IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тъкмо рекох, че Короната ти е разписала час за аудиенция, а ти с вътрешна дезинфекция си се занимавал два дни.
    Наздраве, Мрънкало!
    Нема како, нема засега. А покрай мен почнаха да окапват. Май съм го изкарал още преди да почне истерията. Пък и като пия нередовно, дори Ковида не ще ме посещава, щото немало да блажи всеки ден. Да му мислат ежедневниците. Наздраве, Дрънкакичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Тарантуле, ти сигурен ли си, е ако натрупа 30 см сняг, навеса ще издържи...?
      Щот Кака бе споменала ( пардон наричала), че според каквото и говорят звездите, под този навес не трябва да се стои при екстремални метео условия...
      За Кака не се притеснявай - тя не оди а се търкаля по снега и падението не я притеснява

Здрави да сме !
      Ще, ще, но все пак нема се застоявам отдоле. Иначе е укрепен и нема къде да ходи, макар да се кандилкаше първоначално. Колкото до Кака, щом се търкаля в снега, значи може цел филм да направим за нея. Муцунка, ушенце, дупенце,пак, ушенце.... Ще го прожектираме на дълбоки преспи и ще събираме парсата от закопнелите юноши. Затеб без пари, само с дюлевка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aз не съм особен фен на децата, в смисъл - не съм детецентричен. Мили са ми, обичам ги, но те не те определят като човек - техните успехи са си техни успехи, виж провалите им (да не дава Господ) са си мои провали. И е редно да е така - та за унуките, когато и да дойде този момент и дано го доживея, че грипът, де върлува, бил много страшен и водел до умствено оскотяване, ще са нещо прекрасно, но не са ми самоцел и нивгаш не бих натискал децата си в тази насока.

Та върви си на свой ход животът или както казали на Хитър Петър - всяка коза на свой крак виси, ма когато той заклал една коза, овесил я на черницата пред дома му на един крак и осмърдял цялото село, всички разбрали, че не е баш така И затова сега било по-модерно да си говорим за ефекта на пеперудата. Оф, отплеснах - айде наздраве, че се мъча с едно пепси да си вкарам мислите у ред, за да свърша един договор
        Е то не става дума, че децата те определят, те са си индивидулани единици. Да са живи и здрави и да радват с успехи.
        Ама нали помниш твоя дядо и какви разкази ти разправял как мъжката котка гонела женската из покрива и т.н.
        Така, че след още 20+ не само ти ами и внучетата може да имате нужда един от друг повече отколко сега децата. То човек като помъдрее може да му дойде и друг акъл с времето. Пък и децата обикновено не щат житейска мъдрост на готово, та остават унучетата Не го преживявай отрано, ми е мисълта. Дедо Вълчо може да даде по-голям принос по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

То така е при първите 20+. След още толкова и се радваш да я вземат
          Шегичка и наздраве Груев, да не се засегнеш сега, Рано е да го умуваш въпроса толкова напред из бъдещето. По-добре ли ще е да нямаш унуче некой ден. Животът си върви по своя ход
          Aз не съм особен фен на децата, в смисъл - не съм детецентричен. Мили са ми, обичам ги, но те не те определят като човек - техните успехи са си техни успехи, виж провалите им (да не дава Господ) са си мои провали. И е редно да е така - та за унуките, когато и да дойде този момент и дано го доживея, че грипът, де върлува, бил много страшен и водел до умствено оскотяване, ще са нещо прекрасно, но не са ми самоцел и нивгаш не бих натискал децата си в тази насока.

