Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На кое викаш танго, де се отказваш от рожденното си име Тянка заради некво благородническо-холивудско Тяна Маняна. Чуждопоклоница си ти. Наздраве, Дрънманяна!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кооо....?
Нееее...!
Извинявай съкровище, но си вече малко "пораснала" за мен...Аз се подмладявам ( направо вдетенявам ...) и свалям летвата на възрастовата граница за дами, с които сакам да одя на плаж....
пп Да не ме подразбираш накриво...Загрижен съм за твоето тЕло, кожа ( и козина ..), очи ( лещи, цилиндърчета и колбички...)и т.н.
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ужаст!!! Как не ти докривя на душата туй страстно танго, "подскачане" да го наричаш!?!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Аз бърза работа немам....Тя, Тянка дава зор...
пп Тарантул, пак се жертвам заради теб...Дет се вика, да прая разногледа далекомерката....
Наздраве !
Коментар
-
Ни тъй срам! Догодина ще станат къде 10 години откак уговаряме срещата. Доволно търпелива съм.
Наздраве!
Нееее...!
Извинявай съкровище, но си вече малко "пораснала" за мен...Аз се подмладявам ( направо вдетенявам ...) и свалям летвата на възрастовата граница за дами, с които сакам да одя на плаж....
пп Да не ме подразбираш накриво...Загрижен съм за твоето тЕло, кожа ( и козина ..), очи ( лещи, цилиндърчета и колбички...)и т.н.
Коментар
-
Аз бърза работа немам....Тя, Тянка дава зор...
пп Тарантул, пак се жертвам заради теб...Дет се вика, да прая разногледа далекомерката....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тнм фнимавай че има едни таралежоподобни дето са голяма газ за кобрата
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ма, Каке, ние с теб нивгаш не сме се хващали за гушите, а се държим за ръчичка и подскачаме весело напред, за да разведрим останалите спекуланти, над които надвисват кризисни облаци. И твойто укротяване е само въображаемо, щото имам добро въображение. А па оня тапир изглежда наистина му бил къс... акъля, за разлика от мен. Здраве, здраве, здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А ти си чекай, чекай, трена през тунел Шипка тия дена ше мине и ше докара достолепната курортистка.
Наздраве !
Коментар
-
Напомняш ми един мой колега състудент. Преди много години с него се бяхме хванали гуша за гуша. Всякакви простотии си казвахме и не пропускахме да си нанесем по някой друг непозволен удар.
Вървя си аз в началото на лятната сесия, облечена с рокличка, дължина - 4 пръста над коляното. Злобачето седнало на терасата на едно заведение и пие бира със стадо добитък, едно към едно като него. Поглежда ме косо и ми подвиква:
- Тази къса рокля на тези къси крака хич не им отива.
И поглежда победосно наоколо, а дружките му се хилят. Мисли си, че най-накрая ме е разбил и укротил.
Правя три крачки назад, стъпвам с едното краче на стъпалото и го поглеждам в очите, след което го питам:
- А аз трябва ли споделя пред всички на теб кое ти е късо, но го криеш под дрехите и не се вижда?
Мен ще ме укроти единствено она с косата, Мрънкало.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКо стаа , Кръчма ?
На мен ми е едно пеперудено с циганска пола , цигансковагабонтски помисли и резан студена диня
Наздраве на пиещите !
https://m.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0
Коментар
-
Напомняш ми един мой колега състудент. Преди много години с него се бяхме хванали гуша за гуша. Всякакви простотии си казвахме и не пропускахме да си нанесем по някой друг непозволен удар.
Вървя си аз в началото на лятната сесия, облечена с рокличка, дължина - 4 пръста над коляното. Злобачето седнало на терасата на едно заведение и пие бира със стадо добитък, едно към едно като него. Поглежда ме косо и ми подвиква:
- Тази къса рокля на тези къси крака хич не им отива.
И поглежда победосно наоколо, а дружките му се хилят. Мисли си, че най-накрая ме е разбил и укротил.
Правя три крачки назад, стъпвам с едното краче на стъпалото и го поглеждам в очите, след което го питам:
- А аз трябва ли споделя пред всички на теб кое ти е късо, но го криеш под дрехите и не се вижда?
Мен ще ме укроти единствено она с косата, Мрънкало.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКо стаа , Кръчма ?
На мен ми е едно пеперудено с циганска пола , цигансковагабонтски помисли и резан студена диня
Наздраве на пиещите !
Коментар
-
Ко стаа , Кръчма ?
Наздраве на пиещите !
Коментар
Коментар