If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преци, не яж много, що хем ще ти завидиме, хем ще се попикаш от тез череши. Сложи си по две на ушите и се снимай за спомен, дето и ти си бил на бригада. Май не ти се е случвало, а?
Аааа, и от бригада имам представа, но беше с бране на тютюн. Нали съм прецаканото. Получих обаче алергия от тютюна и неща да повтарям Но признавам, че убаво миришеше на сушилнята Ето ви още една дума с две "ю", като кютюк
Ама хубави са и черешките. Може би и орехите. А сините сливи ги харесвам като се изпекат със захар и после - в бурканчета като сладко Сливова ракия не ща, а особено троянска - неща и да чуя , (Също като при чичо)
Наздраве!
Аз правя сладко от сини сливи, праскови и смес от двата плода. Слагам и орехови ядки, за подобрител на вкуса.
Наздраве, Преци!
П.П. Вярно с 4i40 хълцахте, като пиехте троянска
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Щот става симетрична дума бре !
И от ляво на дясно, и отгоре - надолу, и отпред - отзад, все става...за четене...
Наздраве !
Тия най ги обичам. Стават за въртяща се реклама на фирма. Както и да се върти и обръща, все едно и също се чете. Любимата ми е АХОХА. Ма се оказа заета като име от американска фирма. Но най-универсални са тия, де ги преобръщаш и пак същото. ОХО, например. И тая май е заета.
Помагах на приятели, в друго село. Черешова градина 8 декара, та им трябваше помощ, за да не презреят и да не станат на стафиди, благите череши. Миналата година не успели да ги съберат навреме и 400 кг отишли за ракия Катерих се като не видяло, та си спомних децките години Поръси ни и дъждец и не можахме да оползотворим напълно деня, но то за да нямам мускулна треска А утре пак сме на черешата...
Наздраве!
Преци, не яж много, що хем ще ти завидиме, хем ще се попикаш от тез череши. Сложи си по две на ушите и се снимай за спомен, дето и ти си бил на бригада. Май не ти се е случвало, а?
Аааа, хютюх.... ни я знаех тая дума. Да не е нещо като деволчето Фют? Сигурно е големият девол. Хютюх добре звучи, авторитетно некак си. Ма, ти мен ри ме наричаш така? Демек, аз съм големия дявол, а ти си некоя Фютка. Или Фитка. Наздраве, Дрънфити!
Всеки един плод е хубав, стига да е дестилиран правилно.
Наздраве!
Днес дружеския разговор на черешите се позавъртя и в тази насока. Спомних си неволно онова руско филмче (на което не мога да си спомня името) за тримата самагончици и самагонний апарат В един от епизодите ги гонеше и мечка, Спомних си също тезата на великия комбинатор, че ракия (водка) можело да се направи от всичко, дори от табуретка, (табуретковка) след което продал рецептата на някакви кахърни чужденци
Наздраве!
ps Намерих кадрото от самогончиците - https://www.youtube.com/watch?v=yEJjTso8nG4
Ама хубави са и черешките. Може би и орехите. А сините сливи ги харесвам като се изпекат със захар и после - в бурканчета като сладко Сливова ракия не ща, а особено троянска - неща и да чуя Наздраве!
Всеки един плод е хубав, стига да е дестилиран правилно.
Наздраве!
Затова не искам черешова градина. С прасковите е също така - трябва да се оберат и да реализират в най-кратък срок. Разпоредила съм при желание за нови агроподвизи, да се повишават декарите с орехите и сините сливи. Може и с ябълки да се пробват.
Наздраве, Преци!
Ама хубави са и черешките. Може би и орехите. А сините сливи ги харесвам като се изпекат със захар и после - в бурканчета като сладко Сливова ракия не ща, а особено троянска - неща и да чуя , (Също като при чичо)
Наздраве!
Помагах на приятели, в друго село. Черешова градина 8 декара, та им трябваше помощ, за да не презреят и да не станат на стафиди, благите череши. Миналата година не успели да ги съберат навреме и 400 кг отишли за ракия Катерих се като не видяло, та си спомних децките години Поръси ни и дъждец и не можахме да оползотворим напълно деня, но то за да нямам мускулна треска А утре пак сме на черешата...
Наздраве!
Затова не искам черешова градина. С прасковите е също така - трябва да се оберат и да реализират в най-кратък срок. Разпоредила съм при желание за нови агроподвизи, да се повишават декарите с орехите и сините сливи. Може и с ябълки да се пробват.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е това е готино!!! Много обичам птички да ми чуруликат! Блазе ти - къде живееш? Е, не казвай, да не вземат да ни трият...
По-важно, че с пилешката супа върви една ракийка, просто не съм я написал! Наздраве!
Наздраве!
................................................
От време на време се обаждаше кукувичка, По-късно и два фазана се опитваха да си дават сигнали, изобщо горе на черешата, човек се доближава до пилците и до природата
Е това е готино!!! Много обичам птички да ми чуруликат! Блазе ти - къде живееш? Е, не казвай, да не вземат да ни трият...
По-важно, че с пилешката супа върви една ракийка, просто не съм я написал! Наздраве!
Щом дедо Вълчо е казал за пилешка супа - наздраве на пиленцата
Днес брах череши От време на време се обаждаше кукувичка, По-късно и два фазана се опитваха да си дават сигнали, изобщо горе на черешата, човек се доближава до пилците и до природата
Коментар