Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да глупостите идват след това
Наздраве чичо. Сложи наполовина - 12,5 гр
Това е нещо свързано с осминките. Подсказва да разделиш дюлевицата с компанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кво викаш, сложила сачмите у мелничката за пипер. И после кат пръцне, дупче тъборетката.
А на глигано му люти, като кака го обстрелва с пиперо,За глигано не знам, ама наш Чичи все лют и подлютен ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес беше тежък ден....Даже 25 гр са ми много...
Смятам да подремна 1-2 часа и след това ще мисля за глупости.
Наздраве !
Наздраве чичо. Сложи наполовина - 12,5 гр
Това е нещо свързано с осминките. Подсказва да разделиш дюлевицата с компанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хм, илачи, това са дребнави некви търкалета, де ги сбира кат ги бута с нос по асфалта, тротоара и грапавия под у къщи. После що й бил зачервен носа. Не е от пиене. Мааани я, прекалено е прибрани и не прави разлика между чер, зелен, бел пипер и сиви сачми. За кво ги ползва, не смеа да питам. Той Чичи ще усети. И ще си каже с гневни възгласи и ругатни.
А на глигано му люти, като кака го обстрелва с пиперо,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Никва разсипия, извадила е илачите за снимката.
После пак обратно в шкафа за следващата година.
А на котката даже не си прави труда да и реже опашката , а на вънка на студа до уличната лампа.
После снимала котката, ама била на съседа.Last edited by Trakatrak; 04.12.2020, 19:21.
Коментар
-
Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
После пак обратно в шкафа за следващата година.
А на котката даже не си прави труда да и реже опашката , а на вънка на студа до уличната лампа.
После снимала котката, ама била на съседа.Last edited by Todor Sabev; 03.12.2020, 23:20.
Коментар
-
Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
Я помириши ароматите от снимката...Коняк, канела, кардамон, кориандър, кимиони КАКА..
..( и анасон..)
Наздраве за естетите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, 4i40! Със здраве да си носиш безопасната карфица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И в Северна може, около река Дуру има страхотни работи. Е, няма ром, ма и портото може да мине за нещо от сорта!
Наздраве, как беше лафът - екскурзиите само ги миришем в последната година с грипчето, дето и тнм му се стресира, та слага безопасни карфици - аз малко не го разбрах, в смисъл, има ли опасни карфици, че съм неук в тази област, иначе ритуалът ми хареса, ма пусто направих терасата на зимна градина с парите, дето трябва да ходя до япония, та сега ни луна, ни слънце има отгоре
Наздраве!
Коментар
-
Има - тази, която не се закопчава и де с нея ще забода в най-скоро време Арахната на корковото табло
Наздраве, наздраве!
П.П. На безопасната карфица и безопасна игла и думат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНадникнах да видя какво пиете, пък вие си бъркате по чакрите.
Малко неудобно се получи...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Питай analog. Вчера той сподели, че едната нещо му се е разбутала, та се наложи набързо да му пусна една рецепта за наместване
Наздраве, Преци!Имаше разни йоги дето с тях лягат на пирони
НаздравеLast edited by precakanoto; 02.12.2020, 14:21.
Коментар
Коментар