Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение...Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение.................................................. ................
Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би
Наздраве и готина вечер !И това ще мине ...
Коментар
-
Прибирам се през парка и решавам да се изглезя със сладолед . Ма нямаше моят и взех кафе . Съответно , трябваше да се позиционирам , че нали съм порочна и кафето ми върви с цигара . /Тук е момента , непушачите , да ме замерват с кой квот има . В крайна сметка удобно седнах в центъра/ Та , настаних се на самотна пейка и тъкмо запалих и се насладих на първа глътка и пред мен спира тротинетка с 3-4 годишна красавица .
Разглеждахме се усмихнати , около минута и малката , все така усмихнато :
-Здравей , аз май се изгубих....
Направо ми прилоша. Глътнах на екс кафето , гасейки цигарата и оглеждайки се панически. Мисля и аз се почувствах изгубена-как да намеря родителите и в огромната тълпа. Все пак благодарих, че поне не е паникьосана и ревяща малката . Станах , хвана ме за ръка . Питах внимателно и уж спокойно , с кой е била в парка , та да определим таргета , ма не ме удостои с отговор и реших да не настоявам , подсещайки я за загубата. Тръгнахме , хванати за ръце и тя обяснявайки , че наблизо се е загубила. В един момент осъзнах , че правим , не много големи кръгчета , около група мъже, които не ни изпускаха от поглед и реших , че може да са я видяли с техните. Приближихме , почвам да обяснявам ситуацията , един от мъжете се приближава , навежда се към нея и пита строго
-Защо лъжеш ?!
Оказа се баща и и докато се срамува от щерка си се извинява за неудобството. Малката игнорира случващото се , дърпа ме за панталона и ме пита как се казвам , след което усмихнато - аз съм Калина ....
Та така , нещо видяла в мен . И аз видях в нея . Себе си , може би
Наздраве и готина вечер !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ще се позиционирам в дясното пространство...............Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ще се позиционирам в дясното пространство...............Ма , кат за вечерня , сигурно е тамън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВечерня!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
После-то да не стане като при Асан...."Живей ма, Айше"...
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, съветската школа
пия си джеймисъна и си гледам мача, после ще погледна и към жената. Класическите неща.
наздраве
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Решението е просто-няма клиенти, няма необходимост от предпазни средства/маски/
Ти си виновен
Наздраве , Грую!
пия си джеймисъна и си гледам мача, после ще погледна и към жената. Класическите неща.
наздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Поздрав на всички българи с най-българската песен :
Излел е Дельо хайдутин
Наздраве
Специален тост и за теб другарко, да си жива и здрава
https://www.youtube.com/watch?v=7lJYq6bjHTQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
Я кажи, на какво питие си в туй объркано време, че се чудим с какво да казваме наздраве вече . Покрай деня на св. Марина (което беше вчера) трябваше да сме в горещниците и най-топлия летен ден ... Ама както е тръгнало, ..дорде дОйде жаркото лято да не вземе да дойде циганската есенLast edited by precakanoto; 18.07.2020, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да ти кажа , на запад съм , ма не ми е хладничко. Сутринта един другар /по Висоцки/, ми сгря денят със стандартите и мислите си
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар