънкало!
          Това Крафт квалификация ми звучи като надпревара кое хайванче да го подстрижат най-екстравагантно. Ама заедно със стопанката. Може да ти дам две-три идеи за твойта прическа. За неговата неам претенции. Наздраве за канадските ливади!

Коментар

Самохвалка! Неговите бълхи сигурно са печелили грамоти, дипломи и купи за най-далечно скачащи твари, спрямо дължината на тялото им. За палаша едно се знае със сигурност: черната му господарка го тормози и върти на шиш, не, ами на въже. Страшна работа ви казвам. Наздраве, та дано да му е за здраве!
            .
            ​​​​​
            Добичето Крафт квалификация спечели. Това не ти е "иди ми, дойде ми".
            Наздраве, Мрънкало!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
              Една грешка се осъзнава когато я направиш.Но някой трябва да ти покаже,че това е грешка.Този човек трябва да се жертва за да може да видиш и осъзнаеш,че това е грешка.Не е нужно да жертва живота си а просто да се остави на удара от грешката.
              Този човек се нарича Учител.
              Наздраве за всички Учители.Не за даскалиците от училище които ти пишат някакви оценки,а за Учителите.
              Наздраве!

Коментар

• Една грешка се осъзнава когато я направиш.Но някой трябва да ти покаже,че това е грешка.Този човек трябва да се жертва за да може да видиш и осъзнаеш,че това е грешка.Не е нужно да жертва живота си а просто да се остави на удара от грешката.
                Този човек се нарича Учител.
                Наздраве за всички Учители.Не за даскалиците от училище които ти пишат някакви оценки,а за Учителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                  Тарантуле, журито е оценявало стопанката, а не псето...
                  Наздраве !
                  И аз това твърдя. Те там са разни пенсии като теб, разни членове на журита от средата на ХХ век и нашта мадама им се вижда голема бараба. Гласуват с две ръце за нея и с две очи станали разногледи. А ушите им как плющят приветствено - овации и акламации. Това да беше нейде около Персийския залив, щеха да я позлатят. И нас задето я пускаме по конкурси, сгледи, огледи с преглед на стоката с разопаковане и обарване. Ех, мечти! Наздраве!

Коментар

• Тарантуле, журито е оценявало стопанката, а не псето...
                    Наздраве !

Коментар

Мрънкало, моето проклето псе има повече дипломи, грамоти и купи от нас с теб взети заедно. Не печели само там, къде не си разходи козинката.
                      Наздраве!
                      Самохвалка! Неговите бълхи сигурно са печелили грамоти, дипломи и купи за най-далечно скачащи твари, спрямо дължината на тялото им. За палаша едно се знае със сигурност: черната му господарка го тормози и върти на шиш, не, ами на въже. Страшна работа ви казвам. Наздраве, та дано да му е за здраве!
                      .
                      ​​​​​

Коментар

Я, дъртата заядлива кака се появила. Явно е загубила некое кучешко съревнование и е дошла да лее сълзи и да приема утешения. Нема страшно, Како, с оня палаш дори да губиш, пак ще те носят на ръце, щото си хубава жена и от Близкия изток даже идват да те оглеждат. Колкото до вискиото, дори 10 грама не си позволявам, освен ако не е некое файн. Пия си водка и ракия и се тупам по тумбачето. Наздраве!
                        Мрънкало, моето проклето псе има повече дипломи, грамоти и купи от нас с теб взети заедно. Не печели само там, къде не си разходи козинката.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Мъка, мъкаааа! Това с третата чаша явно е фигуративно казано. Предвид ЕГН ти най-вероятно падаш под масата след втората.
                          Наздраве, Мръни!
                          Я, дъртата заядлива кака се появила. Явно е загубила некое кучешко съревнование и е дошла да лее сълзи и да приема утешения. Нема страшно, Како, с оня палаш дори да губиш, пак ще те носят на ръце, щото си хубава жена и от Близкия изток даже идват да те оглеждат. Колкото до вискиото, дори 10 грама не си позволявам, освен ако не е некое файн. Пия си водка и ракия и се тупам по тумбачето. Наздраве!
                          Last edited by Trakatrak; 19.08.2024, 22:39.

Коментар

Абе, уиски ли е, не ми го хвали. То само ще се обади след третата чаша.
                            Мъка, мъкаааа! Това с третата чаша явно е фигуративно казано. Предвид ЕГН ти най-вероятно падаш под масата след втората.
                            Наздраве, Мръни!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                              И тук с едно наздраве - знаете ли, че цялото име на ‘Jack Daniel`s’ е : ‘Jack Daniel`s old time old No.7 brand quality Tennessee sour mash whiskey’
                              Абе, уиски ли е, не ми го хвали. То само ще се обади след третата чаша.

Коментар

• И тук с едно наздраве - знаете ли, че цялото име на ‘Jack Daniel`s’ е : ‘Jack Daniel`s old time old No.7 brand quality Tennessee sour mash whiskey’

Коментар

Working...
                                X