IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    .................................................. .........

Отидох аз до Тикварево /Севлиево/ - там отвратителна горещина. Де викат комшиите, акана мръсна жега. Въздухът нажежен, ни едно листенце по дръвееата не трепва.Ама и аз с всичкия си високоентелигентен мозък се завлякох там точно на Огнена Марина.
    ................................................
    В началото на века ми се пада известен престой у Бг Абърдийн, не жега, а пъкло, гледам идват колеги с една кола от некъде - викам, как го напраихте тука да е толко горещо, е го дей Балканът, а ония - тука е като връх Ботев - да беше дошъл с нас до Севлиево, да се стоплиш малко....
    Наздраве, тука валя, ама сега пак е отврат... Че си праим мътеница....
    И това ще мине ...

Коментар

• Завчера, у най-голямата жега реших да отида на контролен преглед при очната дофтурка. Смени ми капките за очното налягане, ама нещо не ми паснаха и тръгнах да се жалвам.

Отидох аз до Тикварево /Севлиево/ - там отвратителна горещина. Де викат комшиите, акана мръсна жега. Въздухът нажежен, ни едно листенце по дръвееата не трепва.Ама и аз с всичкия си високоентелигентен мозък се завлякох там точно на Огнена Марина.

Влизам в приемната, сестрата веднага скача връз мен - маски, калцуни и фъс, фъс /дезинфектант някъв/. Достъпът до докторицата е открит. Спокойно сядам на първия посочен стол и почвам да хленча, бетер Арахната. В лявото око болка, в дясното - пулсация. Лечителката - в шок. Гледа капките, гледа мен ... Мери налягането - стойностите високи.

Ами сега!? Обаче, учено си е учено и веднага ме заподозира в няква неизправност. Пита как си капя капките /два вида/ и аз започвам с рецитацията. Едните ги капя в 20 часа, за да хвана вечерния пик. Към 23 часа капя вторите, че да хвана нощния пик в 4 часа. Сутрин преди да изляза отново капя от първите, за нормализирам налягането през деня. Точна съм като сверен щвейцарски часовник. Въобще, съвестна и изпълнителна отвсякъде.

Докторката ме хвали, колко съм старателна. Аз се чувствам твърде поласкана ..., до следващият въпрос. Не знам как и бръмна съчмата, да ме попита кои капки капя един път и кой два пъти!? Мани, мани ... Объркала съм схемата и лечението, както каза тя, било некоректно.

Сега три седмици съм на изпитателен срок и пак ще ходя на преглед.
      Наздраве!
      Last edited by tnm; 01.08.2020, 17:22.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пооодла си тиии.... Ох, среза ме лакомията. Ште държа отговорна за пропиляване на алкохола в самотно, скришом, габровско пиене. Наздраве и да ти присяда!
        И коварна съм. Що не ми свикна за толкова години, се чудя!?
        Наздраве, Мрънкало!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Кака, ако имаш още от тва винце, ама с много лед, тури и на мен.

не съм очаквал, че ще се евакуирам от вилата заради жега, обикновенно е обратното, бегам от дома...
          Ти какво се присламчваш към мойто винце? Я, си ходи на вилата да ти работи като сауна. Ако са ти станале доматете, организирай доматена фиеста.

Коментар

Мрънкало, прохлада лъха от това фото. Шта черпя веднага чаша студено вино, дето го не пиеш. Ама не се коси, аз ще ти помогна.

Наздраве!
            Пооодла си тиии.... Ох, среза ме лакомията. Ште държа отговорна за пропиляване на алкохола в самотно, скришом, габровско пиене. Наздраве и да ти присяда!
            Last edited by Trakatrak; 31.07.2020, 15:21.

Коментар

• Кака, ако имаш още от тва винце, ама с много лед, тури и на мен.

не съм очаквал, че ще се евакуирам от вилата заради жега, обикновенно е обратното, бегам от дома...
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Жежко ли ви е? Сенка ви се ще, а? Ако може с мадами. Айде, от мен да мине. Нали съм Траки Арабията.

Мрънкало, прохлада лъха от това фото. Шта черпя веднага чаша студено вино, дето го не пиеш. Ама не се коси, аз ще ти помогна.

Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Жежко ли ви е? Сенка ви се ще, а? Ако може с мадами. Айде, от мен да мине. Нали съм Траки Арабията.

Коментар

Не, бе! Мързи ме да гледам. Пък и по стар стил днес е фтория ден от Горещниците и някак не ходи твърде да те храча. Утре като мине Огнената Марина пак ще те започна.
                    Наздраве!
                    Нещо си се задавила май. И не успяваш преглътна голямата хапка Чиче. Щото горкото се е напукало с домати чери и сега не може да поседне, а само да полегне. И дори дюлевата му идва само за разтривка и миене на ушите, щото нема место за нея. Отпаднала си ти от зеене с широщо зяпнала уста и никви горещници не могат ти помогнат. Продукцията от Дивото ти запуши устата. Наздраве, Дрънзапушанке!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Един му остана, но той отровен....Същински инсект....

Наздраве !
                      Два са и са мълниеносни. Само на чичета ше ми станеш. И ще припкаш по билото на Три уши като сръбски воин от 1885, побегнал пред българския оркестър. Та както си тръгнал за круши, ще останеш без уши (по Радой Ралин).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве !
                        Реве на висок глас някой да му обере паяжината
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Стимулиргам те, че съвсем душа сдаде на пенсионерски покой и габровско посядане. Кой ще довърши мишените? Всички чекаме с нетръпение. Така че ставай и се заемай. Наздраве, Дрънскатавке!
                          Не, бе! Мързи ме да гледам. Пък и по стар стил днес е фтория ден от Горещниците и някак не ходи твърде да те храча. Утре като мине Огнената Марина пак ще те започна.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Само си мина засега, що сключих пръсти. Но пък зъбарката ми предписа абиотик, че да му размине ваденето засега. Слабееш, Како, олекващ, маломощееш и се на ложе ппосваш изтощена. Глей онова чиче се не възползва, че отдавна дебне кога ше те пратя в партер. Провери да не сей промъкнало зад завесата. Здрава да си, че да го отблъснеш здравата с левата, правата!

Наздраве !

Коментар

• Здравейте добри хора

Днес направих добра търговия и изкарах някой друг лев та викам да почерпя тука и кой квото си избере, предлагам няколко коктейла и всички водят до животински пещерен вид секс :

Дълбока вагина, Б-52, Кокаин, Маймунски мозък и всякакви други пламтящи, студени и фламбирани шотове

Наздраве

Коментар

Ба, слабея! Що тогаз хленчи да отпусна хватката?
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Стимулиргам те, че съвсем душа сдаде на пенсионерски покой и габровско посядане. Кой ще довърши мишените? Всички чекаме с нетръпение. Така че ставай и се заемай. Наздраве, Дрънскатавке!

Коментар

Working...
                                X