IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти мен не ме конфронтирай с Нейно сиятелство Модаратурата. За мен тя е Света вода ненапита, де трие без да пита кой какво е искал да каже, след като го е казал както тя го разбрала. Така се действа със замах. Наздраве, Дрънко!
    Остаряваш, Мрънкало! Много рано взе да фърляш кърпата на пода и да се скатаваш в ъгъла.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
      Аре , това от мен да ви подразним.

https://www.youtube.com/watch?v=q4P1...X3Xljo&index=2

Гледам се разметат само некви кюфтета, а къде са женорята.

ПП , не за друго питам, да слагат салатите и бучки лед в питиетата, потраквайки с токчета нетърпеливо.
      Чекай да се прекръстим, че е пости пък и наближават празници.
      А нещо за кубинка №39 да имаш у предвид? Щот не мога да потраквам с нея.
      Наздраве!
      https://www.youtube.com/watch?v=7eF5...&start_radio=1

П.П. Все ми е мисълта, че бая време ша си чакаш салатата.
      Мечо

Коментар

Женорята вече не се лъжат по едни кюфтета, па били те и болярски. А какви времена бяха!
        Ех, какви кюфтета имаше едно време и не само кюфтетата ,
        а и кебабчетата.

Боза от 6 стинки и вкусни мазни ,, банички,,

Last edited by Todor Sabev; 25.11.2020, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
          Аре , това от мен да ви подразним.

ПП , не за друго питам, да слагат салатите и бучки лед в питиетата, потраквайки с токчета нетърпеливо.
          Женорята вече не се лъжат по едни кюфтета, па били те и болярски. А какви времена бяха!

Коментар

• Аре , това от мен да ви подразним.

Last edited by Todor Sabev; 25.11.2020, 20:27.

Коментар

Е, визуализира, де, демонстрирай, казано по нашенски, покажи, на трапезата сложи, пък ний ще решим, заслужава ли да ти го изядем.

Не се сетих да ги щракна, Но приличат на тези от твойте. Заслужава Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

У мойта "махала" са пуснали едни кюфтаци, наречени с гръмкото име "болярски", (като на кака един вид), готино мезе на скара за червено винце
                И както казваше местен винопроизводител : "Чудесно вино, но да не се хаби, а да се пие за добра компания "
                Наздраве дон Емилио
                Е, визуализира, де, демонстрирай, казано по нашенски, покажи, на трапезата сложи, пък ний ще решим, заслужава ли да ти го изядем.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Па аз имам друго предложение - ние с Lelq да си пием питието, да слушаме музиката, а теб да те пуснем да укротяваш представителките на уважаемата модература, като вдигаш палката. Доколкото ти позволяват силите
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Ти мен не ме конфронтирай с Нейно сиятелство Модаратурата. За мен тя е Света вода ненапита, де трие без да пита кой какво е искал да каже, след като го е казал както тя го разбрала. Така се действа със замах. Наздраве, Дрънко!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Баа го, с тия темпове до коледа не мож ми стигна виното.....

от времето е, предразполага......

наздраве!!!

да не се смръзнете, че почерпа.от разгряващия елексир...

кака само мезе да изнесе, добре изсушено
                    У мойта "махала" са пуснали едни кюфтаци, наречени с гръмкото име "болярски", (като на кака един вид), готино мезе на скара за червено винце
                    И както казваше местен винопроизводител : "Чудесно вино, но да не се хаби, а да се пие за добра компания "
                    Наздраве дон Емилио

Коментар

• Баа го, с тия темпове до коледа не мож ми стигна виното.....

от времето е, предразполага......

наздраве!!!

да не се смръзнете, че почерпа.от разгряващия елексир...

кака само мезе да изнесе, добре изсушено
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Като сме от една тайфа ще вършим ли заедно работата. Например аз да тафна от теб, ти да тафнеш от модаратурата, а тя да излавя Лелка като вечно виновна. Така е с лелките, не са вече каки.
                        Па аз имам друго предложение - ние с Lelq да си пием питието, да слушаме музиката, а теб да те пуснем да укротяваш представителките на уважаемата модература, като вдигаш палката. Доколкото ти позволяват силите
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Тъй, тъй .повдигай , че непораснала съм. Пък ще видя , какво ще ти търколя
                          Аааа, ще ми се търколи нещо насреща от страна на Лелка. Некое златно търкълце. Или омайно бутилче. Чекам!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добро утро,тайфата!

Есента започна леко и тихо да отстъпва пред зимата. На снимката фотографа е отправил поглед към м. Узана.
                            Хубав ден ви пожелавам!
                            Като сме от една тайфа ще вършим ли заедно работата. Например аз да тафна от теб, ти да тафнеш от модаратурата, а тя да излавя Лелка като вечно виновна. Така е с лелките, не са вече каки.
                            Last edited by Trakatrak; 24.11.2020, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Убава снимка ! Показателна за семейния живот....Отгоре е побеляло и студено а отдолу цветно и топличко .....
                              Наздраве !

пп Бахти идиота съм....Виноват...Прекарах новата ракия през каната за вода и тоз филтър прави чудеса...Ракията стана мека и пивка.....Чукнах 2х30 и сега си мисля дали да продължа ..с чукането...Абе, нека живеее....
                              Направо ме е гняв, де не пуснах снимка на айсберг.
                              Наздраве, 4i40!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Добрутро, морген
                                (с кайве или без кайве. - това е въпроса)
                                Тнм - да неприятно, че зимата ще развали златната есен. Много убава снимка. И аз забелязах тази сутрин скреж из покрива... еми иде сезона на зимата. винското и свинското,... шегувам се, нека не сешашкат веганите
                                То поне винското не е от животински произход, ако нямаме предвид, че някои ползватели, при критични количества от еликсира, могат успешно да влязат в роля и на жиоутни
                                Хубав ден на всички
                                Наздраве
                                Ич не ми е неприятно, че зимата пристига. Мъглите и скрежът красят утринните часове.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X