IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това мойто бретон, бре. Не някъв там ретривър, се шляпа из калта.
    Наздраве!
    Бретон не бретон, ще го подстригваме 0 номер. За да не си каля много кустумчето. Наздраве за яките пострижки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Отсега нататък само аква за теб, дано жабунясаш. Щото тея палаши требва се подготвят да ловуват и в блатна среда. На теб ще ти отива да замочуряваш и отресавищаваш. Наздраве, Дрън-дзън-дзън-вън....
      Това мойто бретон, бре. Не някъв там ретривър, се шляпа из калта.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Ин вино веритас, ин аква санитас!
        Аквата ще ми дойде изключително добре след снощното приключение в Странноприемницата.
        Наздраве, Мръни!
        Отсега нататък само аква за теб, дано жабунясаш. Щото тея палаши требва се подготвят да ловуват и в блатна среда. На теб ще ти отива да замочуряваш и отресавищаваш. Наздраве, Дрън-дзън-дзън-вън....

Коментар

Мисля да се запиша в някой курс за артисти. При артистките. Ама нещо кръста се обажда... кокаляка скърца... Пий една студена вода от мен за празника. Здраве да е!
          Ин вино веритас, ин аква санитас!
          Аквата ще ми дойде изключително добре след снощното приключение в Странноприемницата.
          Наздраве, Мръни!
          Мечо

Коментар

Мръни, що не черпиш? Нали си вечният студент.
            Наздраве!
            Мисля да се запиша в някой курс за артисти. При артистките. Ама нещо кръста се обажда... кокаляка скърца... Пий една студена вода от мен за празника. Здраве да е!

Коментар

Аз се грижа за здравето ти, не за настроенията. Наздраве, Дрънчалке!
              Мръни, що не черпиш? Нали си вечният студент.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Жълтият кантарион е любимата ми билка. На Еньовден винаги откъсвам първо стрък от нея.
                Никога не съм я препоръчвала за употреба за повече от месец. Тя е от групата на така наречените силни билки и с нея не трябва да се прекалява.
                Знам, че също така трябва да се избягва комбинирането й с определени лекарства.
                Белият равнец също не се препоръчва за продължителна употреба.
                Невенът не е толкова опасен.
                За седящите бани - около 30 процедури.

Почивките между прием на билките трябва да е 3 месеца. Хубаво е да се редуват, т.е. - трябва да правиш курс със различни отвари.
                Следващите да от черен бъз, например. Или магарешки бодил.
                Наздраве!

П.П. Не знам дали си оправил имунитета, но либидото ти трябва доста да се е подобрило. Жълтият кантарион е едно от растенията на Афродита
                Благодаря за отговора,
                Да мислим че белият равнец в комбинация с жълтият кантарион ми идват малко повечко , щот имам горчив вкус в устата след пиенето. Но може и да,е от разбазиканото храносмилане или нещо като реакция отхвърляне.
                Преди ковида не съм имал проблеми с отварите. За сега ще ги спра или нема да ги мешам и ако ги пия пробно единично с малки дози.
                И аз мисля че е имунитета не много наред, на пролет след ковида ме спасиха добавките.
                Бромелайна облекчава храносмилането има противозпалителен ефект . Подобно омега 3
                Мисля че също някой от тях регулират и имуният отговор.

Да от отварите , ярки сънища всякакви.

​​ Поне покрай възпаленията съм си трезвеник.
                Обаче интересно , като ударим умерено , всички болки у черволяците изчезват за цяла вечер и нощ.
                Явно от време на, време ще трябва да,ви посещавам.

​​​​​
                ​​​​
                Last edited by Майстора233; 28.11.2024, 23:18.

Коментар

Сипи, казах да пия. Не за дезинфекция.
                  Наздраве, Мръни!
                  Аз се грижа за здравето ти, не за настроенията. Наздраве, Дрънчалке!

Коментар

Само за Кака! С широко отворено сърце, с разпната на простора душа. Пий и пей, Како, ние ще акомпанираме. Наздраве за кучешкото здраве!

Сипи, казах да пия. Не за дезинфекция.
                    Наздраве, Мръни!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

А сега ако може мадам , с питането
                      ​​​​​ , след ковида доста възпаления сега почнах да пия 3 пъти на ден 100 милитра отвара от жълт кантарион , бял равнец невен.
                      Седящи бани смрадлика , бял равнец невен.

Питането ми е колко време да ги пия и колко време да почивам между пиенето.
                      За баните също .

Включил съм също милгама , л глутамин и бромелаин.

Може ли да,се очакват някакви странични ефекти и несъвместимости. Между самите билки и хранителните добавки.

Наздраве от мен , с чайче за сега.
                      Жълтият кантарион е любимата ми билка. На Еньовден винаги откъсвам първо стрък от нея.
                      Никога не съм я препоръчвала за употреба за повече от месец. Тя е от групата на така наречените силни билки и с нея не трябва да се прекалява.
                      Знам, че също така трябва да се избягва комбинирането й с определени лекарства.
                      Белият равнец също не се препоръчва за продължителна употреба.
                      Невенът не е толкова опасен.
                      За седящите бани - около 30 процедури.

Почивките между прием на билките трябва да е 3 месеца. Хубаво е да се редуват, т.е. - трябва да правиш курс със различни отвари.
                      Следващите да от черен бъз, например. Или магарешки бодил.
                      Наздраве!

П.П. Не знам дали си оправил имунитета, но либидото ти трябва доста да се е подобрило. Жълтият кантарион е едно от растенията на Афродита
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                        Тарантуле, кви са тез водки, бре ? И те само за Кака...
                        Нямаш ли домашна ракия за черпене ?
                        Бахти годината - останах на сухо. Не ми я сварена смокинената ракия, не ми е донесена кайсиената от Силистренско...Мъка !

пп Майсторе, за кво ги пиеш тез билки ? Виждат ми се за различни болежки...
                        Сипвай си от нейния дял. Кака водка не пие. Обаче тройно ше се разлюти, дето й бъркаш... у бутилката. Наздраве с "Разделяй и владей"!

Коментар

• Тарантуле, кви са тез водки, бре ? И те само за Кака...
                          Нямаш ли домашна ракия за черпене ?
                          Бахти годината - останах на сухо. Не ми я сварена смокинената ракия, не ми е донесена кайсиената от Силистренско...Мъка !

пп Майсторе, за кво ги пиеш тез билки ? Виждат ми се за различни болежки...

Коментар

Мрънкони, почерпи по едно питие няколко пъти, че гайлетата ми станаха с 5 броя по-малко.
                            Наздраве!
                            Само за Кака! С широко отворено сърце, с разпната на простора душа. Пий и пей, Како, ние ще акомпанираме. Наздраве за кучешкото здраве!

Коментар

Мрънкони, почерпи по едно питие няколко пъти, че гайлетата ми станаха с 5 броя по-малко.
                              Наздраве!
                              А сега ако може мадам , с питането
                              ​​​​​ , след ковида доста възпаления сега почнах да пия 3 пъти на ден 100 милитра отвара от жълт кантарион , бял равнец невен.
                              Седящи бани смрадлика , бял равнец невен.

Питането ми е колко време да ги пия и колко време да почивам между пиенето.
                              За баните също .

Включил съм също милгама , л глутамин и бромелаин.

Може ли да,се очакват някакви странични ефекти и несъвместимости. Между самите билки и хранителните добавки.

Наздраве от мен , с чайче за сега.
                              Last edited by Майстора233; 27.11.2024, 15:24.

Коментар

Кака е станала централа за възпроизводство на палаши и за да въвежда ред, хапи наред. Наздраве за острите зъби!
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X