Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
На мен ми прилича на твое предложение...
В Кавказ ли предлагаш да я водиш (на скалАта - Прометеева?
На Прометей имало какво да му се кълве (от орела), а кака (ти) - стройна и слаба...., орелът гладен Ще остане!!! Ама то: слаааабичко - няма кВо да му се яде!
По-добре да я "скачиш" на скалата на Рачо КовачО.... ГаброУци - щедри! Като минават по моста - ще я понахранят, за да заглади косъма...,да не е само кокали - като манекенките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кроасанче ше си кога те намажем с масълце. Засега си кифла с мак, ама дано не си с некой от продуктите на мака. Наздраве, Дрънмако!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМежду две запивки да се оплача от Онаа развързаната кака...
...... само бели прави тая скака, ама ше я скачим за некоя скала, ка Прометей ше я скачим. И за нея митове да се разправат. След време. Сега не му е време да я възхваляваме.
На мен ми прилича на твое предложение...
В Кавказ ли предлагаш да я водиш (на скалАта - Прометеева?
На Прометей имало какво да му се кълве (от орела), а кака (ти) - стройна и слаба...., орелът гладен Ще остане!!! Ама то: слаааабичко - няма кВо да му се яде!
По-добре да я "скачиш" на скалата на Рачо КовачО.... ГаброУци - щедри! Като минават по моста - ще я понахранят, за да заглади косъма...,да не е само кокали - като манекенките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМежду две запивки да се оплача от Онаа развързаната кака. Пуснала тук некви фронтове, некви депресии и ту ни вали, ту ни напича, ту смрачено ни гледа небото как на споменатата кака й връзваме дикиш да си загуби силата и да си остане само мома габровчанка. Щото, който на хубеви хора им разваля пиенето, огън да го гори и после голема вода да го гаси. Тююююю, само бели прави тая скака, ама ше я скачим за некоя скала, ка Прометей ше я скачим. И за нея митове да се разправат. След време. Сега не му е време да я възхваляваме.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съм кроасанче, бре!!!
Това с античните опити ще да е информация от "първа ръка", изхождайки от достолепната ти възраст.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Между две запивки да се оплача от Онаа развързаната кака. Пуснала тук некви фронтове, некви депресии и ту ни вали, ту ни напича, ту смрачено ни гледа небото как на споменатата кака й връзваме дикиш да си загуби силата и да си остане само мома габровчанка. Щото, който на хубеви хора им разваля пиенето, огън да го гори и после голема вода да го гаси. Тююююю, само бели прави тая скака, ама ше я скачим за некоя скала, ка Прометей ше я скачим. И за нея митове да се разправат. След време. Сега не му е време да я възхваляваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДаааа, известно време се въздържах от писане във форума. Днес реших да попрегледам популярните теми. С риск да засегна някой, но тази тема май остана единствената с нормални коментари и закачки. Това у другите .... ще се избият....
Иначе ....много мола да се фнимава с прадедовците, че като я гледам най-големата унука.... направо не завиждам на мама и и тате и. На коя ли майка че изгори момчето.....
То пак повод за наздраве!
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Даааа, известно време се въздържах от писане във форума. Днес реших да попрегледам популярните теми. С риск да засегна някой, но тази тема май остана единствената с нормални коментари и закачки. Това у другите .... ще се избият....
Иначе ....много мола да се фнимава с прадедовците, че като я гледам най-големата унука.... направо не завиждам на мама и и тате и. На коя ли майка че изгори момчето.....
То пак повод за наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти поне си добре. Можеш да гледаш три внучета от три девойки....
Аз се надам на чудесата на биологията и тайно чета за некакви овци, замразени клетки, суругатни мами и заделям кинти..
Наздраве, Тнм !още едно чудо за чичо и да не се стига до замразените работи
Коментар
-
Ти поне си добре. Можеш да гледаш три внучета от три девойки....
Аз се надам на чудесата на биологията и тайно чета за некакви овци, замразени клетки, суругатни мами и заделям кинти..
Наздраве, Тнм !?
И аз се залаагм на чудесата на биологията. В родата бъка от близнаци. Може на един път да се случат нещата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
В тез тежки времена ще бъдем доволни, ако ни зарадват поне с едно внуче. Триждито вече е в сферата на научната фантастика.
Наздраве, 4i40!
Наздраве, Тнм !
Коментар
-
Тъй, тъй.....
Трижди да ви се връща !
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нека има малко ред,
кой от нас е по-напред?
Първо 4i40 ще стане дядо,
А Кака ще стане леля.
След това, живот и здраве /и добро здравеопазване/ дядо ще стане прадядо, и чак тогава леля /евентуално/ ще стане баба
Наздраве!
Трижди да ви се връща !
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Време ти е да поемеш щафетата....
Тъкмо ще почерпиш Дъртофан ( Тарантул ) с дребни сладки а той ще налее от вишновката.....И кът се разговорите за стари, харни младежки спомени...
Наздраве !
кой от нас е по-напред?
Първо 4i40 ще стане дядо,
А Кака ще стане леля.
След това, живот и здраве /и добро здравеопазване/ дядо ще стане прадядо, и чак тогава леля /евентуално/ ще стане баба
Мечо
Коментар
Коментар