If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яаааа, как сте го нагласили храма - то дестилати, то варене на сладко, тъй тъй, това е тема, нема само за пари да мислите, а да чакате дед....пардон, Вълчо да сипва! Между другото днес, въпреки че беше тежък ден в две други направления, но пък е ден, в който се сдобих със снахичка преди време, та днес обясних на един чиляк, дека майтап със себе си ако не можеш да направиш, за никва кръчма не ставаш, особено когато е изпълнена с убави ора. Като вас, имам изнапредвид. Айде, клипчето ме подсети за култова наздравица - Да встречу под сталам!
От бели череши става невероятно сладко. Баба ми имаше комплект от мънички чинийки, в които се сипваше сладко на съседките, дошли да обсъдят последните квартални новини. Кафе с каймак от леблебия и чинийка сладко от череши ...
Наздраве!
Ауу, как ми напомни с тез неща за другата ми баба, правеха си гости със съседите по семейному, на кайве и леблебия, стрити на ръчна мелничка + малки чинийки със сладко, и гарнирани с ентелегентни разговори ,,, ммм, нема ги вече тез неща из вилаета, пардон хабитатя
Тоя кютюк го обсъдихме вече, ама явно не си в течение. Ти добре си се било уредило - на тутуна, а? Свиваше ли си цигарки, че и пури? А на конопа пратиха ли те? Те там щеше да пееш бригадирски песни и да възхваляваш Партията. Ма, не са се сетили целия народ на конопа го пратят да бере.
Не, аз не пуша Нали знаеш - кто не курит, кто не пьот, от здаровенкий умрьот
И хълцахме и опустосвахме и говорехме несвързано при случая на троянската
Наздраве !
Ps. А дали и от черешки няма да се получи хубаво сладко, може да пробвам да забъркам, с риск да обубарача обстановката
От бели череши става невероятно сладко. Баба ми имаше комплект от мънички чинийки, в които се сипваше сладко на съседките, дошли да обсъдят последните квартални новини. Кафе с каймак от леблебия и чинийка сладко от череши ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аааа, и от бригада имам представа, но беше с бране на тютюн. Нали съм прецаканото. Получих обаче алергия от тютюна и неща да повтарям Но признавам, че убаво миришеше на сушилнята Ето ви още една дума с две "ю", като кютюк
Тоя кютюк го обсъдихме вече, ама явно не си в течение. Ти добре си се било уредило - на тутуна, а? Свиваше ли си цигарки, че и пури? А на конопа пратиха ли те? Те там щеше да пееш бригадирски песни и да възхваляваш Партията. Ма, не са се сетили целия народ на конопа го пратят да бере.
Аз правя сладко от сини сливи, праскови и смес от двата плода. Слагам и орехови ядки, за подобрител на вкуса.
Наздраве, Преци!
П.П. Вярно с 4i40 хълцахте, като пиехте троянска
И хълцахме и опустосвахме и говорехме несвързано при случая на троянската
Наздраве !
Ps. А дали и от черешки няма да се получи хубаво сладко, може да пробвам да забъркам, с риск да обубарача обстановката
Коментар