If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ленено семе !
Сега се сетих....Снощи главата ми беше на метър от тялото.....
Не пазя диета ....Само зелената салата в неограничено количество, вечер...Затова и добавям разни благинки ( сирене, кашкавал....семки....маслинки...) За месец-два свалям 4-5кг без мъки и страдания....от 96 ставам 91кг....За лятото е нужно....
4i40, мъжът трябва да си тежи на мястото. Ако не друго, трябва да мое поне да затисне дамата като воденичен камък
П.П. Попитах за семената от чия, защото ми разказват едни легенди за тях... Не за отслабване, а произвеждане на червени кръвни телца.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Сега за диетите ....
По-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията и една наша позната бяха все в някакви схеми и хранителни режими
Та от тази дама чух един велик лаф, които се отнасяше за тях двамата: Ще си умрем гладни и дебели
Ленено семе !
Сега се сетих....Снощи главата ми беше на метър от тялото.....
Не пазя диета ....Само зелената салата в неограничено количество, вечер...Затова и добавям разни благинки ( сирене, кашкавал....семки....маслинки...)
За месец-два свалям 4-5кг без мъки и страдания....от 96 ставам 91кг....За лятото е нужно....
Знам...знам...
"До тука" ми дойде от недоволни жени....Да не посочвам......
Затова е готина Кръчмата - липсват недоволните !!!
А болните ще ги лекуваме !!! За какво са виртуалните дружки - камъни не носим , но сме състрадателни ?!
Започнах пролетната диета .....
Една купа зелена салата за вечеря със 60 гр джинджифилова ракия....Направо ме трупира...Два часа сън и съм кукуряк.....
Наздраве !
пп В салатата слагам и семки - слънчогледови , тиквени и едни дребни, лъскави .....
Става готина и хранителна......
Дребни, лъскави ... да не е семена от чия!?
П.П. Сега за диетите ....
По-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията и една наша позната бяха все в някакви схеми и хранителни режими
Та от тази дама чух един велик лаф, който се отнасяше за тях двамата: Ще си умрем гладни и дебели
Коментар