IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Честит Имен Ден!

В сезона на тайфуните, вероятно, празнуваш често.
    А мерси!

Днес, на Конски великден, ми е имен, понеже името ми се среща доста по-често сред конете (и кучетата), отколкото сред хората.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Неофициално аз имам два имени дена - Деня на метеоролога и Тодоров ден, тъй наречения още Конски великден.
      Честит Имен Ден!

В сезона на тайфуните, вероятно, празнуваш често.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Честит празник на Тодоровците и Теодорите и прочие производни на името Божидар!
        Наздраве!
        Неофициално аз имам два имени дена - Деня на метеоролога и Тодоров ден, тъй наречения още Конски великден.
        Свободен във виелицата.

Коментар

• Аде сега!
          В кръчмата не може ли да се говори и за друго, освен питиета и мезета? Преди обед, на кафенце?

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          А бе, кръстник ... това дет го пишеш е все едно аз да ти река, като ти си пие чай от каркаде, да ошмулиш цъфналата китайска роза на комшийката и да я пуснеш във врялата вода
          Знам, че разбираш от бутаника, но, преди да пиша долното, нарочно погледнах в Уикипедията, от където си подтвърдих мнението, че чията е градински чай.
          По-точно там пише, че е много близка до градинския чай - в българската, английската и руската Педии.
          Last edited by vmаnkov; 08.03.2014, 12:43.
          Свободен във виелицата.

Коментар

• Честит 8-ми март, уважаеми дами!
            Честит празник на Тодоровците и Теодорите и прочие производни на името Божидар!
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Сусам по-скоро.
              -------------------------

Чия... е салвия.
              Салвия... е градински чай.

Та ако семената от чия са 30 лева килото, то семената от градински чай са 5 лева.

Купувайте си купешките думи, а ния ще си рупаме градински чай, не щеш ли.
              Не сусам, а ленено семе.

А бе, кръстник ... това дет го пишеш е все едно аз да ти река, като ти си пие чай от каркаде, да ошмулиш цъфналата китайска роза на комшийката и да я пуснеш във врялата вода
              Хайде да не зацапваме хубавата тема с билки и билкарство.

П.П. Много растения от род Салвия са лечебни. Латинското наименование на рода произлиза от "спасяване"
              Last edited by tnm; 08.03.2014, 09:49.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Да ви черпя по едно и ви казвам лека нощ
                http://www.youtube.com/watch?v=S4aqM_wu6Ns
                наздравичка и от мен за лека и спокойна нощ

Коментар

• наздраве на всички и лека вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Дребни, лъскави ... да не е семена от чия!?
                    Сусам по-скоро.
                    -------------------------

Чия... е салвия.
                    Салвия... е градински чай.

Та ако семената от чия са 30 лева килото, то семената от градински чай са 5 лева.

Купувайте си купешките думи, а ния ще си рупаме градински чай, не щеш ли.
                    Last edited by vmankov; 07.03.2014, 23:03.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Дами ако утре празнувате ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Докторите, понеже ме знаят, че не пия, и ми забраняват да черпя
                          Скръндза ... в градация Щот не пиеш, трябва да спестиш и от почерпката
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Над 35 градуса е юли на Шкорпиловци
                            За първи път чувам за рикия "Шкорпи..." там кво беше
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Сипете че ми изгоре душата .... и без това мога да пия само тука ....
                              Докторите, понеже ме знаят, че не пия, и ми забраняват да черпя
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Сипете че ми изгоре душата .... и без това мога да пия само тука ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X