IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
    Добро утро !
    Една препоръка към 60+ годишните ( подразбира се, че има личен пример..) :
    Забраняват се и трите благинки следващите 10 дни....
    Сутрин от 10-12 дрямка а следобед сиеста ( за разнообразие на изказа ).
    Наздраве с айрянче !
    пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......
    Как така ще се чукате с Кака? Вий да не сте великденски яйца? Пък и ти се ще да се чукаш по време на предобеден и следобеден сън. Безобразие! На 102 години такива да ги бълнуваш. Дръж се за проходилката, па като си такъв мераклия, закачи некоя вибрираща бутилчица отпред. С биберон.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

кои тез 3-те благинки? - бира-вино-ракия или свинско-телешко-агнешко или .....
      Шъ ги разбереш...Имаш време.

Коментар

Добро утро !
        Наздраве с айрянче !
        кои тез 3-те благинки? - бира-вино-ракия или свинско-телешко-агнешко или .....
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Добро утро !
          Наздраве с айрянче !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            От мен наздравицата, Тарантулчо
            като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина. Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
            Милото близначе. И на мен ми липсва много. Наздраве! За болките и билките. Дано му е добре горе при самодивите!

Коментар

• Тук боси билкарки дали ситниха на заран. Май не са. Дошли са им в повече билките у пелина. Язък! И наздраве за билкарския ден!

Коментар

като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина. Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
                Покой на душата му, както и на всички, които ни напуснаха. Аз не бях много навътре в специализираните теми, та не мога да преценя качествата им като инвеститори, но някои си бяха стойностни като житейска позиция хора. Светла им памет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Имаш поздравление от паешката колония във форума за правилното разбиране на социално-биологичното естество на просъществуването. Ако почерпиш, може да получиш​​​ и наздравица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
                    Ето нещо което ми хрумна на три лимонади.

Какъв е смисълът на живота,питат всички?
                    А нима смисъла на живота не е самият живот.Живот който трябва да продължи.
                    Като живота на паяците например.
                    В къщата където живея в съседната на моята стая веднъж влезе една женска тарантула.Една голяма,здрава и силна женска тарантула.Тя стигна до средата на стаята и спря.И както си стоеше изведнъж от нея като взрив изкочиха десетки мънички паячета.Те се пръснаха във всички посоки с твърдото решение да поемат своя път.
                    Но след няколко секунди се спряха.Спряха се и започнаха да се връщат при майка си.Връщаха се при нея за да я изядът.
                    Така всички малки паячета се върнаха при майка си и я изядоха докато от нея не остана абсолютно нищо.
                    Ще кажете ама каква жестокост децата да изядът майка си.А мислите ли че майката когато е давала живот на тези паячета не е знаела какво я чака?Разбира се че е знаела.Но също така е знаела,че това е смисъла на нейният живот.Да даде друг живот и след това да умре за него.И мъжкият и женският паяк са знаели,че ще умрат заради новият живот.Но също така са знаели,че ако искат да избегнат тази участ с тях просто ще приключи живота.Че заради техният егоизъм животът ще изчезне.
                    Те са знаели че това е смисъла на живота.Да дадеш друг живот и да умреш за него.
                    А нима при нас хората не е същото?
                    Разбира се че е същото.При всички живи организми е така.Само че както съм писал вече,хората имат най-ниско ниво на разум в сравнение с всички други живи организми.Точно поради тази причина не могат да проумеят смисъла на живота и постоянно питат за него.
                    А смисъла на живота е много прост.
                    Да създадеш живот.И да умреш за него.

Наздраве!
                    Имаш поздравление от паешката колония във форума за правилното разбиране на социално-биологичното естество на просъществуването. Ако почерпиш, може да получиш​​​ и наздравица.

Коментар

• Ето нещо което ми хрумна на три лимонади.

Какъв е смисълът на живота,питат всички?
                      А нима смисъла на живота не е самият живот.Живот който трябва да продължи.
                      Като живота на паяците например.
                      В къщата където живея в съседната на моята стая веднъж влезе една женска тарантула.Една голяма,здрава и силна женска тарантула.Тя стигна до средата на стаята и спря.И както си стоеше изведнъж от нея като взрив изкочиха десетки мънички паячета.Те се пръснаха във всички посоки с твърдото решение да поемат своя път.
                      Но след няколко секунди се спряха.Спряха се и започнаха да се връщат при майка си.Връщаха се при нея за да я изядът.
                      Така всички малки паячета се върнаха при майка си и я изядоха докато от нея не остана абсолютно нищо.
                      Ще кажете ама каква жестокост децата да изядът майка си.А мислите ли че майката когато е давала живот на тези паячета не е знаела какво я чака?Разбира се че е знаела.Но също така е знаела,че това е смисъла на нейният живот.Да даде друг живот и след това да умре за него.И мъжкият и женският паяк са знаели,че ще умрат заради новият живот.Но също така са знаели,че ако искат да избегнат тази участ с тях просто ще приключи живота.Че заради техният егоизъм животът ще изчезне.
                      Те са знаели че това е смисъла на живота.Да дадеш друг живот и да умреш за него.
                      А нима при нас хората не е същото?
                      Разбира се че е същото.При всички живи организми е така.Само че както съм писал вече,хората имат най-ниско ниво на разум в сравнение с всички други живи организми.Точно поради тази причина не могат да проумеят смисъла на живота и постоянно питат за него.
                      А смисъла на живота е много прост.
                      Да създадеш живот.И да умреш за него.

Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мен Тарантулчо и още поздравления! Жив и здрав да си, с още радости покрай житейски и борсови успехи.
                        Благодаря! И на теб така!

Коментар

• Наздраве и от мен Тарантулчо и още поздравления! Жив и здрав да си, с още радости покрай житейски и борсови успехи.

Коментар

ТАРАНТУЛЕ,
                            Да си жив и здрав, прав и корав ( за каките..) ! Късмет и усмивки !
                            Каквото те хване, да те пусне, а каквото ти хванеш, да го не пуснеш ( щот на твойта достолепна възраст трябва да ти се топлят кокалите)
                            В душата ти да има повече благинки от тези на масата !
                            За мен една зелена салата и 25 гр ракия....
                            Наздраве !
                            Благодарско! Таквиз пожелания от доайена на Кръчмата са си направо поръчка и заръка към каките. Наливам и наздравица вдигам.

Коментар

• ТАРАНТУЛЕ,
                              Да си жив и здрав, прав и корав ( за каките..) ! Късмет и усмивки !
                              Каквото те хване, да те пусне, а каквото ти хванеш, да го не пуснеш ( щот на твойта достолепна възраст трябва да ти се топлят кокалите)
                              В душата ти да има повече благинки от тези на масата !
                              За мен една зелена салата и 25 гр ракия....
                              Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                                Тъжен ден, но все пак ще почерпя. Наздраве!

А за Кака един тлъст, сочен хотдог.

Псето ще облажи с него. За мен - от другите вкусотии по масата.
                                Сипи!!!
                                За твое здраве, Мръни!
                                ​​​​​​
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X