IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ако нещо за мен питаш случайно, от миналата година не търгувам. Не обичам кризите. И не си падам по падащите пазари. А в кръчмата си поддържам интереса към форума, че нещо ми спадна.

То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
    Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
    Спирам до тук, че ......

Коментар

• темата , която съм създала през 2006та...в Златния век„
      забелязах че е любима на доста от ... служителите в банковия сектор..четат,не пишат
      но като цяло ... трака трак сама си го каза
      чакаме Вълчо и компания да се доизкажат

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

еми...значи просто си търсиш социални контакти
        жалко...форум за инвестиции и масово се чете
        да...това е интересно намерение-да си поддържаш интереса...
        като гледам...
        та и аз съм малко в болничен...та гледам да си поддържам интереса...ма към какво?
        Ти, ако щеш, вкарвай парички в лотарията, каквато в момента е БФБ. Може пък да уцелиш некоя наградка. Аз много не си падам по хазарта.

Коментар

Ако нещо за мен питаш случайно, от миналата година не търгувам. Не обичам кризите. И не си падам по падащите пазари. А в кръчмата си поддържам интереса към форума, че нещо ми спадна.
          еми...значи просто си търсиш социални контакти
          жалко...форум за инвестиции и масово се чете
          да...това е интересно намерение-да си поддържаш интереса...
          като гледам...
          та и аз съм малко в болничен...та гледам да си поддържам интереса...ма към какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
            ади...битовия алкохолизъм на инвеститорите НЕКА започне сега!
            Как ми се иска да видя в кръчмата баш трейдърите да влезнат
            Цезар, Хаки, Кьоравия...Пух
            Та да попитам траа тра дето всичко й трака днес търгува ли, коя акция подкрепи или само тук за социални контакти с некои по-спициални кат.. ади да не ги изреждам
            Наздраве все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Важното е, че има ефект.....Аз казах трак, друг трак, после тракатрак и накрая на хората им писна от Хъшовете в Кръчмата и излязоха на площада...Срещу мутрите и дебелото прасИ завлядяли държата ни, трябва да се борим. Кой пасивно, кой активно, кой като Тарантул от вилата ....

Тнм, нямам спомен да си споменала за кончината на кучето...Сори...Вземете си друго.
              Ще запълни празнината вкъщи.
              Ти не знаеш ли, че по вилите се замислят големите промени? После абдали като теб ходят да пеят по площадите. Или да тракат с капаци на тенджери. И да подскачат като викат "Кой не скача е чиче." Това баш чичетата го викат. Извади сега дюловата да проверим дали не се развалила.
              П.п. А каква ябълкова ме черпиха миналата седмица - силна, мека, блага, гъста!

Коментар

• ади...битовия алкохолизъм на инвеститорите НЕКА започне сега!
                Как ми се иска да видя в кръчмата баш трейдърите да влезнат
                Цезар, Хаки, Кьоравия...Пух
                Та да попитам траа тра дето всичко й трака днес търгува ли, коя акция подкрепи или само тук за социални контакти с некои по-спициални кат.. ади да не ги изреждам
                Наздраве все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това лично преживяване, бре!!! Ама фчера ми стана криво кат си спомних, та затова споделих.
                  Наздраве!
                  Лично, лично, ама то си беше член на Кръчмата и на бандата за тормоз на Кака. Отде да знаем, че сме загубили такъв коз, такъв жокер, де ти заемаше местото във фотьойла и ти изяждаше следобедната закуска кога се разсеяш. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Важното е, че има ефект.....Аз казах трак, друг трак, после тракатрак и накрая на хората им писна от Хъшовете в Кръчмата и излязоха на площада...Срещу мутрите и дебелото прасИ завлядяли държата ни, трябва да се борим. Кой пасивно, кой активно, кой като Тарантул от вилата ....

Тнм, нямам спомен да си споменала за кончината на кучето...Сори...Вземете си друго.
                    Дала съм поръчка, ма кльощавия още страда и не ще псе от същата порода. Пък аз държа от нея да е.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Горкото кучнеце! Що не каза? Щяхме дълго, искрено, дълбоко и тягостно да те съболезноваваме. Ама, ти затова, а? Да не даваш повод. Коварна и притворна си тиии, стаена в храсталака.
                      Това лично преживяване, бре!!! Ама фчера ми стана криво кат си спомних, та затова споделих.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ейййй, самопризна си най-после. Старите хора не са по джабъла. Най-много да потракат с капака на тенджерата в къщи. Или с ченетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Аз с бастуня, с бастуня.....
                          Айде сипвайте, за менека едно шотландско 18 годишно ..... уиски. На вас ще ви натуря от айтоската със розови доматки...
                          Наздраве!
                          Ти пък къде си тръгнал с тоз български бастон, де изстрелва домати, димки и светкавици? За теб нормален български чадър няма ли?

Коментар

Не мое да оставя метлата да бездейства. Кога не фъркам ще обира паяжините.
                            Наздраве!
                            Който метла вдига, метла го забира!

Коментар

Сит
                              Преци, струва ми се, че понякога друг пише през твоя ник.

Дебелото псе ми скрои гаден номер миналата година. Една сутрин октомври месец просто не се събуди. Точно на десетата години след като влезе и превзе апартамента, сърцата и душите ни, реши да се изхлузи. Още не можем да се опомним от загубата.

Аз очаквах това да се случи още по-рано, щото дебелият дзевер беше резултат от кръстосване на брат и сестра, а такива животинки нямат дълъг живот. Но по-клощавият и по-едрият си мислеха, че псето ще живее вечно с нас.

Синът ми не иска да чуе за друго куче, обаче аз смятам, че трябва да си вземем ново. Засега сме двама срещу един, но смятам, че на пролет и кльощавия ще кандиса.
                              Наздраве!
                              Горкото кучнеце! Що не каза? Щяхме дълго, искрено, дълбоко и тягостно да те съболезноваваме. Ама, ти затова, а? Да не даваш повод. Коварна и притворна си тиии, стаена в храсталака.

Коментар

Ейййй, самопризна си най-после. Старите хора не са по джабъла. Най-много да потракат с капака на тенджерата в къщи. Или с ченетата.
                                Аз с бастуня, с бастуня.....
                                Айде сипвайте, за менека едно шотландско 18 годишно ..... уиски. На вас ще ви натуря от айтоската със розови доматки...
                                Наздраве!
                                И това ще мине ...

Коментар

X