Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На море са. Време е и аз да прескоча.
Важното е, че с братчеда Антония комуникацията вече съвсем наред. Преди го тормозех през преводача на лаптопа и го правех разноглед. Сега си беше инсталирал някакво приложение на телефона, де прави гласов превод, кична ми го и на моя таблет и по цели дни си чуруликахме на българо - италиански докато си пиехме виното. Голям кеф.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, не че не ми я приятно да си разменям с теб "любезности", ама това на нищо не прилича. Къде се запиля целокупната клиентала на заведението!?
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Мрънкало, не че не ми я приятно да си разменям с теб "любезности", ама това на нищо не прилича. Къде се запиля целокупната клиентала на заведението!?
Наздраве!
много жега на закрито в кръчмата, като се разхлади ше се приберем на топло.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Наздраве!
Коментар
-
Па може, щом са били толкова палави, на Маймундере да са те правили. За Чиче е сигурно, що нещо го влечат маймунските празници. Но ти само правиш маймунджилъци, без после да ги отпразнуваш. Наздраве, Дрънмамунке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кат ги знам какви бохеми са били навремето моите родители, цяло чудо е, че сме се пръкнали със сестра ми. Пъпът ми със сигурност е хвърлен в придошлите води на р. Янтра. Сам си прави изводите.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Май направо там са те направили, ама не са ти казали. Подпитай, ако не те е свян. Мен пък курортно на морето, затова съм такъв любител на почивките и веселбите. Здраве да е!. Сам си прави изводите.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Из тамошният район има русалски гробища и други тайни места, та затова съм запозната с географията.
Наздраве!
Коментар
-
Нещо си мълчиш, не се самопризнаваш, а? Значи от Тревненско си била? Или там си вилняла нещо? Запомнили са те. И са турили табела до къде имаш право да стигаш. Здраве да е!
Мечо
Коментар
-
До Трявна има такава махала. Малко диво и безлюдно, ама тя напоследък цялата татковина такава.
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Предполагам, визираш тнм ссъс селото у белоградчишка околия, ако не ме лъже паметта за географията. Наздраве от морето
Коментар
-
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Предполагам, визираш тнм ссъс селото у белоградчишка околия, ако не ме лъже паметта за географията. Наздраве от морето
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар