Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да, бе, днес се мотах с шапка из столичните бетонни квартали. Нещо почнах се крия от слънчицето, да не взема да заприличам на теб и да почна се разождам с метла като убеждавам непосветените, че е снабдена с антигравитационен двигател. Ейййй, много ти дойде до главата, дори квантова физика да учиш, дано успееш да припалиш бричката с пръта и прахоиздухвачката. Наздраве, Дрънкванта!
Като се загледах в таз вишновка, и като ме налегнаха спомени ... Баба правеше някакви слади топчета от смелени бисквити, масло и "пияна" вишна.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Носи шапка, бре!!! Слънчасал си твърде силно
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
От тях имам и за двете ръце. Като ти подавам ритъма, по отчетливо да ги чуваш и да подскачаш с премерено темпо, щото да не разваляш впечатлението, че си под моя зависимост, контрол и управление. Наздраве, Дрънрабиньо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Забрайх за "кастанетите". И от тях ли имаш два комплекта - за село и за Голямо село?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеХапчита и очила си имам и на двете места, а бастоните и патериците седат в едно буренце набучени и чекат такива клети, проклети и съклети като теб старушки, за да ги поизправат , що прегърбени и прекършени много пакости правите. Тия дни те гледах в един руски филм - "Последният богатир", де се опитваше да изядеш главните герои, но един убавеляк като мен те разтанцува, подари ти китка и вкупом се измъкнаха. Наздраве, Дрънбогатирке!
Мечо
Коментар
-
Ха, ще напише той ... Сложил е на масата нещо, дето и 4i40 го не пий ..., ама инак - черпел!!!
Наздраве!
Коментар
-
Важното е, че си взел хапчетата, очилата и бастуна.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3636830[/ATTACH] Към ликьорчето , сложи и наръч сламки , като черпиш . Или ако е за един , надпиши , да се знай КОЙ
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАй, да почепя едно ликьорче, че днес си забравих телефона, та се наложи се връщам с маршрутката. Загубеняк!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3636830[/ATTACH] Към ликьорчето , сложи и наръч сламки , като черпиш . Или ако е за един , надпиши , да се знай КОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАй, да почепя едно ликьорче, че днес си забравих телефона, та се наложи се връщам с маршрутката. Загубеняк!
Към ликьорчето , сложи и наръч сламки , като черпиш . Или ако е за един , надпиши , да се знай КОЙ
Коментар
-
Хмм, баш пък на Запад!? Мое към Поднебесната да се запътя. На оня ти ми голям площад.
Наздраве, Мрънкало!.
Коментар
-
Рекох да се разхода, да вида нещо ново случва ли се или все така скука и кво да вида: каката търси нова самоличност, че таз много компрометирана. Изглежда ще заминава на Запад, от Габрово ще се мести в Троян. Новотроянка да става, дано мине за хубава като Елена. Нема, нема, все такава римлянска гвардейка си оставаш с прасци за завиждане и ръст удобен за прикриване. Но кога нахлуят там хуните от Софето, не знам къде ше се криеш. Наздраве, Дрънхубавелке!
Наздраве, Мрънкало!.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар