If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти мен не ме конфронтирай с Нейно сиятелство Модаратурата. За мен тя е Света вода ненапита, де трие без да пита кой какво е искал да каже, след като го е казал както тя го разбрала. Така се действа със замах. Наздраве, Дрънко!
Остаряваш, Мрънкало! Много рано взе да фърляш кърпата на пода и да се скатаваш в ъгъла.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гледам се разметат само некви кюфтета, а къде са женорята.
ПП , не за друго питам, да слагат салатите и бучки лед в питиетата, потраквайки с токчета нетърпеливо.
Чекай да се прекръстим, че е пости пък и наближават празници.
ПП , не за друго питам, да слагат салатите и бучки лед в питиетата, потраквайки с токчета нетърпеливо.
Женорята вече не се лъжат по едни кюфтета, па били те и болярски. А какви времена бяха!
У мойта "махала" са пуснали едни кюфтаци, наречени с гръмкото име "болярски", (като на кака един вид), готино мезе на скара за червено винце
И както казваше местен винопроизводител : "Чудесно вино, но да не се хаби, а да се пие за добра компания "
Наздраве дон Емилио
Е, визуализира, де, демонстрирай, казано по нашенски, покажи, на трапезата сложи, пък ний ще решим, заслужава ли да ти го изядем.
Па аз имам друго предложение - ние с Lelq да си пием питието, да слушаме музиката, а теб да те пуснем да укротяваш представителките на уважаемата модература, като вдигаш палката. Доколкото ти позволяват силите
Наздраве, Мрънкало!
Ти мен не ме конфронтирай с Нейно сиятелство Модаратурата. За мен тя е Света вода ненапита, де трие без да пита кой какво е искал да каже, след като го е казал както тя го разбрала. Така се действа със замах. Наздраве, Дрънко!
Баа го, с тия темпове до коледа не мож ми стигна виното.....
от времето е, предразполага......
наздраве!!!
да не се смръзнете, че почерпа.от разгряващия елексир...
кака само мезе да изнесе, добре изсушено
У мойта "махала" са пуснали едни кюфтаци, наречени с гръмкото име "болярски", (като на кака един вид), готино мезе на скара за червено винце
И както казваше местен винопроизводител : "Чудесно вино, но да не се хаби, а да се пие за добра компания "
Наздраве дон Емилио
Като сме от една тайфа ще вършим ли заедно работата. Например аз да тафна от теб, ти да тафнеш от модаратурата, а тя да излавя Лелка като вечно виновна. Така е с лелките, не са вече каки.
Па аз имам друго предложение - ние с Lelq да си пием питието, да слушаме музиката, а теб да те пуснем да укротяваш представителките на уважаемата модература, като вдигаш палката. Доколкото ти позволяват силите
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Есента започна леко и тихо да отстъпва пред зимата. На снимката фотографа е отправил поглед към м. Узана.
Хубав ден ви пожелавам!
Като сме от една тайфа ще вършим ли заедно работата. Например аз да тафна от теб, ти да тафнеш от модаратурата, а тя да излавя Лелка като вечно виновна. Така е с лелките, не са вече каки.
Убава снимка ! Показателна за семейния живот....Отгоре е побеляло и студено а отдолу цветно и топличко .....
Наздраве !
пп Бахти идиота съм....Виноват...Прекарах новата ракия през каната за вода и тоз филтър прави чудеса...Ракията стана мека и пивка.....Чукнах 2х30 и сега си мисля дали да продължа ..с чукането...Абе, нека живеее....
Направо ме е гняв, де не пуснах снимка на айсберг.
Наздраве, 4i40!
Мечо
Добрутро, морген
(с кайве или без кайве. - това е въпроса)
Тнм - да неприятно, че зимата ще развали златната есен. Много убава снимка. И аз забелязах тази сутрин скреж из покрива... еми иде сезона на зимата. винското и свинското,... шегувам се, нека не сешашкат веганите
То поне винското не е от животински произход, ако нямаме предвид, че някои ползватели, при критични количества от еликсира, могат успешно да влязат в роля и на жиоутни
Хубав ден на всички
Наздраве
Ич не ми е неприятно, че зимата пристига. Мъглите и скрежът красят утринните часове.
Наздраве!
Мечо
Коментар