IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бог създаде жените различни, но ракията дава шанс на всяка .....чин-чин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
      Да пием една студена вода за вчера викам
      Аз съм на лимонада.

Коментар

• Да пием една студена вода за вчера викам

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добре ме почвате, надявам се, ще ме довършите.
          От мен - наздраве и венсеремос!
          Ха-хъ, никво довършване за такива като теб, що падат под масата или заспиват на пречките на чадъра докато са правили опити да кукуригат оттам. Скъпа Како, кукуригат само мъжките екземпляри. Женските кудкудякат за всеобщ тормоз. Наздраве за правото да изразяваме собственото си мнение и същност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мислех снощи да те поздравя с празника на женския тормоз над невинните мъже, но ми стана жал за твоите две третинки, де ги правиш на мандрили като ги разиграваш на връвчица и проявих мъжка солидарност. От днес те почваме ние. Наздраве и Рот фронт!
            Добре ме почвате, надявам се, ще ме довършите.
            От мен - наздраве и венсеремос!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Мръни, честит празник, бре!
              Сипи тука едно питие за здраве на нервната ти система.
              Наздраве!
              Мислех снощи да те поздравя с празника на женския тормоз над невинните мъже, но ми стана жал за твоите две третинки, де ги правиш на мандрили като ги разиграваш на връвчица и проявих мъжка солидарност. От днес те почваме ние. Наздраве и Рот фронт!

Коментар

• Мръни, честит празник, бре!
                Сипи тука едно питие за здраве на нервната ти система.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Настойчиво, по-точно.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Нахалитетно настойчиво. Наздраве Дрън-дрън-на-кухарче!

Коментар

Нахално габровче, брей!

Настойчиво, по-точно.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Нема, ама сложи и една копаня с бадеми.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Нахално габровче, брей!

Коментар

Ближи и глей да не се опариш. Наздраве!
                        Нема, ама сложи и една копаня с бадеми.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

Мрънкало, сипи един голям коняк, че ми омръзна да ти пия кръвта у фейсу без мезе.
                          Наздраве!
                          Ближи и глей да не се опариш. Наздраве!

Коментар

Това Крафт квалификация ми звучи като надпревара кое хайванче да го подстрижат най-екстравагантно. Ама заедно със стопанката. Може да ти дам две-три идеи за твойта прическа. За неговата неам претенции. Наздраве за канадските ливади!
                            Мрънкало, сипи един голям коняк, че ми омръзна да ти пия кръвта у фейсу без мезе.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Добичето Крафт квалификация спечели. Това не ти е "иди ми, дойде ми".
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Това Крафт квалификация ми звучи като надпревара кое хайванче да го подстрижат най-екстравагантно. Ама заедно със стопанката. Може да ти дам две-три идеи за твойта прическа. За неговата неам претенции. Наздраве за канадските ливади!

Коментар

Самохвалка! Неговите бълхи сигурно са печелили грамоти, дипломи и купи за най-далечно скачащи твари, спрямо дължината на тялото им. За палаша едно се знае със сигурност: черната му господарка го тормози и върти на шиш, не, ами на въже. Страшна работа ви казвам. Наздраве, та дано да му е за здраве!
                                .
                                ​​​​​
                                Добичето Крафт квалификация спечели. Това не ти е "иди ми, дойде ми".
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X