Първоначално изпратено от Артудиту
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.
И обратното, ако е левия показалец трябва да те боли от дясно.
Коментар
-
Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да муразмине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
При теб няма да помогне. Ти си тежък случай отвсякъде.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБе не че Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
Извади ги навреме преди да е замръзнала цялата чаша
Коментар
-
Мрънкаш, бре! А едно Мрънкало у Кръчмата е повече от достатъчно.
Наздраве!
П.П. Братчедката от Италия ми разказва играта с това питие. През лятото там го шмулят наместо вода.Като ги видя разни бози като сангрията, аперола и подобни, и..., абе тъмен балкански субект, неандерталец един вид
Наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
Наздраве!
П.П. Братчедката от Италия ми разказва играта с това питие. През лятото там го шмулят наместо вода.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бе не че мрънкам, ама ай сиктир с тоя шприц и аперол - ние, българите, не сме изнежени маляки да пием разредени анасонови бъркочи и помии, ние сме силни, щото жулим ракия и в жегите (в моя случай повече шотландска, отколкото българска). Апропо, купих си каменни кубчета за лед - вери са харни за изстудяване, без да ти разреждат напитката с вода. Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Точката е на показалеца, от външната страна в основата на нокътя. Помага при леки случаи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, не слушаш приятелските съвети на 4i40 и после хленчиш.
Наздраве!
П.П. Сещам се за два, три лека за зъбобол - сок от чесън, отвара от каранфилче или дъвкане на магданоз. Чувала съм, че китайците масажират някаква точка на дланта между палеца и показалеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнениеЗнам от баба ми едно народно средство.
Тръгваш към центъра, подминаваш библиотеката но влизаш в хап теката.
Който видиш там помолваш го да ти побае с нещо за зъб и каквото ти даде това ще пиеш. И ще ти мине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тази точка е за настинка ( може и коронанастинка...)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, не слушаш приятелските съвети на 4i40 и после хленчиш.
Наздраве!
П.П. Сещам се за два, три лека за зъбобол - сок от чесън, отвара от каранфилче или дъвкане на магданоз. Чувала съм, че китайците масажират някаква точка на дланта между палеца и показалеца.
Коментар
Коментар