Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кои тез 3-те благинки? - бира-вино-ракия или свинско-телешко-агнешко или .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеДобро утро !
Една препоръка към 60+ годишните ( подразбира се, че има личен пример..) :
Забраняват се и трите благинки следващите 10 дни....
Сутрин от 10-12 дрямка а следобед сиеста ( за разнообразие на изказа ).
Наздраве с айрянче !
пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Добро утро !
Една препоръка към 60+ годишните ( подразбира се, че има личен пример..) :
Забраняват се и трите благинки следващите 10 дни....
Сутрин от 10-12 дрямка а следобед сиеста ( за разнообразие на изказа ).
Наздраве с айрянче !
пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт мен наздравицата, Тарантулчо
като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина. Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт мен наздравицата, Тарантулчо
като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина. Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Имаш поздравление от паешката колония във форума за правилното разбиране на социално-биологичното естество на просъществуването. Ако почерпиш, може да получиш и наздравица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнениеЕто нещо което ми хрумна на три лимонади.
Какъв е смисълът на живота,питат всички?
А нима смисъла на живота не е самият живот.Живот който трябва да продължи.
Като живота на паяците например.
В къщата където живея в съседната на моята стая веднъж влезе една женска тарантула.Една голяма,здрава и силна женска тарантула.Тя стигна до средата на стаята и спря.И както си стоеше изведнъж от нея като взрив изкочиха десетки мънички паячета.Те се пръснаха във всички посоки с твърдото решение да поемат своя път.
Но след няколко секунди се спряха.Спряха се и започнаха да се връщат при майка си.Връщаха се при нея за да я изядът.
Така всички малки паячета се върнаха при майка си и я изядоха докато от нея не остана абсолютно нищо.
Ще кажете ама каква жестокост децата да изядът майка си.А мислите ли че майката когато е давала живот на тези паячета не е знаела какво я чака?Разбира се че е знаела.Но също така е знаела,че това е смисъла на нейният живот.Да даде друг живот и след това да умре за него.И мъжкият и женският паяк са знаели,че ще умрат заради новият живот.Но също така са знаели,че ако искат да избегнат тази участ с тях просто ще приключи живота.Че заради техният егоизъм животът ще изчезне.
Те са знаели че това е смисъла на живота.Да дадеш друг живот и да умреш за него.
А нима при нас хората не е същото?
Разбира се че е същото.При всички живи организми е така.Само че както съм писал вече,хората имат най-ниско ниво на разум в сравнение с всички други живи организми.Точно поради тази причина не могат да проумеят смисъла на живота и постоянно питат за него.
А смисъла на живота е много прост.
Да създадеш живот.И да умреш за него.
Наздраве!
Коментар
-
Ето нещо което ми хрумна на три лимонади.
Какъв е смисълът на живота,питат всички?
А нима смисъла на живота не е самият живот.Живот който трябва да продължи.
Като живота на паяците например.
В къщата където живея в съседната на моята стая веднъж влезе една женска тарантула.Една голяма,здрава и силна женска тарантула.Тя стигна до средата на стаята и спря.И както си стоеше изведнъж от нея като взрив изкочиха десетки мънички паячета.Те се пръснаха във всички посоки с твърдото решение да поемат своя път.
Но след няколко секунди се спряха.Спряха се и започнаха да се връщат при майка си.Връщаха се при нея за да я изядът.
Така всички малки паячета се върнаха при майка си и я изядоха докато от нея не остана абсолютно нищо.
Ще кажете ама каква жестокост децата да изядът майка си.А мислите ли че майката когато е давала живот на тези паячета не е знаела какво я чака?Разбира се че е знаела.Но също така е знаела,че това е смисъла на нейният живот.Да даде друг живот и след това да умре за него.И мъжкият и женският паяк са знаели,че ще умрат заради новият живот.Но също така са знаели,че ако искат да избегнат тази участ с тях просто ще приключи живота.Че заради техният егоизъм животът ще изчезне.
Те са знаели че това е смисъла на живота.Да дадеш друг живот и да умреш за него.
А нима при нас хората не е същото?
Разбира се че е същото.При всички живи организми е така.Само че както съм писал вече,хората имат най-ниско ниво на разум в сравнение с всички други живи организми.Точно поради тази причина не могат да проумеят смисъла на живота и постоянно питат за него.
А смисъла на живота е много прост.
Да създадеш живот.И да умреш за него.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве и от мен Тарантулчо и още поздравления! Жив и здрав да си, с още радости покрай житейски и борсови успехи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеТАРАНТУЛЕ,
Да си жив и здрав, прав и корав ( за каките..) ! Късмет и усмивки !
Каквото те хване, да те пусне, а каквото ти хванеш, да го не пуснеш ( щот на твойта достолепна възраст трябва да ти се топлят кокалите)
В душата ти да има повече благинки от тези на масата !
За мен една зелена салата и 25 гр ракия....
Наздраве !
Коментар
-
ТАРАНТУЛЕ,
Да си жив и здрав, прав и корав ( за каките..) ! Късмет и усмивки !
Каквото те хване, да те пусне, а каквото ти хванеш, да го не пуснеш ( щот на твойта достолепна възраст трябва да ти се топлят кокалите)
В душата ти да има повече благинки от тези на масата !
За мен една зелена салата и 25 гр ракия....
Наздраве !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТъжен ден, но все пак ще почерпя. Наздраве!
А за Кака един тлъст, сочен хотдог.
Сипи!!!
За твое здраве, Мръни!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар