If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драга Lelq, когат става въпрос за мъж, кат изключим тез от тях с нетрадиционна ориентация, той или го може или го не може. Ма, вярно, тогаз разликата в двата случая наистина е огромна
Наздраве!
Ся, аз понеже съм учила анатомия и физиология, смея да твърдя, че едва ли има некви съществени отлики кога се стигне до същността на въпроса
Наздраве, сър!
Аз съм израсла в свят на суеверия, което компенсирам с подходящото си образование. Балансирането между двете прави живота ми пъстър, мирогледът ми широк, а в отдалеченият ми хоризонт божественото се слива със земното. Нищо от това не ми пречи или вреди в каквато и да е форма.
Наздраве, Lelq!
Не е полезно , да вярва човек в суеверия .
В крайна сметка , ежедневно има жертви . Едни някой ги взима , други , друг доброволно ги дава. И замята не спира да се върти .
Наздраве !
Аз съм израсла в свят на суеверия, което компенсирам с подходящото си образование. Балансирането между двете прави живота ми пъстър, мирогледът ми широк, а в отдалеченият ми хоризонт божественото се слива със земното. Нищо от това не ми пречи или вреди в каквато и да е форма.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добре де ще са ми загубили багажа с телефона на летището.
Пък и ти расъждаваш така. а осталите от женоря забравят да расъждават щом стане дума за чужденец.
Ся, аз понеже съм учила анатомия и физиология, смея да твърдя, че едва ли има некви съществени отлики кога се стигне до същността на въпроса
Наздраве, сър!
Мечо
Тасманийчето отиде да празнува. Надвечер ще ме посети да си прибере "подаръка".
Наздраве!
П.П. Според поверието на Петровден гората взема кръвна жертва, а на Илинден - морето. Днес, който се плицика на морето, трябва да е фнимателен.
Не е полезно , да вярва човек в суеверия .
В крайна сметка , ежедневно има жертви . Едни някой ги взима , други , друг доброволно ги дава. И замята не спира да се върти .
Наздраве !
Пък и ти расъждаваш така. а осталите от женоря забравят да расъждават щом стане дума за чужденец.
Сър , не е нужно да говорим различни езици . Всеки е чужденец за другите и така .
Въпросът е достатъчно любопитни , приемащи и добронамерени ли сме , за да ни позволят да разберем чуждата култура* , да разкрием свойта .... и въпреки различията , да се радваме , като деца от споделеното . Така се забогатява . Успешно . Според мен
Култура, употребявам в смисъл на Вселена . Но , не варианта глупост , а нещо , съдържащо всичко в себе си . Пълнота , може би.
Успешен ден и на теб !
Благодаря за доверието, леля! Каква директност се шири наоколо! Романи се пишат тук, както обичам да казвам: "на ачика"! нетът ни задължава да сме... директни и... прями... ))
.................
Знаеш колко неща остават неказани, когато хвърляме някаква информация в публичното пространство...
И аз така: на Витоша вече не ходя: на стотици километри се пада от мен. Ако седна в парк, това е, защото разни институции имат обедната почивка... Ангажиран живот!
Дори забравих, че почти бях си уредил работа, за която не ми беше необходим език (в Испания).
Най-важното: не съм като теб: нито съм свободен, нито съм сам! Майка ми е "жилав" човек, но не може да се справя сама. Да е жива и здрава!
Алтернатива няма: отгледах и ожених децата. Сега е ред (да отглеждам) майка ми (дължа й го!)... Животът е като песен: "Раница, колело..."
Пак ще повторя: в тоя живот винаги се случват неща в правилната им последователност (ако не вярвах в това, бих бил за никъде...). Всичко е въпрос на ... наследствена обремененост, или - на мисленене..., деформации някакви... Такива неща под слънцето...
.............
Леля, оптимизмът (може би го има) - е в тия "англичани", които понякога "си губят" хотела...
Бъди здрава! Хубав и усмихнат ден!
