IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ще се позиционирам в дясното пространство...............
    Хитрец си ти, виждаш, че у десно е келепира. Ама па у лево буйството ще е по-големо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      ...Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

.................................................. ................

Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би

Наздраве и готина вечер !
        Хмммм, ъхъ.......има неща по-светли от слънцето.....
        И това ще мине ...

Коментар

• Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
          Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
          -Здравей , аз май се изгубих....
          Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
          -Защо лъжеш ?!
          Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....

Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би

Наздраве и готина вечер !

Коментар

Знаеш, у лево е подсъдно
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Ай, да ви помогна с пиенето , нали сте другарчета , та ще си сипя , ще седна в центъра и ще ви разкажа нещо , по вечерня
              Наздраве !

Коментар

Много бе Ма , кат за вечерня , сигурно е тамън

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                  Вечерня!

И това ще мине ...

Коментар

• Вечерня!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

После-то да не стане като при Асан...."Живей ма, Айше"...

Наздраве !
                      И какво станало при Асан? Пуснал Айшето на брат си ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, съветската школа

пия си джеймисъна и си гледам мача, после ще погледна и към жената. Класическите неща.

наздраве
                        После-то да не стане като при Асан...."Живей ма, Айше"...

Наздраве !

Коментар

Решението е просто-няма клиенти, няма необходимост от предпазни средства/маски/
                          Ти си виновен
                          Наздраве , Грую!
                          Мда, съветската школа

пия си джеймисъна и си гледам мача, после ще погледна и към жената. Класическите неща.

наздраве
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Поздрав на всички българи с най-българската песен :
                            Излел е Дельо хайдутин

Наздраве

Специален тост и за теб другарко, да си жива и здрава

https://www.youtube.com/watch?v=7lJYq6bjHTQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Наздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
                              Аааа добре си е на спа-то, не се бъзикай с кръчмата
                              Я кажи, на какво питие си в туй объркано време, че се чудим с какво да казваме наздраве вече . Покрай деня на св. Марина (което беше вчера) трябваше да сме в горещниците и най-топлия летен ден ... Ама както е тръгнало, ..дорде дОйде жаркото лято да не вземе да дойде циганската есен
                              Last edited by precakanoto; 18.07.2020, 20:25.

Коментар

Да ти кажа , на запад съм , ма не ми е хладничко. Сутринта един другар /по Висоцки/, ми сгря денят със стандартите и мислите си
                                Да не си запалила камината? И завила с мечешката кожа. Голичка. Мммм....

Коментар

Working...
                                X