IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Бе, како, аз навремето си правих тестове за ентелегентност и те все положителни. Пък после се оказа, че не е баш така. Схванах, че интригантската ентелегентност е водеща и превъзхождаща. Ако ти липсва, кучета те яли. Та така. Наздраве, Дрънтестерке!

Като колко положителни, Мрънкало? Сподели колко бяха знаците след десетичната запетия
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това - с положителната интелигентност (от тестовете) - ми направи впечатление...

Зная, че винаги се взема абсолютната стойност.
      (остави ме леко замислен)...

Наздраве!
      Бъзик, бе Анонимко. Все пак требва озадачавам каките. Да се позамислят малко дали IQ 50-60 пункта, не е твърде положително, та ше трябва го смалят, за да не страдат.

Коментар

Бе, како, аз навремето си правих тестове за ентелегентност и те все положителни. Пък после се оказа, че не е баш така. Схванах, че интригантската ентелегентност е водеща и превъзхождаща. Ако ти липсва, кучета те яли. Та така. Наздраве, Дрънтестерке!

Това - с положителната интелигентност (от тестовете) - ми направи впечатление...

Зная, че винаги се взема абсолютната стойност.
        (остави ме леко замислен)...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нищо не си изкарал. За да не си навиваш на пръста разни евентуалности, ходи си направи един тест за антитела. Аз си го правя регулярно на всеки 2 месеца.
          Наздраве, Мрънкало!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
            Май по грешка писах в тази тема на вълната на разпенявената си борба, моята борба.
            Disregard this, I suck cocks.
            Всеки има право на лош вкус...

Коментар

Май по грешка писах в тази тема на вълната на разпенявената си борба, моята борба.
              E айде ся, точно твоята борба - да не си некой пишман атакист като манков !?

Коментар

• Май по грешка писах в тази тема на вълната на разпенявената си борба, моята борба.

Коментар

Не разбирам каква е тази агресия на агентите на статуквото към мен?
                  С какво съм заплашил спокойствието ви?
                  Не можете ли да отговаряте по същество?

Какво е H1R1?
                  H1R1 e част от множеството никове на "mankov" ако помня правилно, че вече май му забравих първия ник. Много банове получи човека.
                  Добре си дошъл, разбира се, но Въпросът беше, дали не си множеството манков-производни., че поне го познаваме човека.. .КАзано беше с добронамерена шега.
                  Нямаме агресия към посетителите. Просто тази 'ужасТна' тема не се котира с добро око от икономическия форум и е цяло чудо, че може да привлече някой нов
                  Ако си се панирал от думата избушляк, недей - понякога така наричаме и най-готините артии на бфб
                  Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ей избушляк, ти H1R1 ли си !? Я си признай стария ник
                    Не разбирам каква е тази агресия на агентите на статуквото към мен?
                    С какво съм заплашил спокойствието ви?
                    Не можете ли да отговаряте по същество?

Какво е H1R1?

Коментар

Тестовете, първо, не са много верни.

Второ, ако са верни:
                      ПиАр тестът показва следи от коронавируса. Не непременно вирус, жив и действащ, а негови следи.

Антитенните тестове показват, че организмът се бори, или наскоро се е борил, с коронавирус. Не именно ковидвируса, а общо всякакъв коронавирус. Може би.

По-вярната информация, обърнете внимание на степенуваното "по-", може да дойде от анализа на информацията в Т-клетките. То ест борбата на имунната система е свършила, тя е елиминирала вируса, антигенните клетки вече ги няма като ненужни, а информацията за това е останала само в Т-клетките. Които ще задействат системата веднага при следващ случай. Тестът на Т-клетките е много скъп.

Но горното продажните лекаря няма да ви кажат, нито пък умрелите от страх като Вас.
                      Ей избушляк, ти H1R1 ли си !? Я си признай стария ник

ps. Кръчма сме все пак, споделяме и нямаме съществени тайни
                      Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нищо не си изкарал. За да не си навиваш на пръста разни евентуалности, ходи си направи един тест за антитела. Аз си го правя регулярно на всеки 2 месеца.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Тестовете, първо, не са много верни.

Второ, ако са верни:
                        ПиАр тестът показва следи от коронавируса. Не непременно вирус, жив и действащ, а негови следи.

Антитенните тестове показват, че организмът се бори, или наскоро се е борил, с коронавирус. Не именно ковидвируса, а общо всякакъв коронавирус. Може би.

По-вярната информация, обърнете внимание на степенуваното "по-", може да дойде от анализа на информацията в Т-клетките. То ест борбата на имунната система е свършила, тя е елиминирала вируса, антигенните клетки вече ги няма като ненужни, а информацията за това е останала само в Т-клетките. Които ще задействат системата веднага при следващ случай. Тестът на Т-клетките е много скъп.

Но горното продажните лекаря няма да ви кажат, нито пък умрелите от страх като Вас.

Коментар

Нема како, нема засега. А покрай мен почнаха да окапват. Май съм го изкарал още преди да почне истерията. Пък и като пия нередовно, дори Ковида не ще ме посещава, щото немало да блажи всеки ден. Да му мислат ежедневниците. Наздраве, Дрънкакичко!
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Черпя !
                            На всеки по голяма чаша с вино и малка лъжичка сода... ( на Трантул и ранитидин..)

Здрави да сме !
                            Маани се с това кисело вино. Извади дюлевката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Чичето се сетил за някакъв бас - ма имал да дава ли, да взема ли Старост-нерадост ей Верно, че марандито беше Андрей - веселеше ни и беше пич, лично съм пращал от моята ракия (оказа се и ценител). Все си мисля, че може и още да пише тук, макар че не откривам стила му никъде.
                              Наздраве, компанията!
                              Ох, горкото чиче! Щом не помни, значи има да дава, на целата кръчма има да дава. А на Андрейчо честито и да знае, че по неговия път вървя (опазил ме Господ), та и той да почерпи, барем мен да почерпи като пострадавш колкото него по пътя. Наздраве, Маранде!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Добрютро !
                                Я глей какво нещо - най-младите най-рано стават
                                Тарантулчо, за какво ти е да се буташ в столичния хаос и странен въздух. СЕди си на тая белоснежна чистота и й се радвай от вътре, от топлото
                                А и с тея винени и дюлеви извлеци, като ти стане ептен горещо, излизаш навън да се сбориш с мечката
                                Из моя квартал изтрепаха котките - май е неква концепция заради вируса, ама не ми се вярва да се пробват с мечката
                                Тоа снег ме много блокира и изненада. Пък и забравих разни джунджурии из София, та ще смена местообитанието, че да объркам каката кога прави заклинания. Отде да знае дали сега не я подвеждам. Рекоха ми, че в София също много побеляло. На Симеоново дори към дваесе сантима. Хубаво ни е градчето кога го сплоти снежната премяна!

Коментар

Working...
                                X