IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И аз дочаках.
    Сипи, Мрънкало, че днес празник имаш. Вади вина, ракии, суджуци и кисело зеле и зареждай масата.
    За твое здраве, Мръни!
    Ха, нема да й угаждам на таа кака, я. Аз пък ще почерпя на Атанасовден. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Да поздравим нашта бойка другарка Тянка с имен ден заблуден. Да си все такава стойка, че да ни радваш и забавляваш! И да почерпиш. Чакаме.
      И аз дочаках.
      Сипи, Мрънкало, че днес празник имаш. Вади вина, ракии, суджуци и кисело зеле и зареждай масата.
      За твое здраве, Мръни!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Да поздравим нашта бойка другарка Тянка с имен ден заблуден. Да си все такава стойка, че да ни радваш и забавляваш! И да почерпиш. Чакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
          ЧИД, Тарантуле !
          Да си жив и здрав ! Чист, свеж и напоителен като снега навън.
          Една ракия в чашата да сипва, друга в устата ти мезе да слага а трета с голо тяло, кръста ти да топли....
          Наздраве !
          Чиче, нещо ме обърка с Кака Тянка, ама барем ме подсети, че съм й кръстник, та утре е именячка Та-тянка. Трябва да се подготви изрядно изобилно, да разпрати покани най-прецизно и да му седнем инфантилно с торта в чинийките, шкембе в купичките и ром ала Кариба в чашките. Бързо й бий една телеграма, щото отказ и криеница да няма. Утре цяло Габрово ще отпразнува със свойта достойна рожба.

Коментар

• ЧИД, Тарантуле !
            Да си жив и здрав ! Чист, свеж и напоителен като снега навън.
            Една ракия в чашата да сипва, друга в устата ти мезе да слага а трета с голо тяло, кръста ти да топли....
            Наздраве !

пп И така 7 дни до празника ти...!!!
            Last edited by ярък; 11.01.2025, 22:38.

Коментар

• Коментар

• ЧНГ !
                Да сте живи и здрави, усмихнати и щастливи !
                Наздраве !!!

Коментар

• Започваме подгрявката за празника. Гледайте тогава да сте некъде около масата. Я на нея, я под нея.

Коментар

Това мойто бретон, бре. Не някъв там ретривър, се шляпа из калта.
                    Наздраве!
                    Бретон не бретон, ще го подстригваме 0 номер. За да не си каля много кустумчето. Наздраве за яките пострижки!

Коментар

Отсега нататък само аква за теб, дано жабунясаш. Щото тея палаши требва се подготвят да ловуват и в блатна среда. На теб ще ти отива да замочуряваш и отресавищаваш. Наздраве, Дрън-дзън-дзън-вън....
                      Това мойто бретон, бре. Не някъв там ретривър, се шляпа из калта.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ин вино веритас, ин аква санитас!
                        Аквата ще ми дойде изключително добре след снощното приключение в Странноприемницата.
                        Наздраве, Мръни!
                        Отсега нататък само аква за теб, дано жабунясаш. Щото тея палаши требва се подготвят да ловуват и в блатна среда. На теб ще ти отива да замочуряваш и отресавищаваш. Наздраве, Дрън-дзън-дзън-вън....

Коментар

Мисля да се запиша в някой курс за артисти. При артистките. Ама нещо кръста се обажда... кокаляка скърца... Пий една студена вода от мен за празника. Здраве да е!
                          Ин вино веритас, ин аква санитас!
                          Аквата ще ми дойде изключително добре след снощното приключение в Странноприемницата.
                          Наздраве, Мръни!
                          Мечо

Коментар

Мръни, що не черпиш? Нали си вечният студент.
                            Наздраве!
                            Мисля да се запиша в някой курс за артисти. При артистките. Ама нещо кръста се обажда... кокаляка скърца... Пий една студена вода от мен за празника. Здраве да е!

Коментар

Аз се грижа за здравето ти, не за настроенията. Наздраве, Дрънчалке!
                              Мръни, що не черпиш? Нали си вечният студент.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Жълтият кантарион е любимата ми билка. На Еньовден винаги откъсвам първо стрък от нея.
                                Никога не съм я препоръчвала за употреба за повече от месец. Тя е от групата на така наречените силни билки и с нея не трябва да се прекалява.
                                Знам, че също така трябва да се избягва комбинирането й с определени лекарства.
                                Белият равнец също не се препоръчва за продължителна употреба.
                                Невенът не е толкова опасен.
                                За седящите бани - около 30 процедури.

Почивките между прием на билките трябва да е 3 месеца. Хубаво е да се редуват, т.е. - трябва да правиш курс със различни отвари.
                                Следващите да от черен бъз, например. Или магарешки бодил.
                                Наздраве!

П.П. Не знам дали си оправил имунитета, но либидото ти трябва доста да се е подобрило. Жълтият кантарион е едно от растенията на Афродита
                                Благодаря за отговора,
                                Да мислим че белият равнец в комбинация с жълтият кантарион ми идват малко повечко , щот имам горчив вкус в устата след пиенето. Но може и да,е от разбазиканото храносмилане или нещо като реакция отхвърляне.
                                Преди ковида не съм имал проблеми с отварите. За сега ще ги спра или нема да ги мешам и ако ги пия пробно единично с малки дози.
                                И аз мисля че е имунитета не много наред, на пролет след ковида ме спасиха добавките.
                                Бромелайна облекчава храносмилането има противозпалителен ефект . Подобно омега 3
                                Мисля че също някой от тях регулират и имуният отговор.

Да от отварите , ярки сънища всякакви.

​​ Поне покрай възпаленията съм си трезвеник.
                                Обаче интересно , като ударим умерено , всички болки у черволяците изчезват за цяла вечер и нощ.
                                Явно от време на, време ще трябва да,ви посещавам.

​​​​​
                                ​​​​
                                Last edited by Майстора233; 28.11.2024, 23:18.

Коментар

Working...
                                X