Бог създаде жените различни, но ракията дава шанс на всяка .....чин-чин!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеДа пием една студена вода за вчера викам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добре ме почвате, надявам се, ще ме довършите.
От мен - наздраве и венсеремос!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мислех снощи да те поздравя с празника на женския тормоз над невинните мъже, но ми стана жал за твоите две третинки, де ги правиш на мандрили като ги разиграваш на връвчица и проявих мъжка солидарност. От днес те почваме ние. Наздраве и Рот фронт!
От мен - наздраве и венсеремос!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМръни, честит празник, бре!
Сипи тука едно питие за здраве на нервната ти система.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Настойчиво, по-точно.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Нахално габровче, брей!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нема, ама сложи и една копаня с бадеми.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Ближи и глей да не се опариш. Наздраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, сипи един голям коняк, че ми омръзна да ти пия кръвта у фейсу без мезе.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Това Крафт квалификация ми звучи като надпревара кое хайванче да го подстрижат най-екстравагантно. Ама заедно със стопанката. Може да ти дам две-три идеи за твойта прическа. За неговата неам претенции. Наздраве за канадските ливади!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добичето Крафт квалификация спечели. Това не ти е "иди ми, дойде ми".
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Самохвалка! Неговите бълхи сигурно са печелили грамоти, дипломи и купи за най-далечно скачащи твари, спрямо дължината на тялото им. За палаша едно се знае със сигурност: черната му господарка го тормози и върти на шиш, не, ами на въже. Страшна работа ви казвам. Наздраве, та дано да му е за здраве!
.
Мечо
Коментар
Коментар