If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изкуфелий, ти имал ли си куче ?
Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)
Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....
Наздраве !
Имал съм много кучета накуп. На заставата аз ги хранех по едно време. Също вземахме по некое куче кога бехме на пост по две седмици извън заставата. Но това не ми пречи да ръчкам Кака. Той споменът повехнал, но още може. Сега ще изпитва угризения, че не го е извеждала и го е прогонвала от фотьойла. И защо не е споделяла обяда си с него. А вечерята цялата. Хем немаше напълнее. Ала късно е моме, щото, което е станало, не би могло да не стане.
П.п. Ти, ако жалиш за някое маце (мачка, не гадже), кажи си да те почвам и теб. Тамън се върнах в Софето и не митингувам.
То затова се тръшна предсрочно. От мъка, че стопанката, вождът на племето, водачът на глутницата не му обръща внимание. Наздраве, Дрънвожде!
Изкуфелий, ти имал ли си куче ?
Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)
Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....
Щот не са наблюдателни.Таквъз левент кат него не подлежи на сбъркване
Наздраве 4i40!
Не, маааа, пиени са кога изпълняват сухите си поръчки, че да им спаднат угризенията. Благодара, че забелеза къф левент съм пред дребната ти вещоманийна фигурка, дето си прави колекция от дреболийки животински, крайници, предници, задници и пр.
То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
Спирам до тук, че ......
Щот не са наблюдателни.Таквъз левент кат него не подлежи на сбъркване
Наздраве 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Лично, лично, ама то си беше член на Кръчмата и на бандата за тормоз на Кака. Отде да знаем, че сме загубили такъв коз, такъв жокер, де ти заемаше местото във фотьойла и ти изяждаше следобедната закуска кога се разсеяш. Здраве да е!
Мрънкло, затвори страницата, щото и без това още не ми е претръпнало.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сложи си едно индрише зад ухото и го пускай по течението.....
Само да спомена, че днес подреждаш килера и какво да намеря в дъното.....?
Още една бутилка дюлевица..Сладурана....
Наздраве ! ( кой с каквото си има...)
Аз съм навикнал на подлярчета, но по едно време засягаше покойните ми родители. Твърде недостойно! А ти недей нагъва дюлевата наведнъж, штото ше ти обрули ушите и шти лъсне червеникаво темето.
Е, тоя е некъф провокатор, който распространява гнусотиите на Красо Каръка. Аз отдавна съм подложен на всеобщ тормоз поради отказа ми да да призная узурпаторчетата и изменниците, които съсипаха страната и най-голямата обществена организация у нас. Не че успяват да ме трогнат, но правят на глупаци много други, които им се връзват. А да се връзваш на лъжкинчета си е направо унизително, но повечето нашенски граждане и селане си го причиняват.
Сложи си едно индрише зад ухото и го пускай по течението.....
Само да спомена, че днес подреждаш килера и какво да намеря в дъното.....?
То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
Спирам до тук, че ......
Е, тоя е некъф провокатор, който распространява гнусотиите на Красо Каръка. Аз отдавна съм подложен на всеобщ тормоз поради отказа ми да да призная узурпаторчетата и изменниците, които съсипаха страната и най-голямата обществена организация у нас. Не че успяват да ме трогнат, но правят на глупаци много други, които им се връзват. А да се връзваш на лъжкинчета си е направо унизително, но повечето нашенски граждане и селане си го причиняват.
Коментар