Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеНаздраве на все присъстващи у Кръчмата
Да разлея по една водка на вси и да послушаме товарищ Висоцки как пееше :
Если б водка была на одного - Как чудесно бы было!
Специален поздрав за една другарка (по Висоцки)
Наздраве другарко
https://www.youtube.com/watch?v=e0ez...Kiu0Y6bW9pWXpL
Тя водката е на един , ма сигурно според околните другари/по Висоцки/ -не е правилният
Баш ми е драго да пия една виртуална/водка/ с теб .
Хубава вечер ти желая !
/Съвсем искрено , без ирония и задни , криви и т.н.мисли /Last edited by Lelq; 18.07.2020, 19:26.
Коментар
-
Наздраве на все присъстващи у Кръчмата
Да разлея по една водка на вси и да послушаме товарищ Висоцки как пееше :
Если б водка была на одного - Как чудесно бы было!
Специален поздрав за една другарка (по Висоцки)
Наздраве другарко
https://www.youtube.com/watch?v=e0ez...Kiu0Y6bW9pWXpL
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
Ти си виновен
Наздраве , Грую!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеХладничко ли ви е. Поне на западняците. А морето зове, черното море. И бялото, и всички сини морета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеХладничко ли ви е. Поне на западняците. А морето зове, черното море. И бялото, и всички сини морета.
Добре, че братята са измислили бърбъна....
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Изкуфелий, ти имал ли си куче ?
Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)
Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....
Наздраве !
П.п. Ти, ако жалиш за някое маце (мачка, не гадже), кажи си да те почвам и теб. Тамън се върнах в Софето и не митингувам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
То затова се тръшна предсрочно. От мъка, че стопанката, вождът на племето, водачът на глутницата не му обръща внимание. Наздраве, Дрънвожде!
Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)
Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Щот не са наблюдателни.Таквъз левент кат него не подлежи на сбъркване
Наздраве 4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ба, мъчело ме. Тормозът бе връз кльощавия.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
Спирам до тук, че ......
Наздраве 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това е мехлем за моята душа. Всеки ден ще ти напомням как те мъчеше сутрин да го разхождаш.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар