IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

При теб няма да помогне. Ти си тежък случай отвсякъде.
    Наздраве!
    Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да муразмине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Бе не че Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
      Ако ги изстудиш в течен азот даже ще дигнат градуса защото по тях ще замръзне водата и така я извличат от виската.

Извади ги навреме преди да е замръзнала цялата чаша

Коментар

Мрънкаш, бре! А едно Мрънкало у Кръчмата е повече от достатъчно.
        Наздраве!

П.П. Братчедката от Италия ми разказва играта с това питие. През лятото там го шмулят наместо вода.
        Ми то и жабарите са слаби пиячи, затова Като ги видя разни бози като сангрията, аперола и подобни, и..., абе тъмен балкански субект, неандерталец един вид
        Наздраве, тнм!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Бе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве

Мрънкаш, бре! А едно Мрънкало у Кръчмата е повече от достатъчно.
          Наздраве!

П.П. Братчедката от Италия ми разказва играта с това питие. През лятото там го шмулят наместо вода.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Бе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.
              При теб няма да помогне. Ти си тежък случай отвсякъде.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Шприцвайте се! Жегата дойде.

Коментар

Мрънкало, не слушаш приятелските съвети на 4i40 и после хленчиш.
                  Наздраве!

П.П. Сещам се за два, три лека за зъбобол - сок от чесън, отвара от каранфилче или дъвкане на магданоз. Чувала съм, че китайците масажират някаква точка на дланта между палеца и показалеца.
                  Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
                    Знам от баба ми едно народно средство.
                    Тръгваш към центъра, подминаваш библиотеката но влизаш в хап теката.
                    Който видиш там помолваш го да ти побае с нещо за зъб и каквото ти даде това ще пиеш. И ще ти мине.
                    ​​​​​
                    Аз пък от малък знам, че библиотеките не бива да се подминават. Влизаш, поръчваш един Джойс, нажабуркваш се, а с остатъка черпиш публиката в библиотеката, която си пада по ирландската литература. Заради каките може и некой Маркес да поразлистиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тази точка е за настинка ( може и коронанастинка...)
                      Поданиците на Поднебесната различни от нас. Като вземат да ги бучат тея игли, свят да ти се завие. При нас може настинка да лекува, при тях зъби да цери ... Свят различен.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Наздраве!

П.П. Сещам се за два, три лека за зъбобол - сок от чесън, отвара от каранфилче или дъвкане на магданоз. Чувала съм, че китайците масажират някаква точка на дланта между палеца и показалеца.
                        Тази точка е за настинка ( може и коронанастинка...)

Коментар

• Знам от баба ми едно народно средство.
                          Тръгваш към центъра, подминаваш библиотеката но влизаш в хап теката.
                          Който видиш там помолваш го да ти побае с нещо за зъб и каквото ти даде това ще пиеш. И ще ти мине.
                          ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                            Ти па откъде ше знаеш що е това благороден римлянин? Да не си му баяла? Марчело си беше същия чаровник като Тракалото, ама по ги лъжеше жените, щото не беше баш благороден като мен. Ами они това си търсят и му се лепеха като мухи на кака коя се измъкнала от моя тумбак. Наздраве, Дрън миризливке!
                            П.п. И натисни копчето да престане ме боли зъбчето, че се опиянчих с тея жабуркания.
                            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Остана ми време да направя един коментар за Леля, морето и пясъчните замъци....

Чудесно написано ! Да се размечтае човек за вълните и безгрижните времена....

Замислих се....Когато спрем да градим пясъчните замъци и се погледнем в огледалото, ще видим бели коси и сбръчкани чела.....

Затова градете пясъчни замъци и въздушни кули дорде сте млади...После ще видите как му е на Тарантул
                              Ех, старо, това огледало твърде откровено с теб. Пък и силици немаш вече за пясъчни замъци, нито пък въображение за въздушни.

Коментар

Кой Марчело, бре!? Това, че имаш 3 слънчеви бани по рождение не те докарва на римлянин, а на ром
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Ти па откъде ше знаеш що е това благороден римлянин? Да не си му баяла? Марчело си беше същия чаровник като Тракалото, ама по ги лъжеше жените, щото не беше баш благороден като мен. Ами они това си търсят и му се лепеха като мухи на кака коя се измъкнала от моя тумбак. Наздраве, Дрън миризливке!
                                П.п. И натисни копчето да престане ме боли зъбчето, че се опиянчих с тея жабуркания.

Коментар

X