If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мрънкало, това в сферата и на научната фантастика не може да се впише. Това Португалията, това Марокото ... чак тогава може да се замисля. Ама не обещавам.
Наздраве!
Чиче, уредих те! Или по-добре да кажа "подредих те"
.
Ай, да почерпа една кака, щото така зажадняла, че ще вземе пусне на некое чиче.
Мрънкало, това в сферата и на научната фантастика не може да се впише. Това Португалията, това Марокото ... чак тогава може да се замисля. Ама не обещавам.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Лалка, може се дърлим из другите теми, ма на маса сме си приятелчета. Пием си благо тук и като цяло избягваме кръчмарски свади. Да не почупим инвентара...
Наздраве ти!
Наздраве ! То тоя инвентар, не е от чак такова голямо значение, Пазим инвентара, да не става сакатлък
да не забравим и храсчетата и дръветата. А нежните цветенца дори търтеите ги уважават
Храстчетата и дърветата... Наскоро писах за жасминът - той е и храст, но и като дърво съм го виждал - около 3 и нещо метрово "кълбо", с цветове - божествен аромат, пред крепостта в Котор /при Самуил - в състава на Първото Българско царство, но да не се правя на историк... /
Котор си е все там - в Черна гора, та от Будва, през Котор - към Дубровник, в Хърватска - има какво да се види по Адриатическото крайбрежие... Споооомени, когато прескачахме, за да видим свят... ))
Лалка, може се дърлим из другите теми, ма на маса сме си приятелчета. Пием си благо тук и като цяло избягваме кръчмарски свади. Да не почупим инвентара...
Наздраве ти!
Налага се да проявиш търпение. Мое се калиш в чакането като изиграеш една партия вейци / препратка към коронавируса и Китай/, с Преци, да речем. Или със сър Събев!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Стаааара музика, която - да ме убият - не съм чувал... )) Не искам да изглеждам млад, но нещо не ми се получава и да съм стар! ))
Похвални са опитите ти да ме върнеш към "старото" - очевидно имам пропуски..., а и в ония години - какво толкова да се е слушало? Донесе някой познат тираджия плоча - и се върти до откат...
Коментар