Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ей , вярно празник ! Безимен , първи ни е налазилЗа останалите не знам , но моята година ще е страхотна , поради този факт !
Да си жив и здрав , безимен ! А също и дяволите на tnm !
Наздраве!
П.П. Според поверието на Петровден гората взема кръвна жертва, а на Илинден - морето. Днес, който се плицика на морето, трябва да е фнимателен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вие също да сте здрави!
ВЕрно, че днес е Илинден! Преди години едно семейство ме убеждаваха, че им върви през годината, защото съм прекрачил прага на апартамента им в този ден... Тогава разбрах смисъла на празника.
Днес разбрах още, че на Илинден и НЕ се работи. Вече работих, а какви ще са резултатите от това, че може да разсърдя Свети Илия - ще разбера по-натам във времето...
В най-лошият случай ще те прати на едно по-топло място с добра компания
Та , свиркай си
https://m.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
А кои ние ? Аз съм свободна и сама . Вече
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ей , вярно празник ! Безимен , първи ни е налазилЗа останалите не знам , но моята година ще е страхотна , поради този факт !
Вие също да сте здрави!
ВЕрно, че днес е Илинден! Преди години едно семейство ме убеждаваха, че им върви през годината, защото съм прекрачил прага на апартамента им в този ден... Тогава разбрах смисъла на празника.
Днес разбрах още, че на Илинден и НЕ се работи. Вече работих, а какви ще са резултатите от това, че може да разсърдя Свети Илия - ще разбера по-натам във времето...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Днес голям празник. И двете ми племенници се казват Илияна, а тасманийският дявол има и рожден ден. Дойде на белия свят с името си.
Наздраве!За останалите не знам , но моята година ще е страхотна , поради този факт !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Едно детенце те разигравало. Явно е надникнало в наивитета и доверчивостта ти. И си рекло, таа по-голема будала от мен.Last edited by Lelq; 20.07.2020, 12:29.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Аз пък - в друг един парк - с едно (бързо) Старопраменче, бях си пуснал клипчето на Вълдобрев и Рут Колева - "Бряг с цвят най-зелен"... и две момиченца, на велосипеди - като чуха песничката, минавайки край мен - с толкова широка усмивка - затананикаха част от текста: "раница, колело, дъх на сено, дъх на сено...", с което също ме усмихнаха...
Приятните емоции и настроения се предават и взаимстват от необременените с тъпотии, задължително с усмивка.
Както казва Трак: наивитетът и доверчивостта са интересен феномен и май... се предават по ... наследство (последното го измъдрих аз)...
Със здраве!
https://youtu.be/zWo6Ppxe5UE
Докато търся опипом ключа , той се изправя , с очи като палачинки ме пита не съм ли дошла с друга кола . Реших, че не съм разбрала -моля . Човека смутено повтаря въпросът си.
Огледах се . Непознато . Излязох и гледам , вече аз с очи , като палачинки - съвсем различна форма и размер . Толкова различно , колкото могат да са тир и трабант, например . Единствено цветът същия.
-Май съм сбъркала колата...
-Няма нищо , случва се .... Отговорът
Качвам се в мойта и тръгвам , докато собственикът на чуждата не е дошъл и си мисля ... Ако маркучът не беше в резервоара , а ключовете бяха на таблото , щях да тръгна с нея. Когато ме хванат и приберат на топло , дали щеше да се намери и един човек , който да повярва на историята ми , че съм сбъркала колата?!.... И колко ли пъти на ден , седмица или година се случва , та бензинджията , толко философски- спокойно да гледа на нещата
https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0
Усмихнат ден !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПрибирам се през парка и решавам да се изглезя....
Наздраве и готина вечер !
Аз пък - в друг един парк - с едно (бързо) Старопраменче, бях си пуснал клипчето на Вълдобрев и Рут Колева - "Бряг с цвят най-зелен"... и две момиченца, на велосипеди - като чуха песничката, минавайки край мен - с толкова широка усмивка - затананикаха част от текста: "раница, колело, дъх на сено, дъх на сено...", с което също ме усмихнаха...
Приятните емоции и настроения се предават и взаимстват от необременените с тъпотии, задължително с усмивка.
Както казва Трак: наивитетът и доверчивостта са интересен феномен и май... се предават по ... наследство (последното го измъдрих аз)...
Със здраве!
https://youtu.be/zWo6Ppxe5UE
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПрибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
-Здравей , аз май се изгубих....
Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
-Защо лъжеш ?!
Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....
Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ще се позиционирам в дясното пространство...............
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение...Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение.................................................. ................
Наздраве и готина вечер !И това ще мине ...
Коментар
� -
Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
-Здравей , аз май се изгубих....
Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
-Защо лъжеш ?!
Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ще се позиционирам в дясното пространство...............Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
�
Коментар