Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма ли ранобуден у Кръчмата да ми прави компания?
Наздраве!
Много красиви тези чаши . Да не смее човек да употреби....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТака си е. Най-важно е питието да става за пиене
П.П. Чудя се само, част от експертите в тема за Украйна от коя болница са ги изтървали
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениес Украйна и без Украйна-важно е питието да е добро..а от там нататък каквото сабия покаже
П.П. Чудя се само, част от експертите в тема за Украйна от коя болница са ги изтървалиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТоку що прочетох темата за Украйна и с почуда установих, че имам нужда от питие - голямо
Страшна веселба е там
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ темата за Украйна са всички световни експерти по геополитика.Затова в ООН не могат да се справят.Нямат капацитети.
Ми да вземем да ги командироваме, докато положението не се е излязло съвсем от контрол
Благодарско за питието!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТоку що прочетох темата за Украйна и с почуда установих, че имам нужда от питие - голямо
Страшна веселба е там
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, ВМанков и честит ти имен ден!
http://www.animal-sounds.org/farm/Ho...animals005.wav
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАде сега!
В кръчмата не може ли да се говори и за друго, освен питиета и мезета? Преди обед, на кафенце?
Знам, че разбираш от бутаника, но, преди да пиша долното, нарочно погледнах в Уикипедията, от където си подтвърдих мнението, че чията е градински чай.
По-точно там пише, че е много близка до градинския чай - в българската, английската и руската Педии.
Ами и аз затова ти написах примера с китайската роза и каркадето. Всичките са от род хибискус и са близки като анатомия, морфология и физиология. Но близки, а не еднакви.
И конският босилек е от род салвия, както и градинския чай. Те имат голямо сходство, но са различни билки за различни болежки.
Семената на градинския чай вероятно имат същия химичен състав като тези на чия, но предполагам, че разликата в лечебните свойства се дължи на разликата в количеството на мазнините, белтъчините, въглехидратите, витамините и микроелементите.
Наздраве, ВМанков и честит ти имен ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар