IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Наздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
    Ше подгизнеш, бе! И ще се вмиришеш на разни менти, лавандули и розички, дамасценки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
      Наздраве на все присъстващи у Кръчмата

Да разлея по една водка на вси и да послушаме товарищ Висоцки как пееше :

Если б водка была на одного - Как чудесно бы было!

Специален поздрав за една другарка (по Висоцки)

Наздраве другарко

https://www.youtube.com/watch?v=e0ez...Kiu0Y6bW9pWXpL
      Наздраве , Вихър !
      Тя водката е на един , ма сигурно според околните другари/по Висоцки/ -не е правилният
      Баш ми е драго да пия една виртуална/водка/ с теб .

Хубава вечер ти желая !
      /Съвсем искрено , без ирония и задни , криви и т.н.мисли /
      Last edited by Lelq; 18.07.2020, 19:26.

Коментар

• Наздраве на все присъстващи у Кръчмата

Да разлея по една водка на вси и да послушаме товарищ Висоцки как пееше :

Если б водка была на одного - Как чудесно бы было!

Специален поздрав за една другарка (по Висоцки)

Наздраве другарко

https://www.youtube.com/watch?v=e0ez...Kiu0Y6bW9pWXpL

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Наздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
          Решението е просто-няма клиенти, няма необходимост от предпазни средства/маски/
          Ти си виновен
          Наздраве , Грую!

Коментар

• Наздраве от спа-то - тежко се живее, ей! Само защо изнудват персонала да са с маски, направо ми е жал за милите хора
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
              Хладничко ли ви е. Поне на западняците. А морето зове, черното море. И бялото, и всички сини морета.

Да ти кажа , на запад съм , ма не ми е хладничко. Сутринта един другар /по Висоцки/, ми сгря денят със стандартите и мислите си

Коментар

Хладничко ли ви е. Поне на западняците. А морето зове, черното море. И бялото, и всички сини морета.

Кво хладно - едни висулки кат паднаа щеха да изтепат ората....
                Добре, че братята са измислили бърбъна....
                Наздраве!
                И това ще мине ...

Коментар

• Хладничко ли ви е. Поне на западняците. А морето зове, черното море. И бялото, и всички сини морета.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Изкуфелий, ти имал ли си куче ?
                    Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
                    Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
                    Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
                    Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)

Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....

Наздраве !
                    Имал съм много кучета накуп. На заставата аз ги хранех по едно време. Също вземахме по некое куче кога бехме на пост по две седмици извън заставата. Но това не ми пречи да ръчкам Кака. Той споменът повехнал, но още може. Сега ще изпитва угризения, че не го е извеждала и го е прогонвала от фотьойла. И защо не е споделяла обяда си с него. А вечерята цялата. Хем немаше напълнее. Ала късно е моме, щото, което е станало, не би могло да не стане.
                    П.п. Ти, ако жалиш за някое маце (мачка, не гадже), кажи си да те почвам и теб. Тамън се върнах в Софето и не митингувам.

Коментар

То затова се тръшна предсрочно. От мъка, че стопанката, вождът на племето, водачът на глутницата не му обръща внимание. Наздраве, Дрънвожде!
                      Изкуфелий, ти имал ли си куче ?
                      Не сакам да те предпазвам от грешни стъпки, щот си по-дърт от мен, но фнимавай с писанията...
                      Преди много време, идва един бачкатор във фирмата ми сутринта и плаче....Кво става бре, пич, тръгвай си ако е станал сакатлък в семейството...
                      Не, умря ми кучето и цяла нощ съм ревал като дете.....Не го разбрах, даже ми стана смешно....
                      Вчера на един колега му се споминало псето - улична превъзходна, но умно и добро куче...Малийй, като говори как го е погребал в гората под едно голямо дърво...само дето плоча не му е сложил....Педалите от равновесието му поискали 300 лв за да го вземат и направят на кучешка храна ( това е моя инсинуация..)

Така че Дъртофелий, не ръчкай много жаравата, да не се опариш.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Щот не са наблюдателни.Таквъз левент кат него не подлежи на сбъркване
                        Наздраве 4i40!
                        Не, маааа, пиени са кога изпълняват сухите си поръчки, че да им спаднат угризенията. Благодара, че забелеза къф левент съм пред дребната ти вещоманийна фигурка, дето си прави колекция от дреболийки животински, крайници, предници, задници и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ба, мъчело ме. Тормозът бе връз кльощавия.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          То затова се тръшна предсрочно. От мъка, че стопанката, вождът на племето, водачът на глутницата не му обръща внимание. Наздраве, Дрънвожде!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
                            Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
                            Спирам до тук, че ......
                            Щот не са наблюдателни.Таквъз левент кат него не подлежи на сбъркване
                            Наздраве 4i40!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Това е мехлем за моята душа. Всеки ден ще ти напомням как те мъчеше сутрин да го разхождаш.
                              Ба, мъчело ме. Тормозът бе връз кльощавия.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• ми ...щом създателят на сайта..черно на бяло написа в ЛС че е журналист копи-пейст какво остана за търкалящите се в кръчмата =инвеститори%

Коментар

Working...
                                X