Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Тарантуле, ти сигурен ли си, е ако натрупа 30 см сняг, навеса ще издържи...?
Щот Кака бе споменала ( пардон наричала), че според каквото и говорят звездите, под този навес не трябва да се стои при екстремални метео условия...
За Кака не се притеснявай - тя не оди а се търкаля по снега и падението не я притеснява
Здрави да сме !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aз не съм особен фен на децата, в смисъл - не съм детецентричен. Мили са ми, обичам ги, но те не те определят като човек - техните успехи са си техни успехи, виж провалите им (да не дава Господ) са си мои провали. И е редно да е така - та за унуките, когато и да дойде този момент и дано го доживея, че грипът, де върлува, бил много страшен и водел до умствено оскотяване, ще са нещо прекрасно, но не са ми самоцел и нивгаш не бих натискал децата си в тази насока.
Та върви си на свой ход животът или както казали на Хитър Петър - всяка коза на свой крак виси, ма когато той заклал една коза, овесил я на черницата пред дома му на един крак и осмърдял цялото село, всички разбрали, че не е баш такаИ затова сега било по-модерно да си говорим за ефекта на пеперудата. Оф, отплеснах - айде наздраве, че се мъча с едно пепси да си вкарам мислите у ред, за да свърша един договор
Ама нали помниш твоя дядо и какви разкази ти разправял как мъжката котка гонела женската из покрива и т.н.
Така, че след още 20+ не само ти ами и внучетата може да имате нужда един от друг повече отколко сега децата. То човек като помъдрее може да му дойде и друг акъл с времето. Пък и децата обикновено не щат житейска мъдрост на готово, та остават унучетатаНе го преживявай отрано, ми е мисълта. Дедо Вълчо може да даде по-голям принос по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
То така е при първите 20+. След още толкова и се радваш да я вземат
Шегичка и наздраве Груев, да не се засегнеш сега, Рано е да го умуваш въпроса толкова напред из бъдещето. По-добре ли ще е да нямаш унуче некой ден. Животът си върви по своя ход
Та върви си на свой ход животът или както казали на Хитър Петър - всяка коза на свой крак виси, ма когато той заклал една коза, овесил я на черницата пред дома му на един крак и осмърдял цялото село, всички разбрали, че не е баш такаИ затова сега било по-модерно да си говорим за ефекта на пеперудата. Оф, отплеснах - айде наздраве, че се мъча с едно пепси да си вкарам мислите у ред, за да свърша един договор
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ехааа, га дадеш дъщеря си, пак ще те питам - че аз тая дилема ще я имам след 20+ години, но отсега ме прерязва през воденичката
Ако не се обяди никой за баса, почерпи целокупната клиентела, не го слагай в провизиите
Шегичка и наздраве Груев, да не се засегнеш сега, Рано е да го умуваш въпроса толкова напред из бъдещето. По-добре ли ще е да нямаш унуче некой ден. Животът си върви по своя ходLast edited by precakanoto; 30.11.2020, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе ме блазни вземането..Удоволствието е в даването...
Ако не се обяди никой за баса, почерпи целокупната клиентела, не го слагай в провизиитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Чичето се сетил за някакъв бас - ма имал да дава ли, да взема лиСтарост-нерадост ей
Верно, че марандито беше Андрей - веселеше ни и беше пич, лично съм пращал от моята ракия (оказа се и ценител). Все си мисля, че може и още да пише тук, макар че не откривам стила му никъде.
Абе и Колчо нещо го няма (хем него го познавам лично, ма и в парка не съм го засичал с чаветата) - ще взема да му звънна, да го чуя как е - опустява кръчмата, като го няма стопанина, нищо че стопанките шетат на воля. Наздраве на именниците, аз този ден го помня с едно стихче от преди 30 години, ама съм забравил автора, дето завършваше с "честит ти имен ден, Андрей, честита ти оставка" - какви времена бяха, а сега едно грипче и даже кръчмите затвориха. Добре че няшата е виртуална.
Наздраве, компанията!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Абе, мани. По-добре да помня къде си зафърлям ключовете и телефоня, щото голям смях настава сутрин
Наздраве!
Наздраве
Коментар
-
Абе, мани. По-добре да помня къде си зафърлям ключовете и телефоня, щото голям смях настава сутрин
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВерно
Направо си златна с тая отчетност по датите. Тотално изключих за деня, почти редовно се чуваме с един приятел по повод деня и като нищо щях да пропусна. То не само от водата в джибрите на заведението, ами и паметта май дава фира.
Наздраве
ps. да е жив и здрав и Марандиньо, да заповяда и да не се ослушва
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Щот Русото се казва Андрей.
Наздраве, Преци!
Направо си златна с тая отчетност по датите. Тотално изключих за деня, почти редовно се чуваме с един приятел по повод деня и като нищо щях да пропусна. То не само от водата в джибрите на заведението, ами и паметта май дава фира.
Наздраве
ps. да е жив и здрав и Марандиньо, да заповяда и да не се ослушва
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А що точно марандито, той не спря ли да ползва профила? Ама да заповяда де, всеки е добре дошъл, тука сме отбор алкохолици
наздраве.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Марандито да заповяда веднага у Кръчмата и да почерпи.
Наздраве, Преци!
наздраве.
Коментар
Коментар