IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, прохлада лъха от това фото. Шта черпя веднага чаша студено вино, дето го не пиеш. Ама не се коси, аз ще ти помогна.

Наздраве!
    Пооодла си тиии.... Ох, среза ме лакомията. Ште държа отговорна за пропиляване на алкохола в самотно, скришом, габровско пиене. Наздраве и да ти присяда!
    Last edited by Trakatrak; 31.07.2020, 16:21.

Коментар

• Кака, ако имаш още от тва винце, ама с много лед, тури и на мен.

не съм очаквал, че ще се евакуирам от вилата заради жега, обикновенно е обратното, бегам от дома...
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Жежко ли ви е? Сенка ви се ще, а? Ако може с мадами. Айде, от мен да мине. Нали съм Траки Арабията.

Мрънкало, прохлада лъха от това фото. Шта черпя веднага чаша студено вино, дето го не пиеш. Ама не се коси, аз ще ти помогна.

Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Жежко ли ви е? Сенка ви се ще, а? Ако може с мадами. Айде, от мен да мине. Нали съм Траки Арабията.

Коментар

Не, бе! Мързи ме да гледам. Пък и по стар стил днес е фтория ден от Горещниците и някак не ходи твърде да те храча. Утре като мине Огнената Марина пак ще те започна.
            Наздраве!
            Нещо си се задавила май. И не успяваш преглътна голямата хапка Чиче. Щото горкото се е напукало с домати чери и сега не може да поседне, а само да полегне. И дори дюлевата му идва само за разтривка и миене на ушите, щото нема место за нея. Отпаднала си ти от зеене с широщо зяпнала уста и никви горещници не могат ти помогнат. Продукцията от Дивото ти запуши устата. Наздраве, Дрънзапушанке!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Един му остана, но той отровен....Същински инсект....

Наздраве !
              Два са и са мълниеносни. Само на чичета ше ми станеш. И ще припкаш по билото на Три уши като сръбски воин от 1885, побегнал пред българския оркестър. Та както си тръгнал за круши, ще останеш без уши (по Радой Ралин).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве !
                Реве на висок глас някой да му обере паяжината
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Стимулиргам те, че съвсем душа сдаде на пенсионерски покой и габровско посядане. Кой ще довърши мишените? Всички чекаме с нетръпение. Така че ставай и се заемай. Наздраве, Дрънскатавке!
                  Не, бе! Мързи ме да гледам. Пък и по стар стил днес е фтория ден от Горещниците и някак не ходи твърде да те храча. Утре като мине Огнената Марина пак ще те започна.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да му размине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!

Наздраве !

Коментар

• Здравейте добри хора

Днес направих добра търговия и изкарах някой друг лев та викам да почерпя тука и кой квото си избере, предлагам няколко коктейла и всички водят до животински пещерен вид секс :

Дълбока вагина, Б-52, Кокаин, Маймунски мозък и всякакви други пламтящи, студени и фламбирани шотове

Наздраве

Коментар

Ба, слабея! Що тогаз хленчи да отпусна хватката?
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Стимулиргам те, че съвсем душа сдаде на пенсионерски покой и габровско посядане. Кой ще довърши мишените? Всички чекаме с нетръпение. Така че ставай и се заемай. Наздраве, Дрънскатавке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение

И ако те боли от дясно трябва да е левия показалец.

И обратното, ако е левия показалец трябва да те боли от дясно.
                          Това не го знаех, но мисле, че и с двете ръце става.

Коментар

Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.
                            И ако те боли от дясно трябва да е левия показалец.

И обратното, ако е левия показалец трябва да те боли от дясно.

Коментар

Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да муразмине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!
                              Ба, слабея! Що тогаз хленчи да отпусна хватката?
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Бе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве

Груйче, и ний набиваме ракия у горещините, ала аз разхладително ви предлагам. С ракия жажда се не бори.

Коментар

Working...
                                X