Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЖежко ли ви е? Сенка ви се ще, а? Ако може с мадами. Айде, от мен да мине. Нали съм Траки Арабията.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, бе! Мързи ме да гледам. Пък и по стар стил днес е фтория ден от Горещниците и някак не ходи твърде да те храча. Утре като мине Огнената Марина пак ще те започна.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Един му остана, но той отровен....Същински инсект....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Един му остана, но той отровен....Същински инсект....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Стимулиргам те, че съвсем душа сдаде на пенсионерски покой и габровско посядане. Кой ще довърши мишените? Всички чекаме с нетръпение. Така че ставай и се заемай. Наздраве, Дрънскатавке!
Мечо
Коментар
-
Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да му размине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!
Наздраве !
Коментар
-
Здравейте добри хора
Днес направих добра търговия и изкарах някой друг лев та викам да почерпя тука и кой квото си избере, предлагам няколко коктейла и всички водят до животински пещерен вид секс :
Дълбока вагина, Б-52, Кокаин, Маймунски мозък и всякакви други пламтящи, студени и фламбирани шотове
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ба, слабея! Що тогаз хленчи да отпусна хватката?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
И ако те боли от дясно трябва да е левия показалец.
И обратното, ако е левия показалец трябва да те боли от дясно.
Коментар
-
Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.
И обратното, ако е левия показалец трябва да те боли от дясно.
Коментар
-
Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да муразмине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
Коментар
Коментар