Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз се чудя, що не може нацели чичето, а то горкото Мънче-Търъмънче кьораво било. И ше ни плаши с карабини.
Наздраве!Last edited by tnm; 03.08.2020, 17:29.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И коварна съм. Що не ми свикна за толкова години, се чудя!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Свато, моето заболяване не се лекува. Просто се поддържа в нормата с лекарства. Но ще пусна Тубата от едната чиста любознателност
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака, пиши в Тубата - Норбеков - руски дофтор за очи, мои колеги ми казаха, че им е помогнало,свалят и очила людете!
бай дъ уей мой приятел е личен зъболекар на на Норбеков...ами нещо между Кашпировски и Кобилкина
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАма има изгледи нещо да виждам.
Разгеле от доста време спря на висок диоптър. Но продължава да щрака с десет пръста на клавиатурата без да я поглежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тнм мое ли така. Аз тази седмица бях на поредната очна операция. 2-ра за тази година и общо 7-ма. + 2 авая инжекции. Не се предавам. Само един се нави да ме оперира след 4-то отлепяне на остатъци от ретината. Д-р Шандурков - засега съм бит от полицаите и едвам отварям окото. Ама има изгледи нещо да виждам.
Аз въобще не съм се предала. От години си живея с това наследствено заболяване и дотолкова съм свикнала с него, че понякога забравям за съществуването му. Засега успявам да го контролирам с лекарства. Ако нещата се влошат, може и да легна под лазера.
Наздраве, bota156!
П.П. С баща ми имаме една анатомична особеност, която не позволява заболяването да тръгне в опасна посока. Дебелината на роговицата ни е над 610 микрона, при стандартна 550. Сигурно заради това не развивам глаукома, а се "радвам" само на повишено очно налягане.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗавчера, у най-голямата жега реших да отида на контролен преглед при очната дофтурка. Смени ми капките за очното налягане, ама нещо не ми паснаха и тръгнах да се жалвам.
Отидох аз до Тикварево /Севлиево/ - там отвратителна горещина. Де викат комшиите, акана мръсна жега. Въздухът нажежен, ни едно листенце по дръвееата не трепва.Ама и аз с всичкия си високоентелигентен мозък се завлякох там точно на Огнена Марина.
Влизам в приемната, сестрата веднага скача връз мен - маски, калцуни и фъс, фъс /дезинфектант някъв/. Достъпът до докторицата е открит. Спокойно сядам на първия посочен стол и почвам да хленча, бетер Арахната. В лявото око болка, в дясното - пулсация. Лечителката - в шок. Гледа капките, гледа мен ... Мери налягането - стойностите високи.
Ами сега!? Обаче, учено си е учено и веднага ме заподозира в няква неизправност. Пита как си капя капките /два вида/ и аз започвам с рецитацията. Едните ги капя в 20 часа, за да хвана вечерния пик. Към 23 часа капя вторите, че да хвана нощния пик в 4 часа. Сутрин преди да изляза отново капя от първите, за нормализирам налягането през деня. Точна съм като сверен щвейцарски часовник. Въобще, съвестна и изпълнителна отвсякъде.
Докторката ме хвали, колко съм старателна. Аз се чувствам твърде поласкана ..., до следващият въпрос. Не знам как и бръмна съчмата, да ме попита кои капки капя един път и кой два пъти!? Мани, мани ... Объркала съм схемата и лечението, както каза тя, било некоректно.
Сега три седмици съм на изпитателен срок и пак ще ходя на преглед.
Наздраве!. Само един се нави да ме оперира след 4-то отлепяне на остатъци от ретината. Д-р Шандурков - засега съм бит от полицаите и едвам отварям окото. Ама има изгледи нещо да виждам.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака, пиши в Тубата - Норбеков - руски дофтор за очи, мои колеги ми казаха, че им е помогнало,свалят и очила людете!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
В началото на века ми се пада известен престой у Бг Абърдийн, не жега, а пъкло, гледам идват колеги с една кола от некъде - викам, как го напраихте тука да е толко горещо, е го дей Балканът, а ония - тука е като връх Ботев - да беше дошъл с нас до Севлиево, да се стоплиш малко....
Наздраве, тука валя, ама сега пак е отврат... Че си праим мътеница....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.................................................. .........
Отидох аз до Тикварево /Севлиево/ - там отвратителна горещина. Де викат комшиите, акана мръсна жега. Въздухът нажежен, ни едно листенце по дръвееата не трепва.Ама и аз с всичкия си високоентелигентен мозък се завлякох там точно на Огнена Марина.
................................................
Наздраве, тука валя, ама сега пак е отврат... Че си праим мътеница....И това ще мине ...
Коментар
-
Завчера, у най-голямата жега реших да отида на контролен преглед при очната дофтурка. Смени ми капките за очното налягане, ама нещо не ми паснаха и тръгнах да се жалвам.
Влизам в приемната, сестрата веднага скача връз мен - маски, калцуни и фъс, фъс /дезинфектант някъв/. Достъпът до докторицата е открит. Спокойно сядам на първия посочен стол и почвам да хленча, бетер Арахната. В лявото око болка, в дясното - пулсация. Лечителката - в шок. Гледа капките, гледа мен ... Мери налягането - стойностите високи.
Ами сега!? Обаче, учено си е учено и веднага ме заподозира в няква неизправност. Пита как си капя капките /два вида/ и аз започвам с рецитацията. Едните ги капя в 20 часа, за да хвана вечерния пик. Към 23 часа капя вторите, че да хвана нощния пик в 4 часа. Сутрин преди да изляза отново капя от първите, за нормализирам налягането през деня. Точна съм като сверен щвейцарски часовник. Въобще, съвестна и изпълнителна отвсякъде.
Докторката ме хвали, колко съм старателна. Аз се чувствам твърде поласкана ..., до следващият въпрос. Не знам как и бръмна съчмата, да ме попита кои капки капя един път и кой два пъти!? Мани, мани ... Объркала съм схемата и лечението, както каза тя, било некоректно.
Сега три седмици съм на изпитателен срок и пак ще ходя на преглед.
Наздраве!Last edited by tnm; 01.08.2020, 18:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пооодла си тиии.... Ох, среза ме лакомията. Ште държа отговорна за пропиляване на алкохола в самотно, скришом, габровско пиене. Наздраве и да ти присяда!!?
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака, ако имаш още от тва винце, ама с много лед, тури и на мен.
не съм очаквал, че ще се евакуирам от вилата заради жега, обикновенно е обратното, бегам от дома...
Коментар
Коментар