Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Напомняш ми един мой колега състудент. Преди много години с него се бяхме хванали гуша за гуша. Всякакви простотии си казвахме и не пропускахме да си нанесем по някой друг непозволен удар.
Вървя си аз в началото на лятната сесия, облечена с рокличка, дължина - 4 пръста над коляното. Злобачето седнало на терасата на едно заведение и пие бира със стадо добитък, едно към едно като него. Поглежда ме косо и ми подвиква:
- Тази къса рокля на тези къси крака хич не им отива.
И поглежда победосно наоколо, а дружките му се хилят. Мисли си, че най-накрая ме е разбил и укротил.
Правя три крачки назад, стъпвам с едното краче на стъпалото и го поглеждам в очите, след което го питам:
- А аз трябва ли споделя пред всички на теб кое ти е късо, но го криеш под дрехите и не се вижда?
Мен ще ме укроти единствено она с косата, Мрънкало.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКо стаа , Кръчма ?
На мен ми е едно пеперудено с циганска пола , цигансковагабонтски помисли и резан студена диня
Наздраве на пиещите !
https://m.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0
Коментар
-
Ко стаа , Кръчма ?
На мен ми е едно пеперудено с циганска пола , цигансковагабонтски помисли и резан студена диня
Наздраве на пиещите !
https://m.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Карабината, како, ще я окача над камината с твоя усмихната снимка, да се види коя зла вещица съм поставил в подчинение и дори съм я накарал да се захили при укротяването й. Здраве да е!
Вървя си аз в началото на лятната сесия, облечена с рокличка, дължина - 4 пръста над коляното. Злобачето седнало на терасата на едно заведение и пие бира със стадо добитък, едно към едно като него. Поглежда ме косо и ми подвиква:
- Тази къса рокля на тези къси крака хич не им отива.
И поглежда победосно наоколо, а дружките му се хилят. Мисли си, че най-накрая ме е разбил и укротил.
Правя три крачки назад, стъпвам с едното краче на стъпалото и го поглеждам в очите, след което го питам:
- А аз трябва ли споделя пред всички на теб кое ти е късо, но го криеш под дрехите и не се вижда?
Мен ще ме укроти единствено она с косата, Мрънкало.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Начи ..., дренките - за стомахчето, глогинките за сърцето. Добре! А карабината за какъв ... ти е? Кат гега ли ще я ползваш или като бастун?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мани, клоните на беловиците се чупят ...Джанките са по земята и мястото замириса на джибри. Тях няма да ги събирам.
Ич не ми се прави ракия - иска много работа и време....Предпочитам да си купя от един колега 10 л гроздова по 7 лв и 5 л дюлева по 10 лв и да си реша проблема....Миналата година правих смокиня с джанки. Правих е силно казано - занесох материала и захарта и той ми я направи, но не мога да злоопотребявам със служебно положение всяка година.
Стана доста добра, но си е ангажимент.....
Сега ще му занеса само захарта....
Коментар
-
В очакването е очарованието бре, Тарантул.....И в надеждата....
Наздраве !
Коментар
-
Как какво? - Поднасяте му подаръци и му се покланяте вернопоклоничечески, защото тия, де задникът им съвпада с главата, управляват света и се разправят с тия, де не са покорни. От теб чакам бъклица с дюлева и клонка чери томатен. Кака да положи в нозе ми карабината и щепа дренки и глогинки.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как какво? - Поднасяте му подаръци и му се покланяте вернопоклоничечески, защото тия, де задникът им съвпада с главата, управляват света и се разправят с тия, де не са покорни. От теб чакам бъклица с дюлева и клонка чери томатен. Кака да положи в нозе ми карабината и щепа дренки и глогинки.
Ич не ми се прави ракия - иска много работа и време....Предпочитам да си купя от един колега 10 л гроздова по 7 лв и 5 л дюлева по 10 лв и да си реша проблема....Миналата година правих смокиня с джанки. Правих е силно казано - занесох материала и захарта и той ми я направи, но не мога да злоопотребявам със служебно положение всяка година.
Стана доста добра, но си е ангажимент.....
Сега ще му занеса само захарта....
Коментар
-
Може ли така да обиждаш чичетата и техните кисели ти краставички. Той, че не те води у Португалията, не те води, ама па не е чак толкова кисел. Защото все още обещава. Само чака го поканят на некой семинар, че да има оправдание за лелята. Наздраве, Дрънлисабонке!
Наздраве !
Коментар
-
На осми се открива ловния сезон за пернати. Кат нищо мое те объркам с некоя голяма птица. Чувала съм, де мисирките нощували по клоните на дървета
Наздраве, Мрънкало!
П.П. По-добре куха кратуна, отколкото повехнала краставица
Коментар
-
Тъй, тъй...горе - долу е така...
На Тарантул двата центъра се сливат в едно цяло......
Кво праим тогаз...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнениеЦентъра на тежеста то ест точката на равновесен покой, се намира някъде около или във дупето.
Центъра за равновесие е в главата.
Кое от двете се има предвид?
На Тарантул двата центъра се сливат в едно цяло......
Кво праим тогаз...?
Коментар
Коментар