Та върви си на свой ход животът или както казали на Хитър Петър - всяка коза на свой крак виси, ма когато той заклал една коза, овесил я на черницата пред дома му на един крак и осмърдял цялото село, всички разбрали, че не е баш така И затова сега било по-модерно да си говорим за ефекта на пеперудата. Оф, отплеснах - айде наздраве, че се мъча с едно пепси да си вкарам мислите у ред, за да свърша един договор
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ехааа, га дадеш дъщеря си, пак ще те питам - че аз тая дилема ще я имам след 20+ години, но отсега ме прерязва през воденичката
            Ако не се обяди никой за баса, почерпи целокупната клиентела, не го слагай в провизиите
            То така е при първите 20+. След още толкова и се радваш да я вземат
            Шегичка и наздраве Груев, да не се засегнеш сега, Рано е да го умуваш въпроса толкова напред из бъдещето. По-добре ли ще е да нямаш унуче некой ден. Животът си върви по своя ход
            Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Не ме блазни вземането..Удоволствието е в даването...
              Ехааа, га дадеш дъщеря си, пак ще те питам - че аз тая дилема ще я имам след 20+ години, но отсега ме прерязва през воденичката
              Ако не се обяди никой за баса, почерпи целокупната клиентела, не го слагай в провизиите
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не ме блазни вземането..Удоволствието е в даването...

Коментар

• Чичето се сетил за някакъв бас - ма имал да дава ли, да взема ли Старост-нерадост ей Верно, че марандито беше Андрей - веселеше ни и беше пич, лично съм пращал от моята ракия (оказа се и ценител). Все си мисля, че може и още да пише тук, макар че не откривам стила му никъде.

Абе и Колчо нещо го няма (хем него го познавам лично, ма и в парка не съм го засичал с чаветата) - ще взема да му звънна, да го чуя как е - опустява кръчмата, като го няма стопанина, нищо че стопанките шетат на воля. Наздраве на именниците, аз този ден го помня с едно стихче от преди 30 години, ама съм забравил автора, дето завършваше с "честит ти имен ден, Андрей, честита ти оставка" - какви времена бяха, а сега едно грипче и даже кръчмите затвориха. Добре че няшата е виртуална.

Наздраве, компанията!

Коментар

Абе, мани. По-добре да помня къде си зафърлям ключовете и телефоня, щото голям смях настава сутрин
                    Наздраве!
                    Като каза ключовете и се огледах да се успокоя, че и мойте са под контрол, те са ми голяма слабост. Даже понякога не ги взимам за да се защитя от риска да не ги загубя. По-лесно помня числата от кодовата брава, отколкото къде са се дянали ключовете
                    Наздраве

Коментар

Абе, мани. По-добре да помня къде си зафърлям ключовете и телефоня, щото голям смях настава сутрин
                      Наздраве!
                      Квоо ? Само дългосрочната ли остана...?

Коментар

• Черпя !
                        На всеки по голяма чаша с вино и малка лъжичка сода... ( на Трантул и ранитидин..)

Здрави да сме !

Коментар

Верно
                          Направо си златна с тая отчетност по датите. Тотално изключих за деня, почти редовно се чуваме с един приятел по повод деня и като нищо щях да пропусна. То не само от водата в джибрите на заведението, ами и паметта май дава фира.
                          Наздраве
                          ps. да е жив и здрав и Марандиньо, да заповяда и да не се ослушва
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Щот Русото се казва Андрей.
                            Наздраве, Преци!
                            Верно
                            Направо си златна с тая отчетност по датите. Тотално изключих за деня, почти редовно се чуваме с един приятел по повод деня и като нищо щях да пропусна. То не само от водата в джибрите на заведението, ами и паметта май дава фира.
                            Наздраве
                            ps. да е жив и здрав и Марандиньо, да заповяда и да не се ослушва

Коментар

А що точно марандито, той не спря ли да ползва профила? Ама да заповяда де, всеки е добре дошъл, тука сме отбор алкохолици
                              наздраве.
                              Щот Русото се казва Андрей.
                              Наздраве, Преци!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Марандито да заповяда веднага у Кръчмата и да почерпи.
                                Наздраве, Преци!
                                А що точно марандито, той не спря ли да ползва профила? Ама да заповяда де, всеки е добре дошъл, тука сме отбор алкохолици
                                наздраве.

Коментар

Working...
                                X