IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Преди няколко дни , спирам на бензиностанция . Казвам колко и от какво и влизам да платя. Излизам . Гледам бензинджията , морно поседнал до колонката , маркуча в резервоара ... Влизайки в колата ,му съобщавам , че вече съм платила и тръгвам/за да ме разкачи/
    Докато търся опипом ключа , той се изправя , с очи като палачинки ме пита не съм ли дошла с друга кола . Реших, че не съм разбрала -моля . Човека смутено повтаря въпросът си.
    Огледах се . Непознато . Излязох и гледам , вече аз с очи , като палачинки - съвсем различна форма и размер . Толкова различно , колкото могат да са тир и трабант, например . Единствено цветът същия.
    -Май съм сбъркала колата...
    -Няма нищо , случва се .... Отговорът
    Качвам се в мойта и тръгвам , докато собственикът на чуждата не е дошъл и си мисля ... Ако маркучът не беше в резервоара , а ключовете бяха на таблото , щях да тръгна с нея. Когато ме хванат и приберат на топло , дали щеше да се намери и един човек , който да повярва на историята ми , че съм сбъркала колата?!.... И колко ли пъти на ден , седмица или година се случва , та бензинджията , толко философски- спокойно да гледа на нещата

https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Усмихнат ден !
    Аз щех да повервам. Когато ни пишеш сърцераздирателни писма от Сливен. И щех да посъветвам Анонимко ти занесе цигари. Нали сте си стари другари.

Коментар

Ей , вярно празник ! Безимен , първи ни е налазил За останалите не знам , но моята година ще е страхотна , поради този факт !
      Да си жив и здрав , безимен ! А също и дяволите на tnm !
      Тасманийчето отиде да празнува. Надвечер ще ме посети да си прибере "подаръка".
      Наздраве!

П.П. Според поверието на Петровден гората взема кръвна жертва, а на Илинден - морето. Днес, който се плицика на морето, трябва да е фнимателен.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Вие също да сте здрави!

ВЕрно, че днес е Илинден! Преди години едно семейство ме убеждаваха, че им върви през годината, защото съм прекрачил прага на апартамента им в този ден... Тогава разбрах смисъла на празника.

Днес разбрах още, че на Илинден и НЕ се работи. Вече работих, а какви ще са резултатите от това, че може да разсърдя Свети Илия - ще разбера по-натам във времето...

​​​​​​​
        Ще те гледа строго и заплашително , над очилата , подсмихвайки се под мустак
        В най-лошият случай ще те прати на едно по-топло място с добра компания
        Та , свиркай си

https://m.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY

А кои ние ? Аз съм свободна и сама . Вече
        Наздраве!

Коментар

Ей , вярно празник ! Безимен , първи ни е налазил За останалите не знам , но моята година ще е страхотна , поради този факт !

Вие също да сте здрави!

ВЕрно, че днес е Илинден! Преди години едно семейство ме убеждаваха, че им върви през годината, защото съм прекрачил прага на апартамента им в този ден... Тогава разбрах смисъла на празника.

Днес разбрах още, че на Илинден и НЕ се работи. Вече работих, а какви ще са резултатите от това, че може да разсърдя Свети Илия - ще разбера по-натам във времето...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, тайфата!

Днес голям празник. И двете ми племенници се казват Илияна, а тасманийският дявол има и рожден ден. Дойде на белия свят с името си.
            Наздраве!

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Днес голям празник. И двете ми племенници се казват Илияна, а тасманийският дявол има и рожден ден. Дойде на белия свят с името си.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Едно детенце те разигравало. Явно е надникнало в наивитета и доверчивостта ти. И си рекло, таа по-голема будала от мен.
                Даааа...Когато човек знае проблема си , го решава. Ако не може да поумнее/заради наседството/ , ограничава предпоставките , за да избегне случването му отново и отново ...
                Last edited by Lelq; 20.07.2020, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Аз пък - в друг един парк - с едно (бързо) Старопраменче, бях си пуснал клипчето на Вълдобрев и Рут Колева - "Бряг с цвят най-зелен"... и две момиченца, на велосипеди - като чуха песничката, минавайки край мен - с толкова широка усмивка - затананикаха част от текста: "раница, колело, дъх на сено, дъх на сено...", с което също ме усмихнаха...

Приятните емоции и настроения се предават и взаимстват от необременените с тъпотии, задължително с усмивка.

Както казва Трак: наивитетът и доверчивостта са интересен феномен и май... се предават по ... наследство (последното го измъдрих аз)...

Със здраве!

https://youtu.be/zWo6Ppxe5UE
                  Преди няколко дни , спирам на бензиностанция . Казвам колко и от какво и влизам да платя. Излизам . Гледам бензинджията , морно поседнал до колонката , маркуча в резервоара ... Влизайки в колата ,му съобщавам , че вече съм платила и тръгвам/за да ме разкачи/
                  Докато търся опипом ключа , той се изправя , с очи като палачинки ме пита не съм ли дошла с друга кола . Реших, че не съм разбрала -моля . Човека смутено повтаря въпросът си.
                  Огледах се . Непознато . Излязох и гледам , вече аз с очи , като палачинки - съвсем различна форма и размер . Толкова различно , колкото могат да са тир и трабант, например . Единствено цветът същия.
                  -Май съм сбъркала колата...
                  -Няма нищо , случва се .... Отговорът
                  Качвам се в мойта и тръгвам , докато собственикът на чуждата не е дошъл и си мисля ... Ако маркучът не беше в резервоара , а ключовете бяха на таблото , щях да тръгна с нея. Когато ме хванат и приберат на топло , дали щеше да се намери и един човек , който да повярва на историята ми , че съм сбъркала колата?!.... И колко ли пъти на ден , седмица или година се случва , та бензинджията , толко философски- спокойно да гледа на нещата

https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Усмихнат ден !

Коментар

Прибирам се през парка и решавам да се изглезя....

Наздраве и готина вечер !

Аз пък - в друг един парк - с едно (бързо) Старопраменче, бях си пуснал клипчето на Вълдобрев и Рут Колева - "Бряг с цвят най-зелен"... и две момиченца, на велосипеди - като чуха песничката, минавайки край мен - с толкова широка усмивка - затананикаха част от текста: "раница, колело, дъх на сено, дъх на сено...", с което също ме усмихнаха...

Приятните емоции и настроения се предават и взаимстват от необременените с тъпотии, задължително с усмивка.

Както казва Трак: наивитетът и доверчивостта са интересен феномен и май... се предават по ... наследство (последното го измъдрих аз)...

Със здраве!

https://youtu.be/zWo6Ppxe5UE

Коментар

Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
                      Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
                      -Здравей , аз май се изгубих....
                      Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
                      -Защо лъжеш ?!
                      Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....

Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би

Едно детенце те разигравало. Явно е надникнало в наивитета и доверчивостта ти. И си рекло, таа по-голема будала от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ще се позиционирам в дясното пространство...............
                        Хитрец си ти, виждаш, че у десно е келепира. Ама па у лево буйството ще е по-големо.

Коментар

...Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

.................................................. ................

Хмммм, ъхъ.......има неща по-светли от слънцето.....
                            И това ще мине ...

Коментар

• Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
                              Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
                              -Здравей , аз май се изгубих....
                              Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
                              -Защо лъжеш ?!
                              Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ще се позиционирам в дясното пространство...............
                                Знаеш, у лево е подсъдно
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

X