Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Някои казват, че познавали същността на дамите... Съмнявам се, но могат да опитат да ми отговорят:
Бих попитал именно тия, "познавачи" - защо дамите напоследък, с пожеланието "Лекинка!" - ти изпращат някакви пиратски изпълнения и зверски щурмувания на кораби с ветрила... Колко трябва човек да е лош, за да получи такива страхотии, преди сън? ... Много трябва да е лош! /отговарям си, поклащайки глава утвърдително на произнесената присъда/... Да, до края трябва да съм лош, за да потвърдя впечатлението: лош и на възраст!
.....................................
От друга страна, каква е ситуацията, при която дамата - "на ужким" се съгласява с теб, но вътрешно кипи и съска /аналогията е такава: съскане, почти като при отваряне на шампанското!/: "Ах, колко си ми лесен! Когато /и АКО/ ми паднеш - познай какво ще те правя: на пост и молитва..., изобщо - от сега си четИ молитвата!"...
....................................
От трета страна: "познаващите" психиката на дамите, вероятно биха ме отворили с някакъв факт, наприииимер, че жените във всяка връзка търсели сигурността и тръпката.
Никак не го вярвам това! Бих ДОуточнил /интуитивно/, че, когато дамите имат сигурност, задължително търсят тръпката, а когато имат тръпка - обратно: почват да търсят сигурността.
Да де, но!... Всички що-годе разумни хора знаЕМ, че тръпката и сигурността могат да съществуват едновременно за много кратък миг от живота..., но и почти винаги са разделени!
......................................
Е, до къде стигнахме? И кВо от това, че за кратък миг съществували, а и поотделно! Ами - за едното си има длъжностни лица: сигурността се обезпечава при нотариусите..., а тръпката - мисля си - може да се пренебрегне, ако вече сме обезпечили сигурността...
Какви мисли ме налегнаха... Ето на - мислите ми са в унисон с абордажа на пиратския кораб и покриване палубата с тела от изстрелите на оръдията...
Извод - пак нямаме! Вече наистина нещата преминаха всяка граница!

.................................................. ..
Една песничка-предсказание, която често въртяха по радиото, а ние весело играехме навън...
https://www.youtube.com/watch?v=enyUCiIUsZQ
Коментар