Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАко некой се познае, че са кръстнили село на наго, да се обади.
https://www.facebook.com/photo.php?f...&theater&ifg=1
https://www.sinoptik.bg/news/19-avgu...ngutanite-5137
- 1 like
Коментар
-
Ако некой се познае, че са кръстнили село на наго, да се обади.
https://www.facebook.com/photo.php?f...&theater&ifg=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Самата скука! Ма, то като човек се е очичил, не може да се очаква да се е изсулил от окакането. Виж там, поне метлата да е с пласмасови косми, та да са киприш като модерна магикмадама. Пък и по-лесно ще се стоварваш от небото в катастрофични инциденти и с катастрофален външен вид. Наздраве, Дрънкатастрофке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз съм традиционалистка. Метлата е атрибут, освен средство за придвижване.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Аааа , на мен също ми се случва. Колкото до метлата, не сметаш ли вече да се модернизираш с накоя подочистачка, та да минеш на водно-водородно гориво и да си впръскваш кислород в кръвта за подмладяване, че си заприличала на чиче (известно кое чиче). Наздраве, Дрънчичка!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С метлата, естествестествено.
Коментарът беше с доста повече изречения, ама Инвестор гладен - изпапа го. Домързя ме да го пренапиша.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Че си брат-цедка, това ясно, ще ги изцедиш. Но с кво пикираш, с метлата ли? Таз техника да не ти изиграй номер и да се отпикираш в некой комин. Здраве да е!
Коментарът беше с доста повече изречения, ама Инвестор гладен - изпапа го. Домързя ме да го пренапиша.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз съм любимата братчедка на родата, бре!!! Докът разбра, че ще пикирам
Коментар
-
Горкичките бравчеди! Сигур са се разбегали ужасени кога са видели, че се задаваш, с викове "Вещицата иде, крийте виното, че на вода ще го направи!" Здраве да е!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Забравяш, че по-едрата 1/3 виден чужденеций. Имаме вила с братчедите и се събираме всяко лято да купонясваме.
Наздраве!
Коментар
-
Каква Албена, там затварят хотелите само като те видат. Не се навъртай на скъпи хотели, щото ще разориш хората като се появиш с тез чорлави коси, с черни нокти, брадясали крака, с разни разлагащи се меса на жаби, прилепи и врабчета. После теб ще обвинят за Ковида в курорта. Не, че не ти отива.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кака на Албена и затова натирва циклоните и антициклоните в твое направление.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
На мен ми прилича на твое предложение...
В Кавказ ли предлагаш да я водиш (на скалАта - Прометеева?
На Прометей имало какво да му се кълве (от орела), а кака (ти) - стройна и слаба...., орелът гладен Ще остане!!! Ама то: слаааабичко - няма кВо да му се яде!
По-добре да я "скачиш" на скалата на Рачо КовачО.... ГаброУци - щедри! Като минават по моста - ще я понахранят, за да заглади косъма...,да не е само кокали - като манекенките...
Коментар
Коментар