Нетът предполага отровения, а и самата тема е на висота, сравнено с мизерията в други теми... ))
in vino veritas!
благодаря за песничката и обърнИ внимание на "англичаните"!
Здравей
Незнам колко неща остават не казани , но чудесно знам колко от казаните не се разбират правилно или хич
Смисълът на "свободна и сама" , беше съвсем друг
Интересно е че макар и различни , вярваме в едно - в този живот се случват правилните неща , в правилното време и с правилните хора . За последователността не съм много сигурна , но бих ти се доверила
Из Витоша и не само нея , ходя от преди да знам за съществуването ти .
Благодаря ти ! Имаше някои неща дето ми бяха важни и ти ги даде . Да си жив издрав , майка ти и децата , също !
Хубав и усмихнат ден и за теб ! И успех !
Ще те гледа строго и заплашително , над очилата , подсмихвайки се под мустак
В най-лошият случай ще те прати на едно по-топло място с добра компания
Та , свиркай си
А кои ние ? Аз съм свободна и сама . Вече
Наздраве!
Благодаря за доверието, леля! Каква директност се шири наоколо! Романи се пишат тук, както обичам да казвам: "на ачика"! нетът ни задължава да сме... директни и... прями... ))
.................
Знаеш колко неща остават неказани, когато хвърляме някаква информация в публичното пространство...
И аз така: на Витоша вече не ходя: на стотици километри се пада от мен. Ако седна в парк, това е, защото разни институции имат обедната почивка... Ангажиран живот!
Дори забравих, че почти бях си уредил работа, за която не ми беше необходим език (в Испания).
Най-важното: не съм като теб: нито съм свободен, нито съм сам! Майка ми е "жилав" човек, но не може да се справя сама. Да е жива и здрава!
Алтернатива няма: отгледах и ожених децата. Сега е ред (да отглеждам) майка ми (дължа й го!)... Животът е като песен: "Раница, колело..."
Пак ще повторя: в тоя живот винаги се случват неща в правилната им последователност (ако не вярвах в това, бих бил за никъде...). Всичко е въпрос на ... наследствена обремененост, или - на мисленене..., деформации някакви... Такива неща под слънцето...
.............
Леля, оптимизмът (може би го има) - е в тия "англичани", които понякога "си губят" хотела...
Бъди здрава! Хубав и усмихнат ден!
Нетът предполага отровения, а и самата тема е на висота, сравнено с мизерията в други теми... ))
in vino veritas!
благодаря за песничката и обърнИ внимание на "англичаните"!
Е па и аз да земем да се изгубим у Софето ако харешем нещо женско . да питам на Английски как да стигнем до хотела.
И да звучи по аристократично ще се представя като Ричард.
Сър Събев, напоследък стана оправданието, дето не можеш си намериш хотела. Всичко се разхожда напред-назад с разни телефони и GPS и едва ли твойте вопли ще хванат дикиш.
Наздраве!
Е па и аз да земем да се изгубим у Софето ако харешем нещо женско . да питам на Английски как да стигнем до хотела.
Не че не съм правил нещо подобно.
Сър Събев, напоследък стана оправданието, дето не можеш си намериш хотела. Всичко се разхожда напред-назад с разни телефони и GPS и едва ли твойте вопли ще хванат дикиш.
Наздраве!
Мечо
Я каква готина хитруша била малката " Аз май се изгубих" - никога нямаше да се сетя че е номер. - значи харесва си една готина леля и съчинява сценарий, - сегашните и те са талантливи и изобретателни и май по-социални от някогашните малчугани
Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
-Здравей , аз май се изгубих....
Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
-Защо лъжеш ?!
Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....
Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би
Наздраве и готина вечер !
Я каква готина хитруша била малката " Аз май се изгубих" - никога нямаше да се сетя че е номер. - значи харесва си една готина леля и съчинява сценарий, - сегашните и те са талантливи и изобретателни и май по-социални от някогашните малчугани
Коментар