IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми иначе що ти е да се потиш да го строиш, образно казано, че то ако е само за цък-цък, язък, май по-добре изобщо да не се почва строежа Или пък, както казваше един познат - сексът е за престиж, ръкоблудството - за удоволствие
    Наздраве, Леля, това с хлапето беше готино
    Хайде , ще обясня . Всички го заслужаваме. Но по -късно, в момента работя и ми е трудно да пиша. Само да кажа , че вярвате или не , всички случки , разказани от мен , през годините , са действително случили се . Единствената намеса в истинността им и не на всички е само промяна имена или места, ненужни за широката аудитория.
    А двете случки , станаха миналата седмица
    Наздраве , Грую!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добре.
      Наздраве!
      Благодаря !

Коментар

Моля!?!?! Ти сега, как ме виждаш мен да се напъвам и да влагам усилия там, де Природата трябва трябва да си е казала тежката дума?Тцъ, мен ме мързи, за другите - не знам.
        Наздраве, хаджи!

П.П. Разреждай мастиката с айрян. Помагало, казват.
        Е, щом компенсираш с ТТ данни, нищо не мога да добавя, ма все пак малко фантазия е добре дошла

Мастика не пия, въобще анасоновите бози са за, ъъъъ, как по-меко да се изразя, хората, на които им е нужна подкрепа в изпълнението. Аз съм с главна роля и без нужда от поддържаща. Засега

Наздраве с Джеймисънче, макар че снощи бях на сунгурларска, че едни страхотни белени розови домати със сирене смес има в Катарино, мамата си джаса, не мога да им откажа, хеле пък в комбинация с 15 вида разядки и 10-на вида мезета, собствено производство. Качил съм поне 2 кила, въпреки всекидневното стоене за поне 2,5 часа в сауна и парна баня, отделно поне още толкова в басейна

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Здравей, мила лельо
          Рискувам с това обръщение към теб, че кат гледам как си ги зачесала другите мога и аз да гризна дървото
          Но сила ми даде нашия верен приятел Висоцки с неговите думи ..... страхът пропадна в бездната ... че се осмелих да те нарека "мила"

Ну, вот исчезла дрожь в руках Наверх, наверх. Ну, вот сорвался в пропасть страх

Наздраве на теб и на останалите редови посетители в кръчмето

https://www.youtube.com/watch?v=AFAz...gRzNwoWVsd5UJE
          Здравей С теб сме си доста по-близки и можеш да си го позволиш.
          Никой не чешам , щото и никой не е казал да го сърби. Просто говоря с чужденци на техният език , щото на моят , преди години още не се разбрахме. Ма гледам и с техния не става .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Този съществен детайл , не вярвам , някой да го пропуска.
            Обаче не знам , защо мислите , че построеното, задължително трябва и да се ползва ?!
            Ми иначе що ти е да се потиш да го строиш, образно казано, че то ако е само за цък-цък, язък, май по-добре изобщо да не се почва строежа Или пък, както казваше един познат - сексът е за престиж, ръкоблудството - за удоволствие
            Наздраве, Леля, това с хлапето беше готино
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Aхахаха, вЕрно е, ма се пропуска един малък, но изключително важен детайл - какъвто си го направиш, такъв ще си го ползваш, за малкия сър (не Събев, ма и за него е валидно, ппредполагам) иде реч. Вече как и с какви подръчни или други средства ще си го направиш, е въпрос на майсторство и физически/фантазорски/фетишистки възможности

Наздраве от спа-то, бал съм го, не излазям, че ме е страх от вълуващия навън пр грип
              Този съществен детайл , не вярвам , някой да го пропуска.
              Обаче не знам , защо мислите , че построеното, задължително трябва и да се ползва ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Хеле пък в тъмното и на 50 гр ракия....
                Наздраве, лейди !
                Тези 50 грама са си направо за отскок
                Наздраве, 4i40!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Aхахаха, вЕрно е, ма се пропуска един малък, но изключително важен детайл - какъвто си го направиш, такъв ще си го ползваш, за малкия сър (не Събев, ма и за него е валидно, ппредполагам) иде реч. Вече как и с какви подръчни или други средства ще си го направиш, е въпрос на майсторство и физически/фантазорски/фетишистки възможности

Наздраве от спа-то, бал съм го, не излазям, че ме е страх от вълуващия навън пр грип
                  Моля!?!?! Ти сега, как ме виждаш мен да се напъвам и да влагам усилия там, де Природата трябва трябва да си е казала тежката дума?Тцъ, мен ме мързи, за другите - не знам.
                  Наздраве, хаджи!

П.П. Разреждай мастиката с айрян. Помагало, казват.
                  Мечо

Коментар

Добре, айде твойто да е . Съгласи ме
                    Ма ти не си ми драга , не вярвам и аз да съм ти.
                    Та да зарежем обръщенията , пълни с куртоазия ,м ?
                    Добре.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Здравей, мила лельо
                      Рискувам с това обръщение към теб, че кат гледам как си ги зачесала другите мога и аз да гризна дървото
                      Но сила ми даде нашия верен приятел Висоцки с неговите думи ..... страхът пропадна в бездната ... че се осмелих да те нарека "мила"

Ну, вот исчезла дрожь в руках Наверх, наверх. Ну, вот сорвался в пропасть страх

Наздраве на теб и на останалите редови посетители в кръчмето

https://www.youtube.com/watch?v=AFAz...gRzNwoWVsd5UJE

Коментар

Драга Lelq, когат става въпрос за мъж, кат изключим тез от тях с нетрадиционна ориентация, той или го може или го не може. Ма, вярно, тогаз разликата в двата случая наистина е огромна
                        Наздраве!

Коментар

Ся, аз понеже съм учила анатомия и физиология, смея да твърдя, че едва ли има некви съществени отлики кога се стигне до същността на въпроса
                          Наздраве, сър!
                          Хеле пък в тъмното и на 50 гр ракия....
                          Наздраве, лейди !

Коментар

Драга Lelq, господата с нетрадиционна ориентация ги изключвам от навалицата, щото алфите могат, ама не искат /с дами/, пък омегите ... а бе може да се каже, че ни се явяват едни вид конкуренция
                            Наздраве!
                            Last edited by Lelq; 21.07.2020, 14:25.

Коментар

Благодаря, че поясни за аудиторията . Точно това имах предвид !
                              Макар да смятам , че същото важи и при нетрадиционно орентираните
                              Драга Lelq, господата с нетрадиционна ориентация ги изключвам от навалицата, щото алфите могат, ама не искат /с дами/, пък омегите ... а бе може да се каже, че ни се явяват едни вид конкуренция
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Драга Lelq, когат става въпрос за мъж, кат изключим тез от тях с не традиционна ориентация, той или го може или го не може. Ма, вярно, тогаз разликата в двата случая наистина е огромна
                                Наздраве!

Благодаря, че поясни за аудиторията . Точно това имах предвид !
                                Макар да смятам , че същото важи и при нетрадиционно орентираните

Коментар

Working...
                                X